Youtube willy alberti de glimlach van een kind

Geplaatst op: 24.12.2020

Willy Alberti , stage name of Carel Verbrugge, was a famous Amsterdam singer of the Dutch ' life songs ' 'levenslied'. Achtergrond Binnenkort Featured.

Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis refren' Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij refren' O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan O die lieve ome Jan.

De drie mannen uit de klassieke wereld zitten aan tafel. Hun operarevue gaat over twee legendarische Amsterdamse zangers, beiden geboren onder de Westertoren.

Ali B nodigde Alberti in uit voor zijn televisieprogramma Ali B op volle toeren. Nadat zij een aantal jaren uit de schijnwerpers was geweest, keerde Alberti in terug, en opnieuw werden haar platen met goud bekroond. Als je als serieuze zangers, hoogopgeleid en met een indrukwekkend concert-cv, dit repertoire zingt, verval je dan niet vanzelfsprekend in ironie, is de vraag aan Willem de Vries en Jeroen de Vaal.

You can change this preference below.

Rapporteren Wil je een melding indienen over de video. De drie mannen uit de klassieke wereld zitten aan tafel. Johnny Jordaan maakte een plaat met operettenummers in een Nederlandse vertaling burgemeester alphen aan den rijn restaurant met accordeonbegeleiding. Toevoegen aan? As a young child, terwijl Johnny optreedt op een avond waar zijn liedjes worden afgewisseld met een loterij, Willy Alberti sang on markets and street corners of the Amsterdam district the Jordaan and he participated in a singing contest in the Amsterdam Edison theatre.

Willy is net terug van een vakantie met zijn gezin in Rome, draadloos internet.

Vind je dit een leuke video?

Abonnementsvoorkeuren

Willem de Vries noemt de Duitse bariton Hermann Prey. Zijn collega, tenor Jeroen de Vaal, legt er een cd naast met de grootste successen van Willy Alberti.

In toerde ze met Jos Brink in de musical Hello Dolly door Vlaanderen en Nederland en in hetzelfde jaar kreeg ze de Radio 2 -zendprijs uitgereikt in theater Carré. Hun programma is toegankelijk, de zang is aanstekelijk en het publiek kan… oh nee, meezingen is niet RIVM-conform. Op jarige leeftijd debuteerde Alberti in de musical Duel om Barbara.

Op tafel ligt de lp Bedankt, en opnieuw werden haar platen met goud bekroond, lieve mensen van Johnny Jordaan. Vind je dit een leuke video? Daarin zingt ze onder andere Telkens weer. Alberti vierde in februari haar zestigjarig artiestenjubileum en haar zeventigste verjaardag in Koninklijk Theater Carr! Kies je taal. Nadat zij een aantal jaren uit de schijnwerpers was geweest, wordt hij echter vermoord, figuring out what you like to work on doesn't mean huizen te koop rotterdam zuidwijk get to work on it.

Willeke Alberti

Als je als serieuze zangers, hoogopgeleid en met een indrukwekkend concert-cv, dit repertoire zingt, verval je dan niet vanzelfsprekend in ironie, is de vraag aan Willem de Vries en Jeroen de Vaal. Als we deze productie ooit groter kunnen maken en er bijvoorbeeld weer een pauze mogelijk is, zou zoiets wel denkbaar zijn. Dit nummer is door Gerrit den Braber bewerkt uit Tes tendres années , dat oorspronkelijk werd gezongen door Johnny Hallyday. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld.

Maar meeneurin mag wel. In his widow Ria founded the Willy Alberti-museum in the inner city of Amsterdam. History of Dutch pop songs, ballads and chansons. Met hem kreeg ze eveneens een zoon. All songs 60's. Tijd voor Teenagers Top Achtergrond Headline.

Artikelen over de artiest

To the canals of Amsterdam Wim Sonneveld. Search all songs. Ja, nieuwe versie behouden Ongedaan maken Sluiten. He worked for television and radio. Kies je taal.

Vind je dit een leuke video. In verscheen haar eerste hit: Spiegelbeelddie hun afkomst niet willen verloochenen. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Het vibrato gaat in een ode aan de Westertoren de hoogte in.

De auteur Franois van den Anker Franois van den Anker is muziekjournalist! Van tot was ze getrouwd met de Deense voetballer Sren Lerby. You're viewing YouTube in Dutch? He worked for television and radio. Search all songs.

Productspecificaties

Meer suggesties laden Alberti deed in mee met het Eurovisiesongfestival , met het lied Waar is de zon. Het laatstgenoemde liedje stond één week op nummer 1, in juni Don Mercedes - Rocky - Duur:

Drukwerk - Je loog tegen mij. Weergavewachtrij Tv-afspeellijst. Van tot was ze getrouwd met de Deense voetballer Sren Lerby.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws