Camping aux rives du soleil macon

Geplaatst op: 29.11.2020

Bewaar als favoriet. Deze camping kun je boeken bij.

Separaat passanten-terrein. Je kunt er prima een weekje blijven, genoeg te doen. Gereisd met partner in augustus Omgeving is de moeite waard je kunt er goed fietsen en er is veel te zien. De camping is voorzien van uitstekende voorzieningen. Zo zijn campings aan het water zeer geliefd bij vissers.

Je bent hier in het wijngebied Bourgogne? Onze bezoekers bekeken ook. Doen er echt alles aan om het verblijf van de gasten naar de zin te maken. Algemene indruk.

Leuke Animatie voor de kids.

Deel deze pagina

Totale score 8,4 Score uit 7 beoordelingen. Coen Verbaan. Ook de minidisco is favoriet. Medewerkers van de camping hebben de hele nacht rondgereden om te kijken of iedereen in orde was.

Prima camping.

  • GPS: Geweldige uitzichten De open vlaktes en lange fiets- en wandelpaden in  de regio Macon  lopen door de meest knusse dopjes en komen uit op de meest geweldige uitzichten.
  • Superschoon en comfortabel sanitair.

Gereisd met vrienden in augustus Deze eeuwenoude plek is prachtig gelegen aan de rivier de Sane. Ook is er een gezellige disco en kan de dag worden afgesloten met een lekker hapje eten.

Is het restaurant op 22 camping aux rives du soleil macon geopend. Algemene beoordeling mooie doorreiscamping, vriendelijk personeel en schoon sanitair?

Kregen er zelfs briefje over bij receptie met advies.

Gezellige camping in Macon

Fantastisch mooi en goed onderhouden sanitair. Het plan om nog even lekker te douchen hebben we snel laten varen. Geweldige uitzichten De open vlaktes en lange fiets- en wandelpaden in  de regio Macon  lopen door de meest knusse dopjes en komen uit op de meest geweldige uitzichten.

De medewerkers op de camping zijn bijna allemaal Nederlanders. Meer dan 3. Le Moulin. Alles binnen vijf minuten geregeld. Foto's van de camping Foto's van de camping. Slecht eten. In deze landelijke streek vind je weinig grote steden, maar veel typisch Franse dorpjes en plaatsjes.

Activiteiten in Macon

Hapje eten De oude boerderij is ingericht als restaurant, waar je ruim keuze hebt. Prima camping ook voor doorreis Super schoon sanitair met ook een honden wasplaats buiten. De plaatsen zijn met heggen afgebakend en op de meeste plaatsen is zowel schaduw als zon. Zwembad achterop de camping bij de rivier zou wel eens het volgende verbouwproject kunnen worden.

Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, maar prima in formaat? In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen. Door een rukwind schade aan onze luifel door hulp van een aantal personeelsleden perfect hersteld, gezellige familiesfeer. Algemene indruk. Camping aux rives du soleil macon in het kasteelpark, maar het was er absoluut niet schoon.

Gereisd in september. Zwembad is een stukje lopen, kosten 0,0 dat is pas service.

Accommodaties op camping Aux Rives du Soleil

Sanitair erg schoon. De camping heeft diverse watertappunten. Dit wilt u niet missen Er is nog veel meer leuks te doen in de omgeving van onze camping in Macon.

Stacaravan van het type Aliz voor maximaal 4 personen. Eigenaar wel erg vriendelijk! Klantenservice Veelgestelde vragen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws