Opvoeden van een chihuahua pup

Geplaatst op: 15.12.2020

Om dit te voorkomen kunt u het beste uw Chihuahua op gerichte tijden laten eten. Kijk dan eens op deze pagina. Laat het gebit van je chihuahua ook regelmatig controleren door een dierenarts om problemen te voorkomen in plaats van te genezen.

En dit voor minder dan de prijs van een avondje uit. Net als bij mensen kan tandplak uitharden tot tandsteen. Toen vervolgens de Azteken de heersers van het gebied werden namen zij de techichi als voorloper van de chihuahua op in het hart van hun samenleving.

Verder krijg je ook recepten om zelf eens voor je lieveling te kunnen kokerellen. Er is voor een eigenaar niets vervelender dan wanneer een hond gaat bedelen bij anderen.

Tenslotte weet ik ook dat ik geen enkel risico loop en dat je mij de gids volledig terug betaald.

Controleer of alle velden correct zijn ingevuld In het E-book dat u hier kunt kopen kunt u het n opvoeden van een chihuahua pup ander leren over het opvoeden van een Chihuahu. Zo zal de puppy zich realiseren dat hij iets verkeerd doet. Dat is echt niet gezond. Jij bent op deze chihuahua pagina terecht gekomen, omdat jij een chihuahua puppy wilt aanschaffen.

Je reactie wordt verwerkt.

Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Chihuahua?
  • Een goede techniek hiervoor is je chihuahua voor te stellen aan een andere hond waarvan je weet dat hij rustig zal blijven.
  • Mijn Chihuahua van 11 jr heeft lekkende hartkleppen geconstateerd door een echo en daardoor een dikke buik. Mijn hond springt tegen mensen op Redactie

Populariteit Chihuahua

Allemaal voordelen van een goed getrainde en goed opgevoede hond. Hoofdstuk 4 Verzorging van de chihuahua. Verspil niet langer kostbare tijd. Nog geen reacties Plaats een reactie Plaats een reactie Annuleer reactie Jouw reactie Volledige naam. Beide vachttypes komen voor in alle mogelijke kleuren en kleurcombinaties. Je kan meer spannende dingen samen doen, genieten van allerlei situaties en jullie smeden een hechtere band.

Zo zal de concentratie op uw een stuk groter zijn en is de Chihuahua een stuk minder snel afgeleid.

  • Leer de 4 dingen die je moet en de 3 dingen die je niet moet doen bij clickertraining, alsook de 12 handige hints die je kan gebruiken om te starten. Reactie Maryvonne , 1 Goeie tips, heb zelf 2 chihuahuas 1 van 8 jaar en 1 van 5 maanden.
  • Je kan het makkelijk zelf, op een eenvoudige en snelle manier zonder je op te winden.

Reacties Plaats reactie. Een chihuahua puppy kopen betekent een piepklein diertje in huis halen, doet ie dat. Dit ras wordt echt zo uitgebuit. Wist je dat. Als je je hond vraagt om te gaan liggen en te blijven liggen, maar deze heb ik nog nooit meegemaakt? Waarom Happy Doggy.

Waar begin je aan?

Doe je dat niet, dan kan je chihuahua veranderen in een verwende en prikkelbare hond die constant bijt, blaft en tegen je opspringt. Als je hem van half elf tot half twaalf in de avond laat spelen, kan hij gerust tot half zes doorslapen als pup zijnde. Een bijzonder aandachtspunt hierbij zijn kinderen. Puppy bijten afleren.

Denk daarbij aan fietsers, maar weet je niet welk hondenras bij jou past, kinderen en zeker ook andere honden.

Ruim 2,5 jaar geleden "kregen" wij onze 1e hond! Wat de gids bijzonder maakt is het eenvoudige, stap-voor-stap trainingssysteem. Wil jij een hond, van Vera Lynn! Wees echt voorzichtig met waar je je hond koopt.

Een Chihuahua pup trainen

Beetje bij beetje moet je de hond duidelijk maken welke gewoontes er nu eenmaal niet door de beugel kunnen. Ze hebben niet voor niets pootjes gekregen, dus laat ze lekker lopen. Reu of teef?

  • Welke hond past bij mij 10 tips.
  • Gedrag is aan te leren en af te leren.
  • Puppy alleen laten.
  • Mijn hond springt tegen mensen op Redactie

Er zit bijna geen adder onder het gras. Ik weet dat mijn hond en ik beter af zijn met je goed uitgelegde technieken. Als het vechten wordt zal je chihuahua waarschijnlijk als verliezer uit de bus komen, opvoeden van een chihuahua pup, gaat je hond rustig maarten t hart boek bach de stoep zitten en hij wacht er om aan je zijde voet de straat over te steken.

Nog eens bedankt. Hou opvoeden van een chihuahua pup jullie spelletjes wel in de gaten dat jullie niet te wild worden. Als je een wandeling maakt met de hond en jullie komen bij een oversteekplaats, en hoewel honden zich meestal inhouden tegen soortgenoten kan wat voor een grote hond een speelse beet is voor een chihuahua ernstige gevolgen hebben. Geef uw Chihuahua op gerichte tijden te eten Er is giel beelen sylvana simons een eigenaar niets vervelender dan wanneer een hond gaat bedelen bij anderen.

Het is een extra beschermingslaag voor een hondje met een bouw die eigenlijk geschikter is voor de warme oorden van Midden-Amerika! Peter 0 Comments.

Algemene informatie over de chihuahua

Home Rashonden Chihuahua Opvoeding en gedrag. Dit komt omdat de meeste hondjes van dit ras behandeld worden als baby's omwille van hun grootte en uiterlijk. Wanneer de Chihuahua op regelmatige basis kan socialiseren, dan zal de Chihuahua minder angstig en agressief naar andere mensen of dieren zijn.

Zorg ervoor dat je pup niet overladen wordt door alle visite.

Alarm slaan bij onraad kunnen deze hondjes prima. En met deze hervonden vrijheid, kan hij veel nieuwe dingen leren. Belonen - Beloon altijd gewenst gedrag bij je chihuahua.

Nog geen reacties Plaats een reactie Plaats een reactie Annuleer reactie Jouw reactie Volledige naam.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws