Waar een wiel is is een weg

Geplaatst op: 13.12.2020

Gelukzoeker 22, De manager en het lege colablikje

De meeste mensen deugen 25, Personen Trefwoorden. Met mijn mond vol tanden FÃŒr Unternehmen. Hoe pel je een ui? Boeken die het waard zijn om weg te geven, aan familie, vrienden of relaties.

De kracht van kwetsbaarheid. Wees de wolf in jouw organisatie Hij laat zien hoe crisis in het leven je bij prachtige kansen en tot dan toe onbekende mogelijkheden brengt? We hadden een optreden van Jaap tijdens een evenement v forever living. Want als je zelf de eerste stap zet, dan volgt de rest vanzelf.

Nederlands eerste sit-down comedian 7.
  • Hinweise und Aktionen In diesen Outfits starten Sie durch! Vanaf hier weet je binnen één minuut of dit boek bij je past.
  • Inmiddels is hij uitgegroeid tot cabaretier en spreker — Nederlands eerste sit-down comedian. Bij alles denk je: is dit iets om dankbaar voor te zijn?

Special offers and product promotions

Zijn optredens raken en vermaken en inspireren je om zelf het verschil te maken, in je werk en je persoonlijke leven. Verkoop door Webwinkel Gospel. Geschreven bij Waar een wiel is, is een weg Leuk boek om te lezen, mooi om zo een persoonlijk levensverhaal te horen en daarbij zelf ook nog eens geïnspireerd worden. Andere verkopers Als high potential in een paar seconden je leven volledig zien veranderen en het enige wat je kunt doen is aanschouwen wat er van over is.

Heldere uitleg Inspirerend Praktisch toepasbaar Toegankelijk Verrassend. Zonde van het geld.

Ik besloot het een keer om te draaien en bedacht me tijdens het tanken waar die brandstof me allemaal had gebracht. Reel geschreven en respect voor je levenslessen. Uitgever: Anderz. Een bevestiging van waar een wiel is is een weg motto: geniet van wat je wel kunt en zeur niet wat je niet kunt.

Waar een wiel is, is een weg is ht boek met veel zinnige tips en overwegingen dat motiveert tot nieuwe dingen. Den Verlag informieren.

Waar een wiel is, is een weg

Jaap Bressers zit in een rolstoel, red. Amazon Warehouse Reduzierte B-Ware. Heel simpel: door je eigen toegevoegde waarde te vergroten.

Het bed van Procrustes. Vaak samen gekocht. Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden! Een bevestiging van mijn motto: geniet van wat je wel kunt en zeur niet wat je niet kunt. Voor vrouwen of mannen.

Lees de eerste pagina's

Persoonlijke, korte verhalen die je inspireren en helpen jouw toegevoegde waarde te zien. Wees de wolf in jouw organisatie Evergreen Meer dan x verkocht.

Of toch niet?

  • Taal: Nederlands.
  • Artikel lezen.
  • Lees het volledige artikel.
  • Nienke van Oeveren 26 februari Jaap Bressers leek voorbestemd om een topmanager te worden, tot hij bij een duikongeluk zijn nek brak en in een rolstoel belandde.

Wat te doen bij waterwratjes gelezen. Naar dat romantische restaurantje samen met mijn vriendin Evelien. Auteur: Jaap Bressers. Buchrckseite Hoe krijg je meer plezier in wat je doet en kun je tegelijk anderen versterken. En die van anderen. Hij laat telkens weer zien hoe je kunt kijken naar wat wl kan in plaats van wat niet kan. En die van anderen. Hij laat zien hoe crisis in het leven je bij prachtige kansen en tot dan toe onbekende mogelijkheden brengt!

Specificaties

Andere verkopers Personen Trefwoorden. Fotograaf Sander Jurkiewicz.

We hadden een optreden van Jaap tijdens een evenement v forever living. Evergreen Meer dan x verkocht. Het verhaal van Jaap Bressers is een heftig verhaal, toch lag ik regelmatig dubbel van het lachen bij het lezen van zijn boek.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws