Tand plakken met secondelijm

Geplaatst op: 07.12.2020

Je hoeft dan echt geen nieuw plaatje want dat is erg duur. Eén voor één moeten alle verrotte tanden eraan geloven. Naam Bericht Verzenden Opnieuw Voorbeeld.

Ik had inderdaad ook gelezen dat zelf lijmen juist schadelijk kan zijn voor een plaatje. Weet jij het antwoord? Wel hardt het ogenblikkelijk uit als er water bij komt. Sun Mv 3 Gast. Eén voor één moeten alle verrotte tanden eraan geloven. Maar weet iemand met wat je dat kan doen???

Mamsie Lid oh wat vervelend!!. Home             ChatBox             Regels             Contact             www. Het programma maakt heel wat los in de Nederlandse pers. Stel je vraag.

Hij heeft hem geplakt met secondelijm en deze is nog bijna 10 jaar blijven zitten.

Kon gelukkig bij een tandtechnicus in de buurt terecht die hem binnen een uurtje had gefixt. Hij heeft hem geplakt met secondelijm en deze is nog bijna 10 jaar blijven zitten. Pacific    schreef op: Ik had inderdaad ook gelezen dat zelf lijmen juist schadelijk kan zijn voor een plaatje.
  • Het beste antwoord Dat ligt eraan welke lijm Pruts.
  • Wist je dat ze ook een plaatje die doormidden is kunnen maken zonder problemen? Al die jaren durft ze niet uitbundig te lachen en ze heeft het ook moeilijk om werk te vinden.

Voor praktijken

Frimu2 20 april Pacific    schreef op: Vandaag toch maar op stap geweest, dagje uit met de kinderen stond al even gepland. Je hoeft dan echt geen nieuw plaatje want dat is erg duur. Vraag volgen. De ene kant waar een voortand aanzit kan ik nog wel in m'n mond doen en klemt nog wat. Weet jij het antwoord? Mamsie Lid.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat? Anna28    schreef op: Wist je dat ze ook een plaatje die doormidden is kunnen maken zonder problemen. Niks aan de hand tot nu toe. Voor het plakken van een tand oid. Bovendien gaat het om microscopische hoeveelheden misschien maar een tiende van de druppel Eventueel kun je misschien tand plakken met secondelijm andere tandarts bellen in de buurt.

Trump ontslaat functionaris die verkiezingen betrouwbaar noemde

Want het is natuurlijk maar een klein deel en ben als de dood dat het in mn keel schiet. Een nieuw realityprogramma op de Nederlandse televisie doet aardig wat stof opwaaien. Mamsie Lid. In mijn ogen is de tandarts een monster.

Nou was dus mijn vraag of tand plakken met secondelijm het met seondelijm kan plakken want de tandarts is al dicht. Ik zou het niet proberen, je kunt er een hele erge ontsteking door krijgen aangezien het gewoon chemisch is. Video toevoegen. Stel je vraag. Voor het plakken van een tand oid.

Ga direct naar

Tot overmaat van ramp werd Ans ernstig ziek en moest ze veel penicilline slikken. Zo lang je een cyanoacrylaatlijm hebt gebruikt, 'secondenlijm' is er niets aan de hand, ze plakken als een tierelier en bovendien zijn ze, let op : niet giftig, niet brandbaar en uitermate geschikt voor in de mondholte, hehehehe, namelijk waterbestendig.

Xsara Lid.

Pacific    schreef op: Nee natuurlijk gaat dat niet. Zou dus zelf niet met lijm gaan rommelen als tand plakken met secondelijm jou was, tand plakken met secondelijm, zijn zo ver heen dat alle voortanden en kiezen eruit moeten.

Troelala Lid Ik heb de opleiding tandtechniek voor een deel gedaan was niet mijn ding! Maar ik heb het ook wel eens geproefd. De resten van de tanden die ze probeert te verbergen met de klei, is agressief spul en tast vaak het kunststof aan. Nog weken intensieve behandeling is het dan eindelijk zover. Een freakshow, zo klinkt het onder meer in de Volkskrant.

Weet jij het antwoord?

Home             ChatBox             Regels             Contact             www. Bij mijn man knapte vlak voor ons trouwen een tand uit zijn kunstgebit. Drie weken zonder tanden, dat ziet Ans absoluut niet zitten.

Mamsie    schreef op: oh wat vervelend!!. Vandaag toch maar op stap geweest, dagje uit met de kinderen stond al even gepland. Want het is natuurlijk maar tand plakken met secondelijm klein deel en ben als de dood dat het in mn keel schiet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws