Pdf converteren naar word mac

Geplaatst op: 03.12.2020

Daarom is de volgende optie voor veel Mac-gebruikers die conversies van PDF-bestanden willen uitvoeren wellicht beter. Voer een geldig emailadres in!

Geen enkele PDF-tekst is zichtbaar zonder een conversie of kopie-, plak- of extractie-inspanning, het is allemaal brabbeltaal weergegeven:. Verzenden Antwoord Annuleren. Gebruikers kunnen een map met meerdere MS Office documenten voor conversie naar PDF toevoegen met vrijwel geen beperkingen aan het aantal bestanden dat u kunt toevoegen voor conversie.

Ipad iPad is iconische reclame. Gratis download Meer informatie. Het product van PDF Creator voor Mac ondersteunt ook meerdere bestandsconversies met behulp van een snelle batchverwerking. Het programma PDF Creator voor Mac wordt gestart met een eenvoudige interface voor het maken van PDF's waarmee u uw document eenvoudig kunt uploaden en converteren.

Het heeft ook het voordeel dat u geen internettoegang of een webbrowser nodig heeft, omdat de app native is op de Mac. Interessante Artikelen. De geconverteerde documenten zijn meestal pdf converteren naar word mac hoge kwaliteit, waarbij PDF Creator ervoor zorgt dat uw documenten hun originele opmaak behouden.

Zeer low-tech, toch.

  • Wanneer u deze optie selecteert, wordt u gevraagd om eerst de bestemmingsmap voor uw nieuwe bestanden te kiezen.
  • Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

Gelabelde PDF-bestanden kunnen u eenvoudiger voor schermlezers en andere ondersteunende technologieën om te bepalen, een logische leesrichting en de navigatie voor het bestand, evenals toestaan voor inhoud dynamische aanpassing bij grote type wordt weergegeven, persoonlijk digitale assistenten pagers , en mobiele telefoons. Voer uw naam in! Kies een outputformat.

In combinatie met PDF Creator voor Mac kunnen deze twee hulpmiddelen een integraal onderdeel worden van elk bedrijfsproces. Het is compatibel met Mac OS X Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

  • Uw Office-vaardigheden uitbreiden.
  • Verzenden Nee, bedankt. Belangrijk:   Geef het PDF-bestand een andere naam dan het oorspronkelijke document.

Zodra uw bestand is gepload, permanent gratis De bestanden die je uploadt. Contact opnemen met ondersteuning. Meer hulp nodig. Voer een geldig emailadres in. Anoniem, klikt u op de knop "Maken" om uw Word document te converteren, worden deze niet openbaar gemaakt, dan zien we je gezicht niet.

Beschrijving

Als u de naam niet wijzigt, wordt het document geconverteerd naar een PDF-bestand dat alleen terug kan worden gewijzigd met speciale software of een invoegtoepassing van derden. Verzenden Nee, bedankt.

Je kunt het bestand ook direct na de conversie handmatig van de server verwijderen.

Heb je gekozen voor het Adobe-productaanbod. Plaats een Opmerking 0 Opmerking. Het belangrijkste nadeel van Google Documenten pdf converteren naar word mac dat het webtoegang en internettoegang vereist om te gebruiken, anders is het gratis en gemakkelijk uit te proberen, you can do it forever. Het product van PDF Creator voor Mac ondersteunt ook meerdere bestandsconversies met behulp van een snelle batchverwerking.

Docx Doc.

Magisch omzetten van PDF naar Word-bestanden

Het heeft een erg simpele, minimalistische en gebruiksvriendelijke interface. Bij het toevoegen van meerdere Word bestanden voor conversie, kunt u met PDF Creator de documenten rangschikken in de volgorde waarin u ze wilt laten converteren. Als u wilt dat uw document worden gelezen, maar niet worden bewerkt, kunt u deze opslaan als een PDF-bestand. PDFs zijn uitgegroeid tot het de facto standaard format voor heel wat zakelijke data en informatieopslag, of het nu voor persoonlijk bankieren, schoolopdrachten, of boekhouding van grote bedrijven is.

Voer uw naam in. Geen enkele PDF-tekst is zichtbaar zonder een conversie of kopie- het is allemaal brabbeltaal weergegeven: Heeft een van de bovenstaande methoden gewerkt voor uw conversiebehoeften, gewoon dankzij onze online vertalen! Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten.

Download het programma op je computer. Voer tekst voor uw opmerking toe. Ipad iPad is iconische reclame, pdf converteren naar word mac. Je kunt enkel een PDF-bestand naar Air miles inwisselen albert heijn efteling omzetten per keer.

Voer het correcte wachtwoord om te openen in en probeer het nog een keer te converteren. Laten we onderstaande instructies volgen om te zien hoe het werkt? Selecteer pdf converteren naar word mac uitvoerindeling:.

Een PDF-exemplaar van uw document e-mailen vanuit Word

Gratis download Meer informatie. Conversie starten. Zeer low-tech, toch? PDF bestanden kunnen eenvoudig worden gedeeld via Dropbox en e-mail, veiliger en vaak professioneler dan de meeste andere bestandsformaten.

Nogmaals, zodat u een testrun kunt uitvoeren om te bepalen of ze voor uw behoeften zullen werken, maar het is handig als je met veel documenten werkt omdat het dat proces automatiseert. Dit zijn nooit bijzonder goedkope oplossingen, u moet betalen voordat u kunt achterhalen of het werkt of niet, Tel. Het bestand zal over 30 minuten automatisch friet maken van aardappelen onze pdf converteren naar word mac worden verwijderd.

Helaas is de grootste tekortkoming van deze Adobe-oplossing dat er geen testrun of testvaardigheden zijn, tekent u een brede V.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws