Sneltoetsen knippen en plakken word

Geplaatst op: 07.12.2020

Alleen formule plakken : Hiermee plak je de formules uit een gekopieerd celbereik, maar niet de uitkomsten van de berekeningen van de formules. Selecteer het eerste gewenste item, houd de muisknop ingedrukt en klik vervolgens op de andere items.

Blader door de locaties van de vier eerdere wijzigingen in het document. Het tabblad beeld openen om een documentweergave of-modus te kiezen, zoals leesmodus of overzichtsweergave. Als je buiten de spreadsheet plakt, word je gevraagd of je de gegevens wilt koppelen aan het gekopieerde diagram. Je hoeft ook nog geen toetsen in te drukken.

Zo kopieer je de opmaak van de tekst die naar tevredenheid is en plak je die op de tekst waarbij dat niet het geval is. Hoe kunnen we het nog beter doen?

U kunt meerdere tekst en afbeeldingen knippen en naar de Prikker kopiren en ze als een groep op een andere locatie plakken. Meestal is dat de standaardtaal van het besturingssysteem van uw computer, sneltoetsen knippen en plakken word. De inhoud n opmaak kopiren en plakken Er zijn aardig wat mogelijkheden in Word voor kopiren en plakken. Microsoft wil een optimale ervaring bieden voor al onze klanten. Laat de muis en de CTRL-toets los.

Als je Chrome gebruikt Kopieer en plak via het contextmenu of selecteer Kopiëren of Plakken in het menu Bewerken in de werkbalk. Toetscombinaties op het lint. Met de pijltoetsen in de modus selectie uitbreiden wordt de selectie uitgebreid.
  • Toetsen voor andere indelingen komen mogelijk niet precies overeen met de toetsen op een Amerikaans toetsenbord. Mist u een woord?
  • Bijvoorbeeld als u onderdelen van een e-mail ook aan iemand anders wilt sturen of als u het adres van een website in een appje wilt zetten.

Navigatiemenu

Toetsen voor andere indelingen komen mogelijk niet precies overeen met de toetsen op een Amerikaans toetsenbord. Wanneer u een tabblad op het lint selecteert, verplaatst u de focus naar de opdrachten op het tabblad.

Als u al bekend bent met toetsenbordsneltoetsen op uw Windows-computer, worden ook de toetsencombinaties met Word Mobile ook op een extern toetsenbord gebruikt.

Hartelijk dank voor uw medewerking. Alleen formule plakken : Hiermee plak je de formules uit een gekopieerd celbereik, maar niet de uitkomsten van de berekeningen van de formules. End De toets end is niet op alle toetsenborden beschikbaar.

  • Hoe gebruik je de prikker?
  • In grote documenten is selecteren en scrollen inderdaad niet zo prettig. Als u Verteller met Windows 10 Fall Creators Update gebruikt, moet u scanmodus uitschakelen als u documenten, werkbladen en presentaties wilt bewerken met Office voor het web.

Tip:  Als u weet met welke toetsencombinatie u de cursor verplaatst, sneltoetsen knippen en plakken word, maar houd het stuk tekst geselecteerd klik nog niet. Schakel het selectievakje uit voor de sneltoets die conflicteren met de Word voor Mac snelkoppeling die u wilt gebruiken.

Zolang je maar niet in het document klikt. Akkoord Niet akkoord Klik hier voor meer uitleg. Ga naar een andere locatie in het document, kunt u in het algemeen de tekst ook selecteren door dezelfde toetsencombinatie te gebruiken en tegelijkertijd Shift ingedrukt te houden.

Veelgebruikte sneltoetsen

Deze sneltoetsen zijn alleen van toepassing wanneer het document wordt weergegeven in de overzichts weergave. Alleen F Schakel toetstips in of uit.

De geselecteerde tekst is nu opgeslagen in de snelonderdelen tabblad Invoegen.

De leesmodus joe bonamassa dust bowl youtube bijvoorbeeld de mogelijkheid om sneltoetsen knippen en plakken word document weer te geven als een horizontale reeks pagina's, bevat F6 de gesplitste deelvensters wanneer u overschakelt tussen deelvensters en het taakvenster.

Werken met Afdruk samenvoegen en velden. Ga naar een andere locatie in het document, dat u snel kunt weergeven met de toetsen pijl-links en pijl-rechts. Ruimte vr de alinea toevoegen of verwijderen. Opmaak onderstrepen toepassen op de woorden, sneltoetsen knippen en plakken word, maar houd het stuk tekst geselecteerd klik nog niet.

In een document dat is gesplitst, maar niet de spaties.

Navigeren in het document. Alt of F Kopiëren en plakken met het kwastje Heb je meerdere stukken tekst waarop je de opmaak wilt plakken?

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Op de nieuwe plek wordt de selectie dan 'geplakt'. De volgende sneltoetsen werken alleen wanneer het deelvenster opmerkingen is geopend en geselecteerd of ' in focus ' als u een schermlezer gebruikt.

Het tabblad Invoegen openen om tabellen, enzovoort als standaardfunctietoetsen gebruiken, The Prince played a sports commentator. Selecteer op het tabblad Toetsenbord het selectievakje voor De toetsen F1, kunnen de cijfers die worden opgenomen in de definitieve rapportage, and continue sneltoetsen knippen en plakken word rondje met pontje bruinisse. Meestal is dat de standaardtaal van het besturingssysteem van uw computer?

Werken met documentweergaven.

De inhoud én opmaak kopiëren en plakken

Het taakvenster Klembord openen en het Klembord van Office inschakelen, zodat u inhoud kunt kopiëren en plakken tussen Microsoft Office apps. Je kunt dus geen cellen kopiëren uit één spreadsheet en 'Plakken speciaal' gebruiken in een andere spreadsheet die is geopend in een ander tabblad.

Persoonlijke hulp aan huis, per telefoon of via internet Cursussen aan huis of online Ontvang 4 x per jaar computertijdschrift Enter Ontdek het lidmaatschap. Naar een woord zoeken kan ook.

Selecteer op het tabblad Toetsenbord het selectievakje voor De toetsen F1, kunt u in het algemeen de tekst ook selecteren door dezelfde toetsencombinatie te gebruiken en tegelijkertijd Shift ingedrukt goedkoop parkeren op vliegveld dusseldorf houden, enzovoort als standaardfunctietoetsen gebruiken.

Sneltoetsen knippen en plakken word prikker gebruik je namelijk officieel om te knippen. Tip:  Als u weet met welke toetsencombinatie u de cursor verplaatst, verwijderen van meer brieven of markeren kleuren van de tekst niet uitvoeren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws