Blacklist gemist gratis terugkijken

Geplaatst op: 18.11.2020

Tom en Liz hebben zo hun eigen problemen. In de ste aflevering gaat 's werelds meest gezochte crimineel Raymond Reddington James Spader op zoek naar een zeldzaam muntstuk, waarmee volgens de legende een waardevolle schat kan worden opgespoord.

Liz en de speciale eenheid moeten tot het uiterste gaan om een naderende bomaanslag te voorkomen.

Red probeert ondertussen The Deer Hunter. Voor je verder gaat Korte video's Red is terug! The Director. Red maakt zich ernstig zorgen Zet een wekker op dit programma.

Red heeft een geheime ontmoeting met een man die meer weet over zijn verleden. Tom met bed en breakfast sittard ondertussen op in het punt de om een riskant besluit de te nemen en tijdens Liz krijgt naar schokkend nieuws naar over haar moeder te op verwerken.

De speciale eenheid jaagt op de geslepen premiejager Philomena, die het heeft voorzien op Reds bondgenoten. Het FBI-team neemt afscheid van het omgekomen teamlid en gaat achter de mogelijke daders blacklist gemist gratis terugkijken.

Wij gebruiken deze informatie alleen voor het produceren van gegeneraliseerde statistieken om de gebruikerservaring van onze website te verbeteren, blacklist gemist gratis terugkijken.

Uitzending Gemist?

Een populaire van misdaadpodcast zorgt ervoor dat op tv de FBI het een het oude zaak opnieuw onder in de loep het neemt. Nicholas T. Masha Rostova. Natalie Luca. Liz ontdekt dat ze door de Cabal in de val is gelokt. Red komt steeds dieper in de problemen, wat voor hem reden is zijn zoektocht naar Mr.

  • Het vorige seizoen van The Blacklist eindigde met een grote cliffhanger, waarin FBI-agente Elizabeth Keen Megan Boone ontdekte dat de wereldwijd gezochte crimineel Raymond Reddington James Spader een bedrieger was en de gevonden botten tot de echte Raymond Reddington behoorden. Leonard Caul.
  • Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender? Na het ontcijferen van de informatie in het chantagedocument is Red vastberaden de naderende dreiging af te wenden.

Minister D. Het blijkt een kijkdoos te zijn met een wel heel bizarre inhoud: een tot i Op het strand redt hij een mysterieuze, mooie vrouw van de verdrinkingsdood.

Liz vraagt Red om hulp als er een verminkt lijk blacklist gemist gratis terugkijken aangespoeld. Na een de mislukte op tv missie in het de buitenland moet Katarina Rostova uit vluchten voor haar leven. Aram en de speciale eenheid proberen haar op te sporen voordat het te laat is.

De 100ste aflevering

RTL4 gemist? Van deze Caretaker is bekend dat hij zeer gevoelige informa Red wordt geconfronteerd met ieman

Hij is er zeker van dat dit het werk is van huurmoordenaar Is Tijdens onderhandelingen krijgt hij informatie over een nieuwe tegenstander: Lord Baltimore. De speciale eenheid moet hem opsporen, blacklist gemist gratis terugkijken. De zoektocht leidt naar een mysterieuze groepering die gebruikmaakt van een wereldw. Cooper zet zijn reputatie op het spel door het voor Red op te nemen in het Witte Huis.

The Blacklist

Na het dramatische voorval is Red uit op wraak. De speciale eenheid van door de FBI zet op tv alles uit op alles een om een mogelijke uit nucleaire aanslag te voorkomen. Bij een zorgvuldig geplande

Heb je een uitzending gemist op een bepaalde zender. Na de moord op een internetondernemer worden er foto's van hem online geplaatst door de dader. Red is op zoek naar het geld dat verdwenen is bij zijn poging om een noodlijdende cruisemaatschappij te kopen. The Debt Collector. De speciale eenheid moet een undercoveragent van de CIA redden. Wat te onthouden uit aflevering Zal Bin Hasaan Kaplan voert de blacklist gemist gratis terugkijken op Red verder op door dr. Bastien Moreau Conclusion, blacklist gemist gratis terugkijken.

Deze vijand is vastberaden om Reds zorgvuldig opgebouwde imperium met d Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

The Blacklist gemist?

Red wordt geconfronteerd met ieman The Blacklist The Apothecary x bekeken Je kunt je browser zodanig instellen dat deze cookies geblokkeerd worden, maar sommige delen van de website werken dan wellicht niet. Red is haar enige hoop om aan de agenten te kunnen ontkomen.

Liz vindt een aanknopingspunt in haar zoektocht naar Toms moord ? Odette en haar commando's hebben het ziekenhuis bestormd. Een politieagent in Blacklist gemist gratis terugkijken doet een gruwelijke ontdekking als hij een dode man vindt wiens hart uit zijn lichaam is gesneden. Dembe maakt naar zich grote naar zorgen over de het manier waarop op tv Red zijn verrader probeert op de te door sporen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws