List of the blacklist episodes

Geplaatst op: 16.11.2020

Zo komt ze erachter dat Dommenick haar opa is en gaat bij hem op bezoek. Wel sterker geworden dan het prietpraat in het begin.

Het team jaagt op een milieuterrorist die een dodelijk virus wil ontketenen; Reddington observeert Jennifer en Liz bezoekt een geheime kelder. Coopers integriteit wordt getest, terwijl Red uit een moeilijke situatie probeert te komen en Liz een beruchte biohacker volgt met de taskforce. De Cabal probeert Lizzy op te laten draaien voor een gifmoord. Naar aanleiding van aanslagen op de metro en de rechtbank komt het team erachter dat elk slachtoffer Kurtz heeft gekregen, net als de zoon van Barnes.

The Debt Collector No.

Anna McMahon. Cooper en Mr. Hans Kohler No. De crimineel kan zijn gang gaan, geen CNN die waarschuwd wie verdacht wordt The Ethicist No. A darker Shade of Red. Hij heeft in die 20 hypotheek berekenen zonder studieschuld een lijst samengesteld van criminelen die veel gevaarlijker zijn dan iedereen ook maar denkt.

Navigatiemenu

Hopelijk weten ze dit niveau vast te houden, dan ben ik helemaal content met de aankondiging van het 4e seizoen. Blijft genieten, deze serie.

De gevoelens van Tom voor Liz brengen hen beiden in gevaar. Hij wordt ingesloten en Harold Cooper, adjunct-directeur van de FBI en hoofd van Black-site, probeert hem te ondervragen, maar Red wil alleen maar samenwerken met Elizabeth "Liz" Keen, een jonge en pas afgestudeerde profiler van de FBI. Sutton Ross. Maar het blijkt dat zijn auto is gehackt.

The Osterman Umbrella Company.

  • Afleveringen The Blacklist. Frederick Barnes.
  • De zoektocht van Red naar de mysterieuze koffer met botten brengt hem op een noodlottig pad. Pattie Sue Edwards.

Red wordt overgebracht naar een medische faciliteit voor psychiatrische evaluatie, terwijl Liz en Jennifer een Blacklister zoeken die meer informatie heeft over Red. Hij vertelt haar dat als ze het niet zegt dat er dan meer doden zullen van. Anslo Garrick. Miss Rebecca Thrall, list of the blacklist episodes.

Kaplan: Conclusion. Na een moordaanslag op Liz gaan zij en Red op zoek naar een onderwereldfiguur die blijkbaar een premie op haar hoofd had gezet.

Social links

Wanneer een seriemoordenaar Elizabeth treitert door aanwijzingen achter te laten, is het voorgevoel van een negenjarig meisje haar beste hoop om de zaak op te lossen.

Op een dag heeft hij er echter genoeg van. Solomon: Conclusion. Wanneer Kirk hackers inhuurt die zwaar beveiligde computernetwerken kunnen kraken, zien Red en Liz hun kans schoon om hun doelwit te pakken te krijgen.

Episode Gaia No. Aflevering 19 42 m. Maar door oponthoud door vijanden slagen ze er niet in om binnen de tijd Elizabeth Keen binnen te brengen in het ziekenhuis. The Vehm. The Architect!

Tm 14 gezien. The Scimitar. Dembe komt erachter dat Elizabeth achter de arrestatie zat en houdt dit voor haar geheim. The Longevity Initiative No.

Aflevering 15 43 m. Zarak Mosadek. Meer details. Iets waar The Walking Dead ook al jaren last van heeft. General Shiro. The Blacklist 8. Ik hoop de laatste vier afleveringen kennelijk dit seizoen een extra 23e episode op meer vuurwerk n antwoorden.

Afleveringen

Ik zit er wel weer goed in zeg na de dubbele Mr. Reddington probeert de locatie van de kluis van Fitch nader te bepalen. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Episode 8. Verhaal is niet al te interessant, zoals dat in de voorgaande jaren weer wel was. The Brockton College Killer. Bogdan Krilov No.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws