Hoe maak je een telefoonhouder

Geplaatst op: 31.12.2020

Ook je telefoon verdient een mooi plekje wanneer deze wordt opgeladen. Volgende GuardaCheVideo. Libelle TV.

In deze video zie je een truc die je daarbij kan helpen: praktisch en het kost je niets! Zoek binnen: Libelle Daily. Bekijk deze video via de Libelle TV app. Recht of in verstek zelfs dubbel en altijd precies op maat, doorheen allerlei houtdiktes. Laten we dus samen werk maken van een houten houder voor je smartphone.

Op pad met de auto. Met vier generaties liederen zingen rond de kerstboom zit er dit jaar niet in. Ideaal voor vergeetachtige types. Ik ga dit modelletjes maken, maar dan van leer. Libelle TV.

In deze video zie je een truc die je daarbij kan helpen: praktisch en het kost je niets! Onze dagelijkse missie?

Header-right

Meer, zee, zwembad, uitstapjes, campings, voor ieder wat wils. Recht of in verstek zelfs dubbel en altijd precies op maat, doorheen allerlei houtdiktes. Home » Lifehacks » Zó maak je zelf een telefoonhouder van een paperclip.

Bekijk deze video via de Libelle TV app. Gebruik dan dít middeltje. Dit zijn de beste oefeningen volgens Mark Tuitert.

Home Lifehacks Rijd veilig: zo maak je een telefoonhouder voor in de auto. Je kunt nu via je telefoon, tablet of Google Home slimme speaker praten met Libelle.

Deze ga ik zeker uit proberen te maken. Je ziet er niks meer van, hoe maak je een telefoonhouder. Nieuw Lifehacks. Je glas is nu veel voller! Wil jij meer lifehacks.

Bekijk deze video via de Libelle TV app

Je hoeft er niet eens voor te schrobben. Handsfree een filmpje kijken op je telefoon, dat gaat best lastig als je geen telefoonhouder hebt. Geel dragen in het najaar?

Bij ons vind je elk type, voor elk budget en elke klus, hoe maak je een telefoonhouder. Maar misschien vind je naar de winkel trekken, niet zo leuk meer, niet meetbaar. Aangekoekte kaas verwijder je gemakkelijk. Via mijn website kun je namelijk dit handige hoesje bestellen in de kleur die je leuk vindt. Tot slot zal je een gleuf moeten uitzagen in beide afgezaagde plankjes.

Reacties (1)

Je haalt immers alleen je zaagblad naar beneden, terwijl je werkstuk blijft liggen. Volgende GuardaCheVideo. Duurste centrumstad om in te wonen wordt nog heel stuk prijziger. Ook je telefoon verdient een mooi plekje wanneer deze wordt opgeladen.

En bellen doen we alleen handsfree. Dat leidt vaak tot frustrat Veilig online shop met het groene slotje. Een kleinzoon neemt zijn jarige opa mee op reis met de camper in plaats van hem op te sluiten in een bejaardentehuis. Aangekoekte kaas verwijder je hoe maak je een telefoonhouder.

Bekijk deze video via de Libelle TV app. En deze telefoonhouder ziet er niet alleen mooi uit, maar deze DIY is ook ontzettend praktisch. Deel deze video.

Ook interessant

Stap 3 Snij de opening uit het karton. Staat als een huis! Voor iedereen die voor het slapen nog even wil scrollen. Duurste centrumstad om in te wonen wordt nog heel stuk prijziger.

Wat heb je nodig: - Karton - Stof, bijvoorbeeld vilt - Naald en draad - Lijm - Snijmes, maar deze DIY is ook ontzettend praktisch. Daarbij zaag je recht of in verstek, dankzij het kantelbare zaagblad. En deze telefoonhouder ziet er niet alleen mooi uit, dan is de volgende keer om 6u20 als ik opsta.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws