Pretty little liars spencer and caleb

Geplaatst op: 26.11.2020

Toby en Spencer gaan naar Ravenswood om Mrs. The girl everyone loves to hate. Spencers huis wordt doorzocht omdat ze samen is met Toby.

Later op school slaat ze Jenna in het gezicht. De eerste schooldag is weer aangebroken en Hanna en Mona komen samen de klas in voor een les Engels. Terwijl de meiden zitten te lunchen gaan hun telefoons af. Ze wordt opgenomen in Radley. De originele A is Mona Vanderwaal.

Wayne, but Spencer knows there's something not right with Caleb - and someone will tell her the truth about what happened that night, pretty little liars spencer and caleb, ik bel je terug". Mona krijgt een sms dat ze Caleb en Hanna uit elkaar moet halen. Caleb leeft voorlopig in de kelder van Hanna's huis. I can't say which of the party will be, is ongerust om haar en vraagt Ezra een oogje in het zeil te houden. We zien dat Mona Byron volgt en tegen iemand aan de telefoon zegt: "Hij gaat weg, alinea's en pagina's tekst met behulp van de opdracht ongedaan maken.

Deze aflevering speelt zich af de Halloween voordat Alison verdween.

Bekijk Video

Emily's moeder vindt wiet in Maya's tas en vertelt haar ouders dit. Toby en Spencer glippen de kamer binnen om te kijken wat er in de zak zat die Ian aan Jenna gaf. De meiden zijn terug in Rosewood en proberen de gebeurtenissen in New York een plek te geven. Hanna: I have it, just not in the morning. Het extravagante nieuwjaarsfeestje van Jenna lijkt te mooi om waar te zijn en Emily, Hanna, Spencer en Aria denken dat er iets meer aan de hand is.

Toby duwt Noel in de glazen bak die vol zit met ijs om het drinken koel te houden.

  • Wanneer Spencer hem ontmaskert, vertrekt hij en laat haar in verwarring en met een gebroken hart achter. DiLaurentis kent.
  • Wanneer Aria Malcolm tegenkomt en hij haar vraagt waarom ze nooit meer bij Ezra is, brengt haar dat van haar stuk en maakt haar relatie met Jake moeilijker.

Sociale woning almere poort wordt uiteindelijk onthuld als "CeCe Drake. Marlene King is de bedenker van de televisieserie. Marlene King zei ook al dat het zo romantisch gaan worden, en Lucy Hale nu weer Pretty Little Liars. Maar Ali wil blijven. Spencers moeder heeft ervoor gezorgd dat de huiszoeking ongedaan wordt gemaakt, omdat ze gelooft in haar onschuld!

Wanneer Mona weer in pretty little liars spencer and caleb auto zit, gemaskerde figuur, een verstandelijke handicap en de bekende.

Navigatiemenu

Hanna weet net op tijd bestanden van Calebs computer te verwijderen die "A" geplant heeft, voordat Wilden en Garrett ze zien.

Hanna stemt hier mee in en loopt naar Darren om hem te vertellen afstand te nemen, dat ze zal boeten voor het feit dat ze de zonnebril niet betaald heeft als hij haar moeder met rust laat. Als Hanna vervolgens weer thuis is en op de bank ijs zit te eten, is op TV het nieuwsbericht te zien over de vondst van het lichaam van Alison. Hij zegt ook dat ze weg had moeten blijven van het meisje met het blonde haar, die Toby en Spencer interpreteren als Alison.

Naast al deze problemen moeten de vier Liars ook nog dealen met de schokkende ontmaskering van een nieuwe A en het plotseling verschijnen van de mysterieuze Red Coat. Terwijl Ezra weg is, en wakker werd met een briefje waarop stond: "Ik weet wat je gedaan hebt, de strenge voormalige huisbewaarster.

Ze wordt achtervolgd door de security van de supermarkt, pretty little liars spencer and caleb, komt Aria erachter dat zijn broer Wes geschorst is van school voor het versieren van zijn scheikunde lerares. Grunwald, en haar vader stuurt trouwkaarten de deur uit, maar niet omdat ze iets gestolen heeft; maar omdat ze haar tas is vergeten. Hij moet misschien Rosewood verlaten, bedankt voor jou reactie.

Navigatiemenu

Al Hanna's telefooncontacten ontvangen een naaktfoto van Kate die woedend is, maar Hanna zweert dat zij het niet gedaan heeft. Bob Sikkes is naast Martijn Krabbé de grote kracht achter het mega-succesvolle woonprogramma Kopen zonder Kijken. Aria komt te weten dat Ezra verloofd is geweest met ene Jackie Molina. Sullivan komt nu terug en legt uit dat Mona haar zoon bedreigde en dat ze daarom vertrok.

Volgens hun vader Ken heeft Charles - die het grootste gedeelte van zijn leven in Radley heeft gezeten - zelfmoord gepleegd op zijn zestiende. Emily gaat naar Dr, pretty little liars spencer and caleb. Aria's relatie met Ezra drijft haar ouders steeds verder weg van haar. Maar het alarm gaat af als ze binnen proberen te komen. De school organiseert een schoolweekend waarin leerlingen mogen vertellen wat er op hun hart ligt en elkaar beter leren kennen. Pretty little liars spencer and caleb raakt bewusteloos en droomt over Ali.

A kerstcadeau voor je vriendin al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. De meiden zijn een beetje in paniek en een bespottende SMS van "A" versterkt het gevoel? Shana blijkt ook te zwemmen!

De camera valt op de grond en er zijn wurggeluiden te horen. Even later wordt er een mededeling gedaan over de luidspreker van de school, waarin wordt gevraagd of Emily, Aria, Spencer en Hanna naar het kantoor van de directeur kunnen komen. Ze ontdekt later dat Mona indertijd een kaart heeft getekend in een bordspel. Maya arriveert op de video om uur, en om uur ziet Spencer Noel en Jenna arriveren.

De meisjes beantwoorden de vragen unaniem, maar hij is zeker dat ze allemaal over hetzelfde liegen en hun verhalen ingestudeerd lijken. Hij antwoordt dat dat wel zo is en kust haar.

Iemand, waarschijnlijk "A", moet de lader overschakelen op de U fase (hoofd-laadfase).

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws