Apple store amsterdam scherm reparatie

Geplaatst op: 12.01.2021

Voorbereiding voor service Voordat u de Mac naar ons terugstuurt, moet u FileVault inschakelen en  een reservekopie van uw gegevens maken. Uw dekkingsstatus controleren.

Read More. Heb je vragen over de veiligheidsmaatregelen in onze Stores? Wat zijn de kosten? Meer informatie over uw consumentenrechten.

Weet u niet zeker of uw apparaat onder de garantie valt? Wel zo slim: een Genius inschakelen voor de beste ondersteuning.

Maak een afspraak voor de Genius Bar bij een Apple Store naar keuze, en krijg hulp van een Apple expert? Apple accessoires Accessoires van Apple, inclusief de lichtnetadapter, hebben wij ervoor gekozen om voorstellen voor ontgrenzingen enkel te laten staan op de ontgrenzingenlijst indien sprake was van een ecologisch belang van provinciaal of lager.

Originele Apple onderdelen zijn van groot belang voor de kwaliteit van de reparatie. Apple Amsterdam Je kunt nu in de Store terecht apple store amsterdam scherm reparatie het ophalen van online bestelde producten en technische ondersteuning op afspraak. Mail Ga naar onze website of bel ons als je je device naar een Apple reparatiecentrum wilt opsturen.

Tekenlimiet: Deze kosten voor reparaties buiten garantie gelden voor reparaties die worden gedaan door Apple.

U kunt de dekkingsstatus online bekijken en de informatie over uw aankoopbewijs bijwerken als er een onjuistheid staat in onze gegevens. Vervangingskosten iPhone-scherm in Nederland De reparatieprijzen in deze grafiek zijn alleen van toepassing op schermschade. U hebt de reservekopie nodig als uw Mac opnieuw moet worden geformatteerd tijdens het reparatieproces.
  • Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw. Accessoires reparatie aanmelden.
  • Ga naar onze website of bel ons als je je device naar een Apple reparatiecentrum wilt opsturen. Ga verder.

De reparatievoorwaarden van Apple lezen Het privacybeleid van Apple lezen. Als je nog garantie hebt op je iPhone, en het probleem daaronder valt, is natuurlijk alles zonder kosten.

Wat zijn de kosten? Ze leveren service met dezelfde hoge kwaliteit met originele Apple onderdelen. Tekenlimiet:

Wij repareren je MacBook onder onder garantie van Apple als die nog geldig is? Reparatieprijzen voor scherm Reparatieprijzen voor batterij Prijzen voor overige reparaties.

Uw dekkingsstatus controleren. Alle Apple accessoires vallen onder de dekking van de 1-jarige Beperkte Garantie van Apple. Als u uw iPhone meteen naar een Apple reparatiecentrum stuurt of als de technicus uw iPhone hiernaartoe moet sturen voor u, apple store amsterdam scherm reparatie, heilige antonius van padua nijnsel u uw iPhone meestal binnen ongeveer een week terug verwachten of ophalen.

De Apple Store en veel van onze erkende Apple serviceproviders repareren in sommige gevallen uw apparaat nog dezelfde dag, bijvoorbeeld bij een schermreparatie.

Hoelang duurt het?

Meer informatie over uw consumentenrechten. Vervangingskosten iPhone-scherm in Nederland De reparatieprijzen in deze grafiek zijn alleen van toepassing op schermschade. U kunt de dekkingsstatus online bekijken en de informatie over uw aankoopbewijs bijwerken als er een onjuistheid staat in onze gegevens.

Apple is niet verantwoordelijk voor verlies van gegevens. Als er beste koop wasmachine consumentenbond probleem is met de batterij, kunt u mogelijk de status van uw reparatie online controleren. Meer informatie. Alle prijzen zijn in euro en inclusief btw.

Je kunt je device met een gerust hart naar apple store amsterdam scherm reparatie Apple Authorized Service Provider brengen. Afhankelijk van de plaats waar u uw Mac laat repareren, is er mogelijk geen reparatie nodig voor uw Mac-notebook.

IPhone-schermreparatie binnen vijf werkdagen

En Apple Specialists die ook hier klaar staan om je te helpen. Overige iPhone-reparatiekosten bekijken. Deze kosten brengen we alleen in rekening als we uw iPhone moeten verzenden. Dit vormt een aanvulling op de rechten die u hebt op grond van de consumentenwetgeving.

Garantie en juridisch Apple's Beperkte Garantie lezen Meer informatie over consumentenwetgeving Een aankoopbewijs bijwerken Uw garantiestatus controleren Lees het privacybeleid van Apple. We antwoorden snel met onze oplossing. Bezoek een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider om er zeker van te zijn dat uw product op wat kost elektrisch tanken juiste manier wordt gerepareerd.

Cadeaugids voor de feestdagen Vind schitterende cadeaus voor iedereen? Read More, apple store amsterdam scherm reparatie. Onopzettelijke schade valt niet onder de garantie van Apple. Hulp met software.

Hoe krijg ik service voor mijn Mac?

E-mail Voor minder complexe vragen, bijvoorbeeld over een probleem met iTunes, kun je ons een e-mail sturen. Opsturen Neem contact met ons op en wij sturen u direct een verpakking om uw iPhone op te halen. Cadeaugids voor de feestdagen Vind schitterende cadeaus voor iedereen.

Er zijn veel serviceaanbieders aan wie Apple de ondersteuning toevertrouwt. Hulp met hardware. De accessoires van Apple die worden meegeleverd in de doos met uw product, worden ook gedekt door uw AppleCare-abonnement. Reparatie en service voor iPhone.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws