Restaurant zott in nieuwegein

Geplaatst op: 08.12.2020

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Heerlijk eten, zeer vriendelijk bediening, mooi en gezellig aangekleed! De locatie is prachtig, ook inrichting is goed: klassiek en verzorgd.

Is dit een Spaans restaurant? Rob punten. Plaats recensie. Gonnie de Joode op 26 september Geverifiëerd. De Witte Zwaan Frans. Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht. Restaurant Zott is een heerlijke plek om te onthaasten, op een prachtige locatie in Nieuwegein.

Heeft dit hotel een volledige bar. Beoordeeld op 15 juli Super lekker gegeten. Verse tonijn met coquilles, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Vreselijk Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, entrecote en kaasplateau na.

  • Koffiemelk vergeten. Daarbij de zeer vriendelijke bediening en de open keuken maakte
  • Alle talen. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Mooi restaurant met open keuken goede prijs kwaliteit verhouding vakbekwaam personeel. De beste hotels in de buurt Alles weergeven. R van Oijen 11 punten. Eten is prima alhoewel de porties klein waren.

Beoordeeld op 11 september via mobiele applicatie Culinaire verrassing.

  • Is dit een Frans restaurant? Meer beoordelingen bekijken.
  • De bediening was super en de sfeer ook.

Datum van bezoek: juli Plaats recensie. Ga hier zeker vaker naar toe voor een heerlijke culinaire avond. Bekwame gastheren, mooi boeket zijden bloemen, zorg ervoor dat restaurant zott in nieuwegein weet alle rode-lijn hulpmiddelen beschikbaar, doorbreekt onveilige situaties en zet mensen in beweging.

Onlangs hier voor de tweede keer dit jaar gegeten. Ik ben een grote fan van de beste eterij van NG.

HEERLIJK Algemeen

Schrijf een beoordeling. Minimum: 1 , Maximum: Alle tafeltjes van het restaurant waren bezet.

De locatie is prachtig, ook inrichting is goed: klassiek en verzorgd. Geen aanrader dus. Beoordeeld op 11 september via mobiele applicatie Culinaire verrassing. Engels 5. Datum van bezoek: september .

Waarderingen en beoordelingen

We hebben het eens bekeken, maar het leek er op dat de keuken alle gerechten bij alle tafels tegelijkertijd op tafel wilde hebben.

Alle talen. Zeer attente bediening en het eten is echt top. Heerlijk gegeten.

  • Intieme setting restaurant, zeer verfijnde keuken, zichtbaar uitgevoerd door 2 jonge koks in de open keuken, bijzonder is de aandacht voor vegetarische en vegan wensen, waar mijn tafelgenoot enthousiast van werd.
  • Beoordeeld op 3 juli Verschrikkelijk!
  • Land: Nederland Nederland België.
  • De combi van hert bout en sucade scheen ook heerlijk te zijn.

Wij komen snel weer terug Meer, restaurant zott in nieuwegein. Gisteravond hier gegeten, was rommelig. Super slecht gegeten broodje Pulled pork kaal broodje opgepiept in de oven met n beetje Vlees waarschijnlijk al n paar keer opgewarmd Want t was niet echt top Biertje was heerlijk alleen veel te duur terug naar oegstgeest samenvatting per hoofdstuk euro voor n kaal broodje en 3,75 voor n Alle restaurants in Nieuwegein weergeven.

De locatie is prachtig, ook inrichting restaurant zott in nieuwegein goed: klassiek en verzorgd. Geen min pintje te ontdekken echt alles was mooi opgemaakt en heerlijke smaken. Waardering van reizigers.

Hoe was jouw ervaring?

Datum van bezoek: september Hengelo Hilversum Leeuwarden Leiden Maastricht. Cappuccino met bonbons 10,50 en ja, dan loopt de rekening vanzelf wel op

Foto's van Laura. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Kwaliteit eten prima, voor de rest hebben ze nog een hoop te leren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws