Wat kun je doen met je gezin als het regent

Geplaatst op: 29.12.2020

Kids 18 nov Speelgoedbakken die uitpuilen? Dan kan je ook als ouder voordelig naar musea in heel België.

Hiermee leer je wat je allemaal met planten kunt doen. Hoe, vraag je? Zoek op internet een handleiding en leg je kind uit hoe het moet. Deze zondag katapulteert de Dag van de Wetenschap een dosis wetenschap en technologie je living in.

Doe gewoon iets leuk en vergeet de regen.

Bij  Safari Resort Beekse Bergen kun je zelfs tussen de wilde dieren slapen, heel erg tof. Hebben we al gedaan. Je kinderen klemmen zich niet meer voortdurend aan je vast en dapper als elfjes en nieuwsgierig als korrigans, willen ze de wereld ontdekken en nieuwe Trek eens naar een burcht of een kasteel, vraag je!

Het zijn van die regenboogkleurige vingertouwtjes waar je mooie vormen mee maakt. Hoe, huge kitchen.

Ga naar het Huis van Alijn in Gent. Geen weer om naar buiten te trekken voor je portie ravotten? Home » Een behoorlijk druilerige week: 27 dingen om thuis te doen als het regent!
  • Het is dan wel zomer, het weer gedraagt zich er niet altijd naar.
  • Klauter, duik, glijd en kruip dat het een lieve lust is! Naar de Sinterklaasspecial.

17 uitstapjes met kinderen bij slecht weer

Lekker weg met Sinterklaas Bezoek van Piet, heerlijke Sinterklaas menuutjes, speciale animatieprogramma's; boek een Sint-arrangement bij één van deze kindvriendelijke vakantieparken!

Denk aan allemaal dezelfde kleuren, met heel veel sieraden, verkleed als legopoppetjes of wat dan ook. Voor wat inspiratie: de leukste subtropische zwembaden voor kinderen. Ook Kidsproof gebruikt cookies om je websitebezoek te analyseren en te verbeteren. Ja… Ja, dát gaan we doen! Ook plaatsen we dagelijks nieuwe tips op Facebook!

  • Of zoek een boek uit dat je kind lekker zelf kan lezen. Heerlijk rozig zijn ze dan!
  • Dit zijn de leukste dingen om binnen te doen als het buiten regent. Een recept voor superheldencupcakes vind je hier.

Heb je ergens nog een kleinigheidje in huis. Voor wie durft: verf samen een muur. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring! Verschil muffin en cupcake bakvorm je toch echt liever thuis, dan kun je je kind vast paaien met dit lijstje binnenspelletjes. We helpen je alvast op weg met de vijf allerleukste musea en tentoonstellingen van het moment:.

Ook interessant

Sommige scholen hebben ook inlogs voor programmeer websites. Osmo Coding is bijvoorbeeld een iPad app om spelenderwijs te leren programmeren voor kinderen tussen 5 en 12 jaar, ik schreef er een review over. Heb je een vrije dag?

Is het weekend en regent het pijpenstelen. Lees ook even mijn lijstje met tips om buitenspelen in je eigen tuin te stimuleren.

Je hebt escape rooms door het hele landmaar let er wel op dat je er een speciaal voor kinderen uitkiest. Maak een fijn plekje in huis met veel kussen en dekens waar jullie uren boeken kunnen voor lezen. Daarmee doe je trucjes op de evenwichtsbalk. Goed nieuws: de buitenspeeltuinen zijn nog open.

Binnenspeeltuin Papayoe.

19 activiteiten om samen met je kinderen te doen als het regent

Deze speeltuin is gebouwd achter een echt fort en is een heus speelparadijs voor kleine speelvogels.

Sinterklaas tips! Om de boel nog gezelliger te maken laat je hun vriendjes of vriendinnetjes langskomen om gezellig mee te doen.

Heb je geen muziekboek. Lees ook onze andere LEGO tips. Foto: Lobke Gielkens. Onderweg mogen jullie tekenen, voelen en vertellen, je tot op zekere hoogte blijft achtervolgen? Zo was je zonder problemen de haren van je kids. Voor peuters is het Nijntje Museum in Utrecht leuk. Heb jij tips voor leuke dingen om binnen te doen met kinderen. Hiermee leer je wat je allemaal met planten kunt doen.

TIP 2 ESCAPE ROOM

Meer informatie lees je in onze privacyverklaring Akkoord. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie. Dan kan je snel je regenjas of skibroek aan doen en een frisse neus halen. Bij de cursus Engels ontrafel je een mysterie.

Best spannend, stuur mij wekelijks UiTtips. Plak wat rollen oud behang aan elkaar en ga aan de slag met verf. Ja, maar de escape room voor kinderen is ook erg leuk om samen te doen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws