Ledger nano s opnieuw installeren

Geplaatst op: 22.12.2020

Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle tevredenheid beantwoord. Er wordt alleen MyEtherWallet of een andere applicatie gebruikt waar de coin of token staat opgeslagen. Voorheen was het noodzakelijk om aparte apps per cryptocurrency te installeren.

Echter wil ik de app nu installeren omdat ik ether er op wil zetten. Ik begrijp het niet? Vervolgens doe je de genuine check. Stap 4: Firmware Update Het kan zijn dat je niet de nieuwste firmware op je apparaat hebt staan. Uw apparaat is nu geïnitialiseerd en klaar voor gebruik.

Wat klanten over ons zeggen. Houd de linkerknop vijf seconden in en connect je Nano S terwijl je de linkerknop ingedrukt houdt. Ik heb verder alleen neo en btc erop staan. Al met al prettig geholpen. Volg nooit blindelings het advies van iemand anders.

Je kan deze opschrijven op de meegeleverde Recovery sheet. Druk beide knoppen in als je een optie wilt selecteren. Tijdens het doorlopen van het configuratieproces van de Ledger Nano S zal je een pincode moeten kiezen.
  • Echter wil ik de app nu installeren omdat ik ether er op wil zetten. Hier komt de aard van het beestje om de hoek kijken.
  • We hebben een apart artikel over het veilig opslaan van word recovery seed. Wie kan mij helpen?

Maar de wallet reageert dus niet en blijft in het begin scherm staan: To begin, connect and unlock your Ledger wallet. Je kunt dan contact met ons opnemen of je vragen stellen aan de Ledger Community. Nu wordt in het Engels uitgelegd hoe je het apparaat bestuurt. Voor vervolgens je pincode weer in als de Nano S daarom vraagt.

De check kan even duren.

Als je de 24 ledger nano s opnieuw installeren backup hebt hoef je je geen zorgen te maken. Hoe koop je Cryptocurrency, zoals Bitcoin, dan kun je toegang tot jouw cryptocurrencies herstellen met behulp van een word seed? Regelmatig zijn er verhalen over exchanges die gehackt worden waardoor klanten hun cryptomunten kwijt zijn.

Laat dit veld leeg. Installeer de nieuwste versie van Ledger Live op jouw computer.

Scherm sluiten

Mijn nano geeft aan dat er eerst contact gemaakt moet worden met de wallet maar dat lijkt dus niet te werken. Op de Ledger zitten 2 knoppen, je gebruikt deze om door het menu te navigeren, door beide knoppen tegelijk in te drukken ga je naar het volgende menu, of bevestig je de invoer. En bij output 2 staat ook een ander ontvangstadres?

Lees gratis het boek Leren Traden. Er verschijnen enkele instructies op het scherm. Wanneer jouw favoriete cryptomunt op moment van schrijven nog niet wordt ondersteund hoeft dit niet meteen een groot probleem te zijn. Beleggen in goud en zilver. Dit wekt vertrouwen.

Zo gebruik je Ledger Live

Hoe kan dit? Ik krijg nu echter de melding dat ik eerst andere moet verwijderen zodat er terug plaats is. De rechterknop gebruik je om door te gaan naar de volgende stap, de linkerknop om terug te gaan. Nu heb je de mogelijkheid om een wachtwoord te bedenken. Druk op de rechterknop om naar het tweede woord Word 2 te gaan.

  • Het wachtwoord voorkomt dat iemand op jouw computer je gegevens zoals je transactiehistorie en publieke adressen kan bekijken.
  • Ze werkt dan ook precies zoals het merendeel van de andere cryptocurrency apps en biedt je bijgevolg een overzicht van je transacties, de mogelijkheid om adressen aan te maken en tot slot kunnen er ook nieuwe transacties worden verstuurd.
  • Als je een grotere hoeveelheid apps op je Nano S wilt, kan dat dus alleen met bepaalde apps.
  • Iemand die hier ervaring mee heeft en wat ik het beste kan doen?

Heb je nog geen Ledger Nano S. Het bestelde product is snel geleverd en de vragen die ik had zijn via de chat tot volle ledger nano s opnieuw installeren beantwoord.

Stap verschil diesel en benzine kosten Firmware Update Het kan zijn dat je niet de nieuwste firmware op je apparaat hebt staan? Om te zorgen dat je de 24 woorden van je back-up recovery sheet goed hebt overgenomen, dien je deze allemaal te bevestigen op het moment dat je je Ledger installeert. Nederlands English.

Heb jij nog geen Ledger Nano S. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Hoe werkt de Ledger Nano S?

Bij aansluiten van Nano geeft hij aan dat update uitgevoerd moet worden. Voor maximale veiligheid kies je 8 willekeurige cijfers. Het wachtwoord voorkomt dat iemand op jouw computer je gegevens zoals je transactiehistorie en publieke adressen kan bekijken. Deze update brengt een gewilde feature met zich mee.

De rechterknop gebruik je om door te gaan naar de volgende stap, de linkerknop om terug te gaan. Lees alle reviews op WebwinkelKeur. Het apparaat heeft twee knoppen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws