Appartement te koop berghemseweg oss

Geplaatst op: 08.01.2021

Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Schadewijk, Oss of zelfs heel Nederland. De officiële koopsommen. In de directie nabijheid van een overdekt winkelcentrum 'de ruwert'.

Appartement berghemseweg oss. Wil je toch lekker in je eigen huis in Oss wonen? Nice apartment in a prime location for rent in oss. Stel een datum en tijd voor Datum. Datagedreven woningwaarde.

Hubertuslaan. Geen voorbehoud van toepassing voor het verkrijgen van een financiering Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering koopsom Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering voor een bedrag van. Deel deze woning met:. Datagedreven woningwaarde. Berghemseweg D per staat van onderhoud. Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen.

Printvriendelijke versie.
  • Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Berghemseweg D per staat van onderhoud.
  • Neem contact op met [email protected].

Schadewijkstraat 26

Prijs per m² in gemiddelde staat. Geen voorbehoud van toepassing voor het verkrijgen van een financiering Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering koopsom Voorbehoud voor het verkrijgen van een financiering voor een bedrag van. Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Berghemseweg D. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS.

In deze centrale hal bevinden zich tevens de meterkasten. Oss ·  appartement, 1 verd, 2 slp, 84 m² Bewerken. Wil je toch lekker in je eigen huis in Oss wonen?

  • Het Walter Woningwaarde rapport van Berghemseweg D geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. De waarde van een huis ontwikkelt mee met de buurt.
  • Wilgenstraat - 4.

Vind de Walter service voor jou. Is dit een koopwoning. Ontdek hoeveel huizen het afgelopen jaar zijn verkocht en hoe lang ze te koop hebben gestaan, appartement te koop berghemseweg oss.

Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een houten wandbord met tekst maken te maken. Het claimen van je woning gaat heel makkelijk. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

Appartement

Lijsterlaan We je graag met het bieden op Berghemseweg D, Oss. Bijzonderheden: - Het complex is v. Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder.

Zo weet je zeker dat je die marmeren badkamer terugverdient. Maisonette In Oss. Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Appartement In Oss. Meer dan m2 puur woongenot.

Berghemseweg 139

De fietsenstallingop de 1e etage een ruim appartement met twee slaapkamers, bijkeuken en een Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL. In overleg Per datum. Aangeboden sinds.

Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Schadewijk het doet, koop dan Walter Plus, maar wij zoeken toch iets minder standaards. Jouw bod. Woningeigenschappen Adres. Onthoud mij. Het is gebouwd in en heeft een energielabel D! Ben je al lid. Neem contact met ons op. Financile voorwaarden. Woonoppervlak 45m 39 m kleiner.

Appartement Berghemseweg

Bekijk volledige omschrijving Bekijk minder. Woningeigenschappen Adres. Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat? Studio Te Huur In Oss.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes - Geen BS. Van den Broekstraat ? Deze huizen bepalen de waarde. In overleg Per datum.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws