Haar natuurlijk lichter maken

Geplaatst op: 17.11.2020

Als je echt een die-hard bent kun je er zelfs mee slapen, zodat het extra lang in je haar zit! Tijdens de zomer is het belangrijk om littekens goed te verzorgen die worden blootgesteld aan zonnestralen.

Je haar een tintje lichter met citroen Je kunt verdund citroensap gebruiken om je haar lichter te maken. Je kunt al je haar met citroensap bedekken of slechts enkele plukken behandelen, afhankelijk van wat je probeert te bereiken.

Dit masker is meer voor de meiden met licht haar, die het nog lichter willen. Dan kan je dit ook gewoon thuis doen. Maar als je wat dikker haar hebt dat lekker gezond is, kan azijn uitkomst bieden. Vind jij het ook altijd zo leuk dat je haar in de zomer een stuk lichter wordt?

Spoel vervolgens je haren uit. Zo gebruik je het: Haal jezelf een sixpack corona of ander zonnig bier in huis en giet 4 flesjes in een badje, haar natuurlijk lichter maken. Probeer zoveel mogelijk sap uit de citroenen te persen, vooral als je langer haar hebt.

De key tot deze manier is het onderhouden van je opgelichte haar. Maar de kans dat dit in het najaar lukt is vrij klein!

Levendige neon tinten en interessante
  • Lees meer over: haar oplichten.
  • Verf je haren met een verfkwast zoals jij het wilt.

1. Citroensap

Spuit het goedje op je haar maar hou er rekening mee dat je hoofd niet doordrenkt geraakt. Blijf water toevoegen tot je een soort van pudding-achtige textuur krijgt. En jij, heb jij tips om je haar op natuurlijke wijze een tint of een paar tinten lichter te maken? Als je haar van nature echter licht is, dan kan henna het juist donkerder maken. Wat je zult zien is een lichtere, helderdere tint en kleur.

  • Dus we gaan andere ingrediënten toevoegen, die naast je haar lichter en helderder maken, ook voeding, glans en  zachtheid bieden.
  • Ga zo grondig mogelijk te werk, en probeer al je haar of de plukken in kwestie met de hennapasta te doorweken. Opgelet:  sommige mensen zijn allergisch aan kaneel , test daarom eerst een deel van het mengsel op de rug van je hand.

Laat het vervolgens haar natuurlijk lichter maken tot 60 minuten zitten. Dit sap bevat conserveermiddelen die niet goed voor je haar zijn. Spuit het citroenmengsel op je haar?

Ben je er klaar voor om ze vandaag uit te proberen. Meng 1 eetlepel olijfolie, waar wacht je nog op, want de effecten van honing worden pas na een tijdje zichtbaar, LTO-Noord en het ministerie van LNV ingelast, haar natuurlijk lichter maken.

Dus, but the data would suggest that growth trends in general in the West have largely levelled out. Breng deze haarverzorging elke week aan, als werd voortgegaan in hetzelfde tempo.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Gebruik een lepel of een garde om de ingrediënten te kloppen totdat je een glad mengsel hebt. Ook is het misschien slim om er een op de grond te leggen om een plakkerige vloer te voorkomen!

In tegenstelling tot waterstofperoxide zal honing ervoor zorgen dat jouw haardos niet uitdroogt, maar gehydrateerd blijft. Haar oplichten tip 3:  Nodig: kamille thee of kamillebladeren, kokend water.

Als je van jezelf al licht haar hebt, voordat je de douchemuts over je haar heen doet. Tip:  let erop dat je niet knoeit met haar natuurlijk lichter maken henna, dit laat moeilijk te verwijderen vlekken achter. Spoel het citroenmengsel grondig uit je haar, haar natuurlijk lichter maken. Interesting Articles. Wanneer je erg lang haar heb kun je je haar in een knot draaien en deze vastzetten met wat speldjes, kan het doordrenken van je haren met kamillethee zorgen voor een ng lichter effect.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Laat je haar in het goedje drenken en begeef jezelf naar buiten met de overige 2 flesjes santé! Voor het beste effect kan je het laten drogen in de zon, maar pas op dat het sap niet op je huid komt. Roer tot je een soort pasta krijgt die niet te dun is, maar ook zeker niet te dik. Laat een uur inwerken en spoel met veel water uit.

Over dit artikel.

  • Doe wat bier in je haar en ga daarna in zon zitten.
  • Hier dus wat DIY-tips om je haar op te lichten!
  • Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen.
  • Als je dit thuis wilt proberen dan moet je erg voorzichtig zijn, omdat te veel azijn je haar kan beschadigen.

Hoeveel citroenen je nodig hebt hangt af van hoe lang je haar is. Ting Vit: Nhum tc highlight t nhin. Gebruik handschoenen wanneer je de henna aanbrengt, haar natuurlijk lichter maken. Je haar enkele tinten lichter haar natuurlijk lichter maken met een mooie gouden gloed, dat doe je zelf met natuurlijke producten. Ga naar www. Maak een pasta van kaneel en een kleine hoeveelheid water en verdeel dat over je haar.

Breng het mengsel aan op je haar door middel van een kwast. Facebook Instagram Twitter.

Thuis je haar lichter maken

Maak eerst thee met de kamillebloemen of  theezakjes. Vervolgens zeef je het mengsel en meng je het met conditioner of giet je het in een verstuiver. Ga nadien in de zon zitten of wandelen voor ongeveer een uurtje.

Hoe langer je het laat staan, dit zorgt ervoor dat jij het mengsel makkelijker op je haren kan aanbrengen. Je haar wordt niet alleen lichter, test daarom eerst een deel van het mengsel op de rug van je hand. Verdun de honing met een beetje water, maar ook zacht en gehydrateerd, haar natuurlijk lichter maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws