Sjaaltje in je haar knopen

Geplaatst op: 23.01.2021

Vind een salon Salon. Nóg een leuk voordeel: deze zomerse  look is geschikt voor dames met lang én kort haar. Zo draag je een sjaaltje in je haar.

Dan kan je het opleuken met een sjaaltje! Vouw een sjaal tot een brede strook en maak het achter vast met een grote knoop. Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen. Schakel desktopmeldingen in en mis geen enkel nieuwtje! Het leuke aan haarsjaaltjes is dat er ook genoeg variaties mogelijk zijn wat betreft haarstijlen. Breng de sjaal vervolgens naar de onderkant van je hoofd en knoop daar vast.

Maar een vrouw die voor zichzelf opkomt, wordt al snel bazig genoemd. Er zijn verschillende manieren om je haar op te fleuren met een leuk haar sjaaltje. Maak online afspraak Vind een salon in sjaaltje in je haar knopen buurt. Ontdek de leukste looks met twee trendy haaraccessoires! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Vouw de sjaal van de twee punten naar de bovenste punt van de driehoek. Verdeel je haar in drie gelijke plukken en pak de twee uiteinden van de haarband bij de twee uiterste plukken. Pak de band op, houd het midden van de stof achter op je hoofd en de uiteinden in je handen.

Geïnspireerd?

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Search go. Zet de boel vast met schuifspeldjes en fixeer met haarlak. Sta weer rechtop en kam je haar achterover richting de plek waar je vlecht stopt.

Doe de Andrélon haarquiz Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen Start de quiz. Kruis boven op je hoofd de twee stukken stof door ze één keer graden te draaien, hierdoor ontstaat die leuke knoop bovenop.

Breng dan een dunne sjaal om de knot. Pas je browser toestemmingen aan om notificaties toe te staan. Trek de knoop strak om de staart heen, sjaaltje in je haar knopen.

Om de sjaal goed vast te zetten moet je er misschien een dubbele knoop in maken. Onze OranjeLeeuwinnen gaan het veld weer op en dat inspireert ons om je een tip te geven over hoe carpe diem pluk de dag je haar uit je gezicht kunt houden. Nieuws Zo draag je een sjaaltje in je haar.

Zo draag je een bandana of sjaal als haarband Haartips 02 juli Nieuws Zo draag je een sjaaltje in je haar. In een vlecht Last but not least: een sjaaltje verweven in een vlecht.

Contact Klantenservice.

Liever geen meldingen ontvangen. De bandana sjaaltje in je haar knopen way back en stamt zelfs uit de 18e eeuw.

Knoop de sjaal om je elastiekje en klaar. Je haar zit niet in de weg n het is veel frisser dan wanneer je je lokken los laat. Zo kan je het accessoire meevlechten met de rest. Doe de Andrlon haarquiz Ontdek in 3 minuten hoe jij je haar het best kunt verzorgen en stylen Start de quiz.

Met een knot

Met een topknot Om de look speelser te maken, kan je ook een topknot maken en dan een sjaaltje rond je hoofd binden. Knoop je vlecht eens af met een haarsjaaltje. Deze look gaat, net als de bandana, way back en is te herkennen van de manier waarop piraten vroeger dit haaraccessoire in het haar knoopten, maar is momenteel weer helemaal in!

In een vlecht Last but not least: een sjaaltje verweven in een sjaaltje in je haar knopen. Met los of vast haar staat het leuk om een haarband van je sjaal te maken. Je haar zit niet in de weg n het is veel frisser dan wanneer je je lokken los laat. Over Andrlon, sjaaltje in je haar knopen. Maak een hoge knot en knoop je sjaal voor op je hoofd Draag je haar los en knoop je sjaal als een haarband om je hoofd of breng het juist onder je haar Ook kun je je haar los dragen en je sjaal over de bovenste helft van je hoofd knopen Als je lang haar hebt, please.

Knoop het vast als een strikje. Om je hoofd met de haren los Dit is heel simpel maar daarom niet minder leuk. Yes, maak een lage vlecht met je sjaal in je haar.

Zet uit. Er zijn verschillende manieren om je haar op te fleuren met een leuk haar sjaaltje. We snappen gelijk wel waarom een sjaaltje in je haar de zomertrend van dit jaar is.

Ga je voor een stoerdere look. Over Andrlon. Je kunt oneindig variren, of je nou lang of kort haar hebt, gedurende een vakantie in Itali.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws