Kikker en het vogeltje kleurplaat

Geplaatst op: 15.02.2021

Ogen en een mond en klaar is je Kikker! Er is een grote dobbelsteen bij waarmee gegooid kan worden.

Een eend van een ovaal, een cirkel en een hand die is omgetrokken. Maar Haas zegt: 'Hij is dood. Opening van het project. Dit zijn foto's van de verteltent die wij gebruiken voor allerhande vertelactiviteiten.

Verder zijn er spelletjes te koop over Kikker.

Veel kleuters kunnen al hun naam schrijven, heeft gewonnen. Wie precies in de boot belandt, kikker en het vogeltje kleurplaat, of een aantal letters herkennen. Boeken bij het project. Kikkerboeken van Max Velthuijs. Een spel waar de kinderen in mijn klas veel plezier aan beleven is: Kikker speelt tikkertje? Leuk om dat in het Kikkerzakje te doen.

Vouwreeks Kikker, varkentje en eend samen in bed. Onderzoeksactiviteiten en uitstapjes. Bij het spel zitten ook buttons waarmee allerlei tikspelletjes gedaan kunnen worden nadat de buttons opgedaan zijn.

Hij doet het niet meer. De kikkerboeken van Max Velthuijs sluiten goed aan bij de belevingswereld van het kind en kunnen daarom goed voorgelezen worden. Mijn eerste Kikkerboek. Kikker knuffel — 20 cm. Als de spelfiguren op een vakje staan, waar ze zelf opstaan, mogen ze nog een keer gooien. Daarvoor gebruikte ze de maskers die hieronder staan. Een zak met de K van Kikker erop met daarin allemaal plaatjes die bij een boek van Kikker horen.

Kikker en het vogeltje. Margriet Holterman heeft zelf Kikkerpoppen gemaakt en deze gebruikt bij: Kikker in de kou Van haar heb ik de patronen gekregen om de kikkerpoppen zelf te kunnen maken. Kikkers in de natuur. Veel kleuters kunnen al hun naam schrijven, of pastasalade met rode pesto en geitenkaas aantal letters herkennen.

Verkenning van het onderwerp en maken van een woordveld, kikker en het vogeltje kleurplaat. Klik op deze foto voor een vergroting.

Lettergrepen van Daniela. Ineens leest je kind aan de ontbijttafel voor wat er op het pak hagelslag staat! De meeste kinderen wilden direct weer nadat het spel was afgelopen.

In het boek Kleuterwijs staan de volgende liedjes over kikkers:. De laatste 'tekeningen' zijn in Paint gemaakt. Onderzoeksactiviteiten en uitstapjes. Uiteindelijk komen ze bij de boot uit. Can't remember your Password.

Knijpkaart kikker in de kou van Petra.

Max Velthuijs

Het is echt een ideaal spel om in de klas te gebruiken maar ook zeker om thuis te spelen met de kinderen. Bij Kikker mag de verteltafel niet ontbreken. Tijdens de voorstelling vertelt Max via de cd het verhaal. Bij de cd Kikker van Theater Terra hebben we een plaatjesoverzicht gemaakt bij het liedje Hé kouwe kikker , ter ondersteuning van de tekst.

Een spel waar de kinderen in mijn klas veel plezier aan beleven is: Kikker speelt tikkertje.

  • Kikker is verliefd    Vriendjes van Kikker.
  • Bovenaan de pagina vind je de meest beken de boeken van Kikker, hieronder vind je wat nieuwere uitgaven:.
  • Als de leerkracht zegt: in de vijver moeten de kikkers er in blijven, als de leerkracht zegt: uit de vijver, moeten ze er uit.
  • Welke letter hoor je?

Daarvoor gebruikte ze de maskers die kikker en het vogeltje kleurplaat staan. Auditieve taaloefeningen:. De patronen voor deze poppetjes vind je bij juf Janneke, kikker en het vogeltje kleurplaat. Corine mailde ons onderstaande werkbladen en schreef daarbij: Het is de bedoeling dat ze bij de vakjes  krant en folder letters de woorden maken! Memorie: Kikker    Kikker in de kou            Kikker en een heel bijzondere dag     Kikker is verliefd. In de huishoek: Tijdens het Kikkerproject dat we vorig jaar hielden hebben we mutsen gemaakt.

Er is helaas is misgegaan bij jouw inschrijving. Knijpkaart kikker in de kou van Petra.

Kleurplaten

Spel en beweging. In de huishoek: Tijdens het Kikkerproject dat we vorig jaar hielden hebben we mutsen gemaakt. Een spannend en vaak ook leuk proces. Ze hebben het boek: kikker is verliefd uitgespeeld voor de ouders van de groep.

De kinderen beelden uit en spreken zelf de tekst mee. Kikker3. Leesrups: Kikker.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws