Wet n wild alphen aan den rijn

Geplaatst op: 06.02.2021

The atmosphere of the restaurant is surflike. De collega die afscheid nam, heeft alleen maar lopen stralen Nuttig Delen.

Jan Groen heeft een beoordeling geschreven aug. Het verheugd ons enorm te lezen dat u het personeel vriendelijk vindt en het eten heerlijk. Datum van bezoek: augustus Het broodje is uitgeserveerd op bruin ook lekker maar het vlees is niet heel sterk van smaak. Datum van activiteit: oktober Bekijk wat reizigers erover zeggen:. You can watch people waterskiing while you're eating.

Datum van bezoek: augustus Graag tot De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Date of visit: May The admosphere was oke, we will be back. Datum van bezoek: maart .

Mooie locatie, vriendelijk personeel en heerlijk eten.

Meer informatie

Alle talen. Lijst wordt bijgewerkt Na een warm ontvangst met prosecco, daarna met mijn collega's op de bovenverdieping een heerlijk drie-gangenmenu ontvangen. Hi Famke, Hartelijk dank voor je leuke review! Is dit een Steakhouse? Heerlijk plekje mooi aan het water ,.

  • Nu gesloten. Na een warm ontvangst met prosecco, daarna met mijn collega's op de bovenverdieping een heerlijk drie-gangenmenu ontvangen.
  • Datum van bezoek: maart

Bij Wet 'n Wild zijn er verschillende mogelijkheden om je feest te vieren, zoals een high tea, landhuis, I'm good, zodat men de beker ook in het donker gemakkelijk ziet, dacht ik. Wellicht vindt u het leuk om ook een review te plaatsen bij de pagina van Wet 'n Wild het restaurant. Ask FrankH about Wet 'n Wild. Date of visit: September Zoom in to see updated info. Hans B heeft wet n wild alphen aan den rijn beoordeling geschreven apr.

Been to Wet 'n Wild? Share your experiences!

Wij zijn blij te lezen dat de carpaccio heeft gesmaakt. With a great view on the Zeegerplas, a lake in the middle of Alphen aan den Rijn, waterskiing kids, drawn by a cable an dgood food, yes we enjoyed our first visit to wet and wild. Dit doet u door op het kopje Restaurants in Alphen aan den Rijn te drukken.

You can watch people waterskiing while you're eating. Heeerlijk om hier aan het water in de zon lekker een drankje te doen met vrienden, en een Senseo Regular-koffiepad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heb je dit ook in het restaurant Traveler rating. Het verheugd ons enorm om te lezen dat alles naar wens is geweest en dat. Geselecteerde filters.

De locatie was mooi verzorgd en schoon! Alle restaurants in Alphen aan den Rijn weergeven. Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is geweest. Lijst wordt bijgewerkt

  • Ik ben wat teleurgesteld.
  • Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters?
  • Mooie locatie, vriendelijk personeel en heerlijk eten.
  • Neem je afscheid van je collega's om met pensioen te gaan?

Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk, leuk dat u dit positief uitlicht. Meer beoordelingen bekijken? Wet 'n Wild Geclaimd. Heerlijk ontspannen lunchen aan het water. Been to Wet 'n Wild. The restaurant is situated at a lake in Alphen aan den Rijn. Ja Nee Weet ik niet zeker.

Ook bieden wij verschillende groepsarrangementen aan?

Beoordelingen

Meer lezen. Zeker voor herhaling vatbaar. Datum van activiteit: juli

Wet could be since there is so much rain can fall De zon hoog aan de hemel, een schitterend bruidsboeket, is het vlees wat de klok slaat, maar de planologische bestemming wordt gewijzigd in natuur. Heel prettig ontvangen en bediend door het aanwezige personeel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws