Te huur winkelruimte rotterdam

Geplaatst op: 17.02.2021

De Benthuizerstraat is een druk bezochte winkelstraat in het centrum van de wijk het Oude-Noorden. Genoeg toekomstperspectief dus zodra je besluit om je als ondernemer in Rotterdam te vestigen.

Rotterdam Bergse Dorpsstraat 38 B Winkel. Meer informatie Contact DeBedrijfsmakelaar. Langenhorst , Rotterdam. Uw pand direct op funda in business? Het team van Molenaar Bedrijfshuisvesting B. Schiedamseweg a, Rotterdam. Winkelruimte betreft Ca.

HUUR 2. Dan kan natuurlijk ook. Huidige status: verhuurd Representatieve winkelruimte gelegen op de meest drukbezochte winkelroute in het centrum van Rotterdam - Hillegersberg. Rotterdam Hoogstraat Winkel? HUUR m 2? Indien uw organisatie de ambitie heeft om zich uit te breiden is het de perfecte stap om te denken aan een te huur winkelruimte rotterdam winkelruimte in regio Rotterdam.

Klik hier! Bentinckplein 7, rotterdam.
  • Dit trekt meer toeristen dan ooit tevoren, maar ook steeds meer mensen uit eigen land maken er vaker een dagje Rotterdam van. Advies in lijn met uw wensen Molenaar Bedrijfshuisvesting B.
  • HUUR m 2. Straatweg 48, Rotterdam.

Zoek op locatie

Dit heeft zeer toonaangevende gebouwen opgeleverd zoals bijv. Je komt direct in contact met de verhuurder. Rotterdam Keizerswaard Winkel. Door middel van maatwerkoplossingen realiseren wij dat uw winkelruimte meerwaarde biedt voor uw klanten.

Genoeg toekomstperspectief dus zodra je besluit om je als ondernemer in Rotterdam te vestigen.

  • Door onze ervaring en vakkennis over de huidige vastgoedmarkt hanteert Molenaar Bedrijfshuisvesting B. Huidige status: verhuurd Ca.
  • Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Huidige status: verhuurd Multifunctionele commerciële ruimte met breed front gelegen aan de Jonker Fransstraat 95 - 99 te Rotterdam.

Schiedamsedijk 74a, Rotterdam. De Jonker Fransstraat is een doorgaande weg in het centrum van Rotterdam nabij de Meent en de Goudsesingel. Samen met u realiseren wij aan de hand van locatiekwaliteit een geschikte winkelruimte voor uw organisatie n potentile klanten. HUUR m 2, te huur winkelruimte rotterdam. Neem dan nu contact op?

Populaire objecten

Indien uw organisatie de ambitie heeft om zich uit te breiden is het de perfecte stap om te denken aan een nieuwe winkelruimte in regio Rotterdam. Huidige status: verhuurd Uitstekend gelegen hoekwinkelruimte met brede uitstraling en direct gesitueerd naast één van de ingangen waardoor het meerdere mogelijkheden biedt. Straatweg 35, Rotterdam. Met een sterke focus op resultaat wordt er op basis van locatiestrategie gekeken naar een ideale ligging.

Klik hier! Neem dan nu contact op. HUUR 67m 2. Klik hier en geniet van de voordelen als partner. Lees verder.

Aanbod winkelruimten

Molenaar Bedrijfsvesting B. Jonker Fransstraat , Rotterdam. Rotterdam Slinge Winkel.

Freericksplaats 5, welke deel uitmaakt van de Rotterdamse deelge. Rotterdam Slinge Winkel. Benthuizerstraat 61, daarnaast willen zij goed bereikbaar en benaderbaar te huur winkelruimte rotterdam voor toekomstige ondernemers.

Verder zijn er. Het stadsbestuur stelt zich zeer dienstverlenend op en hanteert lage vestigingsvoorwaarden, Rotterdam. Locatie aanbod. Dit heeft zeer toonaangevende gebouwen opgeleverd zoals bijv.

Winkelpand Rotterdam

De expertise die Molenaar Bedrijfshuisvesting in huis heeft garandeert een ideale match met uw wensen en verwachtingen voor uw nieuwe winkelruimte. Toggle navigation. Er wordt geopereerd vanuit een intrinsieke motivatie om u op transparante en creatieve wijze te voorzien van vakkundige raadgeving.

Van high-end winkels tot aan goedkope euro-shops.

Freericksplaats 5, Rotterdam. Benthuizerstraat 61, Rotterdam. Klik hier en geniet van de voordelen als partner! Straatweg 35, Rotterdam.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws