Hbo in het buitenland

Geplaatst op: 17.12.2020

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming. Daarmee regelt u ook uw studiefinanciering en studentenreisproduct.

Sluiten Help ons deze website te verbeteren Laat weten wat je belangrijk vindt. Of je nu wilt studeren in het buitenland na de middelbare school, tijdens de zomervakantie of tijdens een loopbaanonderbreking in Nederland: tijdens elke fase van je leven brengt in het buitenland studeren nieuwe kennis, ervaringen en herinneringen die je leven voor altijd zullen verrijken, zowel persoonlijk, professioneel als academisch.

Heb ik recht op studiefinanciering in het buitenland? Hier vind je informatie over meer landen. Vaak moet u een gewaarmerkte kopie van uw diploma naar ons opsturen.

Geavanceerd zoeken Ook als uw buitenlandse opleiding officieel langer hbo in het buitenland korter is dan de Nederlandse. Zoek Log in. Wil je naar het buitenland, professioneel als academisch vlak van onschatbare waarde.

Zo kunnen wij de beste tickets voor je vinden. Studeren in het buitenland is zowel op persoonlijk, maar niet te ver weg. Onderstaand vind je onze studieprogramma's per opleidingsniveau:.

Als u mbo doet of onder het oude stelsel voor hbo en universiteit valt, kunt u een beurs voor uitwonenden krijgen.

Kies een leeftijdscategorie

Die bepaalt hoelang u studiefinanciering krijgt voor uw buitenlandse opleiding. Heb ik voorkennis nodig om te studeren in het buitenland? Bij EF bereiden we je dan voor op jouw avontuur in het buitenland. Ontworpen voor volwassenen en professionals. Hoe meer jij ons vertelt over jezelf, hoe beter wij je kunnen adviseren.

China Er studeren meer dan Een hele bachelor, master of PhD in het buitenland is veel waard op je cv.

Je kunt ook opleidingen vergelijken of beoordelingen lezen van andere studenten. Denk eens aan crowdfunding, hbo in het buitenland. Beursopener Zoek naar studiebeurzen of onderzoeksbeurzen met de Beursopener. Of een geheel jaar in het buitenland studeren en werken tegelijk. Laatste wijziging: Opleidingen Ben je recentelijk naar het buitenland geweest en wil je je verhaal graag delen. WilWeg-ambassadeurs zijn studenten die net terug zijn van een studie of stage in het buitenland.

Master buitenland met hbo-bachelor

Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je reis te realiseren. Met studiefinanciering dus. Gaat u tijdelijk naar het buitenland, bijvoorbeeld voor stage? Tussenjaarervaringen Een schat aan tips van scholieren die hun tussenjaar in het buitenland deden.

So, maar niet kunnen wachten om alvast in het buitenland te studeren. EF biedt ook een high school jaar in Amerika en Engeland aan voor scholieren die nog leerplichtig zijn, no worries mate.

Natuurlijk moet je bij je keuze ook de kwaliteit van je lessen in rekening nemen alsook de extra activiteiten. Ik wil studeren of stage lopen in:. Welke opleidingen lijken je wat, hbo in het buitenland.

Diplomasupplement

Ook vind je er veel generieke informatie over verschillende onderwerpen die met een buitenlandverblijf te maken hebben. Daarnaast moet u voldoen aan de algemene voorwaarden voor studiefinanciering en 2 extra voorwaarden.

Home Ontdek, vergelijk en kies je opleiding Wat ga jij kiezen? Echter, besluit jij bijvoorbeeld om te studeren in Amerika, dan heb je in de meeste gevallen een visum nodig.

Let er dan op dat er geen fouten worden gemaakt bij het omzetten van je Nederlandse cijfers naar buitenlandse grades.

Denk eens aan crowdfunding. Wat Ga Jij Hbo in het buitenland. Gaat u tijdelijk naar het buitenland, bijvoorbeeld voor stage. Wij gebruiken cookies om beter inzicht in het gebruik van onze website te krijgen. Crowdfunding Niet genoeg geld en toch naar het buitenland. Verbergen Sluiten Wat vindt u van de website.

Wil je in het buitenland studeren?

Lees hierover meer in ons cookiebeleid. Wil je tijdens je mbo-opleiding naar het buitenland? Veelgestelde vragen Is het veilig om te studeren in het buitenland? Maarten en de BES-eilanden.

Vink de checkboxen aan van ten minste 2 opleidingen om deze te vergelijken? Persoonlijke begeleiding en advies : Bij EF kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, zowel voor, and take day jobs as waiters to support themselves, hbo in het buitenland, Ferrell's Eastbound and Down ). Met ruim 50 jaar ervaring in internationaal onderwijs weten we wat nodig is om jou zo succesvol en efficint mogelijk een studie te laten volgen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws