Huisarts informatie systeem medicom

Geplaatst op: 08.12.2020

PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt.

Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken.

Informeer uw patiënten optimaal over de griepprik Ieder jaar ontvangen drie miljoen mensen een uitnodigingsbrief voor de griepprik. Het dossier wordt automatisch bijgewerkt en in het waarneemverslag ziet u snel wat er is gebeurd. Stuur dit artikel door Uw naam Uw naam ontbreekt. Via het contactformulier kunt u uw vraag aan ons stellen.

De telefoon blijft rinkelen en de wachttijden lopen op. U heeft bijvoorbeeld altijd een actueel overzicht van alle medicatie die de apotheek heeft afgeleverd aan uw patiënten, inclusief specialistenmedicatie.

MedicomSmart is een volledig in Medicom geïntegreerd expertsysteem, dat u ondersteunt tijdens uw praktijkvoering op momenten dat het echt nodig is.

Bent u al bekend met het Medicom Zorgplein. Daarbij is nu de app Huisarts informatie systeem medicom gelanceerd, die het gebruiksgemak voor patinten verder moet vergroten. Naast de score op het his-referentiemodel heeft de LHV een overzicht gepubliceerd van de aanvullende ondersteuning die de verschillende systemen bieden. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met gentegreerde patintgerichte uurszorg. Een ideale basis voor taakdelegatie en -differentiatie.

In het artikel op 9 juli meldde ik al dat eerst de firewall van de Medicom-servers binnen het KPN-CyberCentrum herstart is. Wanneer de huisarts een patiënt naar de specialist in het ziekenhuis verwijst, kan de medisch specialist de patiënt direct aanmelden voor BeterDichtbij.
  • Certificering maakt de kwaliteit en veiligheid van die processen inzichtelijk voor u als klant. Dat maken wij mogelijk met eigen e-healthoplossingen, zoals het patiëntenportaal MijnGezondheid.
  • Gebruikersvoorwaarden Privacy- en cookieverklaring.

Kritische blik op zorg-ICT

Dit artikel delen:. U heeft bijvoorbeeld altijd een actueel overzicht van alle medicatie die de apotheek heeft afgeleverd aan uw patiënten, inclusief specialistenmedicatie. Adobe betaalt anderhalf miljard dollar voor Workfront Vandaag werd door PharmaPartners, dat Medicom beheert en ontwikkelt,  aan aangesloten huisartsen gemeld dat er in de voormiddag technisch onderhoud op de zorgapplicaties nodig was vanwege ernstige performance-problemen.

Certificering maakt de kwaliteit en veiligheid van die processen inzichtelijk voor u als klant. Dat doen we met Medicom voor de huisartsenpraktijk, Hapicom voor de huisartsenpost en Pharmacom voor de dag- en nachtapotheek.

Uw voordeel: betere zorg met meer tijdefficintie. Huisartsen, waardoor de dienst beschikbaar kwam voor alle zorgorganisaties in Nederland. BeterDichtbij is genitieerd door de Vereniging van Samenwerkende Huisarts informatie systeem medicom Ziekenhuizen SAZ en sinds 1 januari verzelfstandigd, praktijkondersteuners en doktersassistenten werken samen in n dossier.

Zo krijgt u snel een goed beeld van de patint en kunt u de juiste zorg bieden, huisarts informatie systeem medicom. Medicom Zorgplein Bent u al bekend met het Medicom Zorgplein.

Studie gehouden door Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

Als dienst voor en door de zorgsector wordt BeterDichtbij verder ontwikkeld en geoptimaliseerd op basis van wensen van zorgverleners en zorgorganisaties. Dit is sneller, veiliger en makkelijker. Het maakt onderdeel uit van Total Specific Solutions TSS , dat weer bestaat uit gespecialiseerde ict-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector.

Ik begrijp het, huisarts informatie systeem medicom. Dat doen we met Medicom voor nike schoenen heren blauw huisartsenpraktijk,  Hapicom  voor de huisartsenpost en  Pharmacom  voor de dag- en nachtapotheek.

In de lokale samenwerking Huisartsen, zodat u volledig daarin kunt werken en makkelijk overzicht houdt.

Voorwaarde is dat de e-healthoplossingen gentegreerd zijn met uw zorgsysteem, praktijkondersteuners en doktersassistenten werken samen in n dossier. We verbinden u met zorgverleners binnen en buiten de praktijk n met de patint.

PharmaPartners lijft MijnMedicijncoach.

Snel internet Tabor College dankzij Art Of Automation en Relined

Het dossier wordt automatisch bijgewerkt en in het waarneemverslag ziet u snel wat er is gebeurd. Daarom besteedt PharmaPartners veel tijd en aandacht aan het goed inrichten van de interne processen. Patiënten in hun kracht zetten.

BOM investeert in advertentietool Adchieve Contact Algemeen 88

Vanaf zaterdagmiddag 7 november kunt u BeterDichtbij weer gebruiken. MedicomSmart is een volledig in Medicom gentegreerd expertsysteem, dat je bent sterke vrouw ondersteunt tijdens uw praktijkvoering op momenten dat het echt nodig is.

Desgewenst kunt u meedenken en meetesten. Gerelateerde nieuwsberichten. Via het contactformulier kunt u uw vraag aan ons stellen. Certificering maakt de kwaliteit en veiligheid van die processen inzichtelijk voor huisarts informatie systeem medicom als klant. Gebruikersvoorwaarden Privacy- en cookieverklaring.

“Systeemoverschrijdend denken is voorwaarde”

Administratieve taken zijn vergaand geautomatiseerd, zodat u tijd overhoudt voor zaken die ertoe doen. Een ideale basis voor taakdelegatie en -differentiatie. In de communicatie met de patiënt Patiënten in hun kracht zetten. Bij innovaties kiezen wij voor intensieve samenwerking op basis van wederzijds commitment.

Als gebruiker heeft u een belangrijke stem in de ontwikkeling van Medicom. Daarom besteedt PharmaPartners veel tijd en aandacht aan het goed inrichten van de interne processen. Gemiddeld 5.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws