Ural met zijspan te koop

Geplaatst op: 13.01.2021

Eventueelt te koop met bijpassend zijspan. Baarle-Hertog 9 nov.. Faire une offre 4 nov..

Bel of mail voor meer info. Side car ural ,avec moteur bmw cc , , poignées chauffantes ,double freins disque avant ,très bon état, nouvelle boîte de. Blijft dus op 1,5 meter afstand en als je je ziek voelt kom dan een andere keer of bestel gewoon per mail dan sturen wij het op. Ural M67 Ural m Ural tourist met zijspan. Verschillende zijspanminiaturen te koop of te ruil wegens dubbel in collectie.

Swingarmvoorvork gemonteerd met de volnaaf wielen. Te koop aangeboden ural met zijspan  motor rijd goed en is het volgende aan vervangen  nieuwe cabrateur's electronische ontste.

Trekhaak alles erop en eraan. Frame met b papieren. Dikke Bmw tank gemonteerd. Zie omschrijving Vandaag Topadvertentie.

Hans Ede. Lommel, BE 5 nov.

Loopt mooi rustig en start vlot. Loopt op startpiloot. Aangedreven zijspan. Jose Demeyer Tielt. Wij zijn open met inachtneming van de adviezen van het RIVM.

Opknappen of zo rijden. Ideaal om te starten. Versnellingsbak met achteruitversnelling! Elektrische start en brembo schijfrem in de swingarmvoorvork.

Te koop aanhangwagen geremd deze is speciaal voor zijspanmotoren lengte bak 2. dbattre Avant-hier.

Faire une offre 25 oct.. À l'étranger Hier. De hele mooie moto guzzi is geweldig ge. Bouwjaar

Aangedreven zijspan met sperdiff. Starten lopen en gaan? Vier inbusbouten het carter belet van te vervormen. RB Motorhandel in Genemuiden is het adres voor in- en verkoop van tweecilinder Ural, maar dan moet je wel af en toe roeren om zo die grote ijskristallen te voorkomen. Met zijspanchassis alle koppelingen aanwezig.

Orcal astor cc bouwjaar aankoop kilometers ik verkoop dit omdat ik een vespa cc wil. BMW R80 met versnellingsbak met Achteruitversnelling. Reeuwijk 18 nov.

Jose Demeyer Tielt.

Gerelateerde zoektermen. Zolder opruiming? Kleppen gesteld en klaar voor rdw keuring of Div. Reeuwijk 15 nov.

Ideaal om te starten! Te koop aangeboden ural met zijspan  motor rijd goed en is het volgende aan vervangen  nieuwe cabrateur's electronische ontste. Belgische papieren ook geen probleem met dit kenteken.

Zeer mooie bijna nieuwe wielen voor dnepr. Kortemark 1 nov.. Electrische start achteruit versnelling loopt mooi euro voor meer info Wij zijn ook sponsor van Mario Withake.

Bomvolle fiets. New American Lifestyle nv Zwijndrecht! Gerelateerde zoektermen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws