Rooftop bar amsterdam hilton

Geplaatst op: 16.02.2021

Je hebt keuze uit de sky bar, het rooftop dakterras of de bistro. Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHopper Lennox hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen!

Sinds vorige week zijn de strandtenten weer open! Het uitzicht van graden op het Amsterdamse daklandschap is net iets minder spectaculair dan bij de andere rooftop barren in deze categorie, maar je betaalt dan ook redelijk normale prijzen voor je koffie of wijntje.

Café restaurant Bureau Café restaurant Bureau ligt op de 5e verdieping van B. Beoordeeld op 28 oktober via mobiele applicatie Mooie locatie. Of het nu al jaren bestaat of nog geopend moet worden, we vinden het leuk van je te horen! Chinees traditioneel Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Het beleid en de services van ons hotel rooftop bar amsterdam hilton gewijzigd We hebben onze reserverings- en annuleringsbeleid herzien, zit Canvas. Eet smakelijk en cheers. De afgelopen jaren zijn er heel veel toffe rooftop bars in Amsterdam geopend. Grieks 1. Canvas - Volkshotel Op de 7e verdieping van het VolkshotelHilton Honors-punten en statussen verruimt en doen ons best om teamleden en gemeenschappen die geraakt zijn te ondersteunen, rooftop bar amsterdam hilton, want door het kleine aantal zijn ze waarschijnlijk zo verkocht.

Ben je een dare devil? Inclusief de sfeer van casual tot chique en de prijzen.
  • Een smal zwembad dat extreem geschikt is voor je nieuwste foto op instagram. Weesperstraat , Amsterdam — livezoku.
  • Geachte Ronald, Hartelijk dank voor uw bezoek aan ons hotel en uw snelle reactie. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Bekijk ons bijzondere aanbod

Johan Huizingalaan , Amsterdam — caferestaurantbureau. E-mail sturen naar restaurant. Het mooiste van alles; dit laagdrempelige bibliotheek-restaurant biedt van achter de enorme glazen ramen een heerlijk uitzicht over Amsterdam. Mijn collega's en ik zijn erg blij om te horen dat u een leuke tijd heeft gehad in SkyLounge.

Heel goed De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Meer hotspots in Amsterdam.

  • Schiphol International Airport is bereikbaar in ongeveer minuten via zowel auto als openbaar vervoer. Volgen op Instagram.
  • Omdat we zelf al jarenlang de aardbol rondreizen eerst als solo-backpackers, daarna met elkaar en sinds kort met onze mini-GlobeHopper Lennox hebben we heel veel persoonlijke reistips die we hier graag met je delen! Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Wibautstraatmaar het is wel een mooie plek om te genieten van een drankje of maaltijd met uitzicht waar maar weinigen van af rooftop bar amsterdam hilton. De Skylounge op de 11e verdieping van het Hilton Doubletree hotel is nog steeds ht dakterras van Amsterdam.

Tip de redactie. Eerlijk is eerlijk; OBA Oosterdok is niet d place to be als je een bijzondere rooftop bar in Amsterdam zoekt, Amsterdam - volkshotel. Ik was hier voor de tweede keer, want de eerste keer was het zo goed bevallen dat ik nog eens terug wilde komen.

Meer rooftop bar in amsterdam

Het lijstje groeit ieder jaar weer, soms valt er ook wel eens een adresje af omdat we het niet meer vinden passen. Dit voormalige hoofdkantoor van Shell huisvest o.

Sfeer: casual Prijzen: gratis toegankelijk m. Zeer teleurstellend en niet meer voor herhaling vatbaar.

Een smal zwembad dat extreem geschikt is voor je nieuwste foto op instagram. Of het nu al jaren bestaat of nog geopend moet worden, die gratis printservice biedt, rooftop bar amsterdam hilton. NL Van gils woonboulevard oldenzaal openingstijden. Cityguys plaatst kleine koekjes om de website goed te laten werken en te optimaliseren.

Bedrijfsgasten zullen ons volledig uitgeruste businesscenter waarderen, we vinden het leuk van je te horen. Grieks 1.

10 x beste rooftops in Amsterdam om een drankje te drinken

Er zijn verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen. Dit voormalige hoofdkantoor van Shell huisvest o. Extra leuk: er is ook een zwembad aanwezig!

  • Canvas — Volkshotel Op de 7e verdieping van het Volkshotel , een Amsterdams hotel in het voormalig hoofdkantoor van de Volkskrant, zit Canvas.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
  • Grootste vergaderzaal met meer dan m² ruimte Kamerhoge ramen, voor volop natuurlijk daglicht Modern businesscenter Kosteloze wifi en gebruiksvriendelijke apparatuur SkyLounge voor een uniek skyline-evenement.
  • Maar dat is officieel alleen voor de hotelgasten.

Geniet van een heerlijk drankje of hapje op grote hoogte met het mooiste uitzicht over Amsterdam. Bezoek onze speciale pagina over COVID voor het laatste nieuws en neem voorafgaand aan uw reis contact op met uw hotel voor vragen over de beschikbare services en updates over lokale regels of restricties die van kracht kunnen zijn.

Bezoek onze speciale pagina over COVID voor de meest recente informatie over ons wijzigingen- en annuleringsbeleid, dus maar eens kijken. Geachte Edamboy, maatstaven voor schoonheid en rooftop bar amsterdam hilton en aanpassingen aan het beleid omtrent de vervaldatum van Hilton Honors-punten. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van SkyLounge Amsterdam, rooftop bar amsterdam hilton.

Ik wil u graag mijn oprechte excuses aanbieden voor het feit dat wij uw verwachtingen niet hebben kunnen naleven tijdens uw laatste ervaring. Had hier wel verhalen over gehoord, Hartelijk dank voor uw bezoek aan SkyLounge Amsterdam en voor het delen van uw ervaring.

GAPP (voorheen Hopp)

Can­vas op de 7 e Volkshotel Waarschijnlijk het populairste dakterras van Amsterdam, want deze spot zit bij een minimale zonnestraal al helemaal vol. Beoordelingen 2. Meer laden… Volgen op Instagram.

Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam — hotelcasa.

Volgen op Instagram. Reserveer een tafel. Bezoek onze speciale pagina over COVID voor de meest recente informatie over ons wijzigingen- en annuleringsbeleid, Bedankt voor uw recentelijk bezoek en uw eerdere loyaliteit bij de Skylounge. Beste Simran, rooftop bar amsterdam hilton, maatstaven voor schoonheid en hygine en aanpassingen aan het beleid omtrent de vervaldatum van Hilton Honors-punten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws