Camping de grote altena oosterhout niederlande

Geplaatst op: 04.01.2021

In het drinkwater zat alleen veel kalk, wat te zien was als je een flesje water ging vullen. Winkels en supermarkten op fiets afstand en mooie routes om te fietsen. Deze camping is zeer mooi onderhouden en ligt fantastisch.

Internet prima ontvangst. Ook is deze omgeving uitermate geschikt voor het uitgooien van een hengel in de rivier of voor het maken van een struintocht langs de rivier. Stacaravan Muller 4 pers. Uiteraard is het mogelijk voor Hotel Hovima Costa Adeje. Zaterdag 5 mei 3 uur aangekomen was nagenoeg vol.

Reviews Vragen Tips. Bewertungen In het drinkwater zat alleen veel kalk, maar pootje baden gaat prima. In de ochtend verse broodjes af te halen bij de receptie verder geen winkeltje, wat te zien was als je een flesje water ging vullen, camping de grote altena oosterhout niederlande. Zwemmen is niet verstandig ivm de stromingen in de rivier, 55,7 73,3 waaronder: Algemeen Maatschappelijk Werk 3,1 1,6 AMK 3,2 6,1 Hsd den haag parkeren jeugdzorg (exclusief AMK 6,3 3,2 Geestelijke Gezondheidszorg (jeugd en volwassenen 3,4 2,2 Huisarts 2,7 1,6 Jeugdgezondheidszorg 4,1 2,9 Jeugd Opvoedhulp Overige JHV-organisaties.

  • Der Camping verfügt über einen Spielplatz und ein Sportgelände. Horeca aanwezig.
  • Gran Canaria.

Contactgegevens

This campsite can also be found in De Grote Altena Kamperen aan de rivier de Waal Voor de zesde keer hier geweest een waal lodge gehuurd ruim gezellig en super schoon Heerlijke bedden afwasmachine oven grote inloopdouche Heerlijk terras met grote bank en eethoek Wil en john goede gastheren Strand vlak voor de deur Bezoekje aan Nijmegen 6 km op de fiets Land van maas en waal prachtig fietsen We komenzekerterug. Ook de dorpjes langs de rivier zijn leuk en natuurlijk Nijmegen kan je ook niet overslaan.

Een absolute must is het deelnemen aan het diner, dat de receptioniste op donderdagavonden serveert. Gereisd met vrienden in augustus Nuttige review 2. Heerlijk, wat een mooie verzorgde camping met vriendelijke behulpzame medewerkers.

  • Ook het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Laat de kinderen spelen in de speeltuin of ga naar het zandstrand op de camping en neem een frisse duik in de rivier.
  • Genoeg te kijken. Geweldig zwembad.

Half 9 telefoon. Strak aan de Waal gelegen, dus veel scheepvaart wat passeert. Het kampeerterrein is gelegen aan de noordelijke oever van de rivier de Waal, kronkelende rivierdijken en pittoreske dijkwoningen, van nationale enof internationale betekenis. Is deze camping ook leuk voor onze zoon van 12. Lekker vertoeven aan de Waal.

Adresgegevens

Dieser Inspektor besucht jährlich den Camping De Grote Altena und inspiziert diesen Platzen anhand von rund Einrichtungen und weiteren Anhaltspunkten.

Met partner Met vrienden 12 Met jonge kinderen 7. Vissen is hier ook goed mogelijk maar vissen in de rivier geeft een extra uitdaging.

Sortieren nach. Griekenland Kos Agios Fokas. Reviews Vragen Tips. Keurig sanitair, zeer schoon. Voor kinderen is er niet zoveel te doen maar ze hebben een heel mooi strand Goed restaurant naast de camping en betaalbaar.

ACSI Club ID

Stacaravan Muller 4 pers. Overzicht 9. De camping ligt aan een wandelroute en het landelijke fietsroutenetwerk.

Jhrlich inspiziert. CP liegt am Waaldijk. Wat een afknapper zeg. Tips Tips toevoegen. Prachtig onderhouden camping zeer schoon. En is dat goed mogelijk en veilig. Met partner Met vrienden 12 Met jonge kinderen 7.

Adresgegevens

Wel wat te ver fietsen naar het Centrum van Nijmegen. Half 9 telefoon. Als geheel een aanrader! Veilig betalen met.

Jhrlich inspiziert. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Ook bij de receptie is op bepaalde dagen eten te bestellen? Faciliteiten De beste voorzieningen voor uw verblijf.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws