Social media gebruik naar leeftijd cbs

Geplaatst op: 11.01.2021

TV gids. Log hier in. Wij ook!

NUjij: Uitgelichte reacties. In winkelde 79 procent van de mannen wel eens online. Je gebruikt een adblocker. Van de Nederlanders van twaalf jaar en ouder gaf 58 procent aan in de drie maanden voorafgaand aan het onderzoek via het internet te hebben getelefoneerd met diensten zoals Skype of WhatsApp.

Ook gebruiken Nederlanders het internet steeds vaker om te bellen en om TV te kijken. Ouderen maken steeds meer gebruik van socialemediakanalen, blijkt maandag uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS. Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft een per… twitter.

Communiceren, denk aan e-mail 88 procent, bij mobiel internet gaat dit per MB, maar kunt u beter het 'hele plaatje onderzoeken? Ook bellen via het internet neemt toe. Vijf jaar eerder was dat nog 64 procent, social media gebruik naar leeftijd cbs. Tip de redactie. Deze functie is niet beschikbaar met uw huidige instellingen. Vooral tot jarigen kopen graag via internet.

NUjij: Uitgelichte reacties

Vooral instant messaging zoals Whatsapp is populair. Dat was in nog 74 procent. Wij ook! Onder tot jarigen was 89 procent vorig jaar actief op sociale media. In belde 31 procent via internet. Laat los om te beginnen met uploaden.

Vooral tot jarigen kopen graag via internet.

  • Bij vrouwen was het aandeel 74 procent.
  • Commercial prikbord. Meer dan de helft van de Nederlanders is actief op een dergelijk netwerk.

In was de laptop met 76 procent nog het meest gebruikte apparaat. Eind januari worden de resultaten van MSS voor geheel gepubliceerd. Dat was in nog 25 procent? Speciaal voor deze… twitter. Percentage internetgebruikers dat bijna dagelijks internet.

Arnhemse incasso­baas doodde twee mannen, mogelijk betrokken bij nog een moord

Dat blijkt uit de laatste rapportage van het CBS […]. Tip de redactie. Diensten zoals Facebook en Twitter zijn ook populair. En terwijl het TV-toestel een belangrijke plek behoudt in huishoudens, groeit het bezit van mobiele devices.

Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft een per… twitter. Ook het telebankieren is ingeburgerd 82 procent. Log hier in. NUjij: Uitgelichte reacties. Onder tot jarigen was 89 procent vorig jaar actief op sociale media!

Categorieën

Door: NU. Meer dan de helft van de Nederlanders is actief op een dergelijk netwerk. Vooral onder jongeren tot 25 jaar is mobiel internet populair 97 procent. Meer dan acht op de tien internetgebruikers gebruikt het web om informatie over goederen en diensten op te zoeken 83 procent.

Vanmiddag om 15u vindt de webinar met Karen Nelson-Field plaats. Bron: CBS Van de internetgebruikers is 86 procent dagelijks of bijna iedere dag te vinden op het internet, social media gebruik naar leeftijd cbs. Frequente e-shoppers naar leeftijd. Speciaal voor deze… twitter. Ze doen vaker online aankopen en geven gemiddeld ook meer geld uit. Vooral tot jarigen kopen graag via internet.

Klik hier om dit aan te passen.

Socialmediagebruik stijgt onder alle leeftijdsgroepen

Een van de conclusies van de laatste publicatie over was dat de Smart-TV steeds meer zijn plek vindt in de Nederlandse huishoudens. Internet vooral gebruikt voor social media en voor mail Op Statline heeft het CBS een overzichtstabel geplaatst met meer dan deze vier ICT activiteiten van Nederlanders. Percentage internetgebruikers dat bijna dagelijks internet.

In belde 31 procent via internet. In heeft meer dan 90 procent in deze leeftijdsgroep online goederen of diensten gekocht. Internet vooral gebruikt voor social media en voor mail Op Statline heeft het CBS een overzichtstabel geplaatst met meer dan deze vier ICT activiteiten van Nederlanders.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws