Elly en rikkert liedjes zeg mama

Geplaatst op: 05.01.2021

In juni kwam hun 50ste cd uit, In het voorbijgaan. Uw genade is mij genoeg. Fluitliedje

Voor de allerkleinsten kinder-cd. Jezus houdt van alle kleine kinderen. Elly en Rikkert zijn een Nederlands echtpaar dat voornamelijk christelijke liedjes zingt, bestaande uit Elly Zuiderveld-Nieman en Rikkert Zuiderveld. Duitsland, Denemarken en Luxemburg.

Gebruik spaties om tags te scheiden.

Weet je dat de lente komt kinder-cd. Kom laten wij aanbidden. Sculpturen   Beeldjes. Martha, martha       4. Vader vergeef het hun.

Opnames in studio Borger, Ermelo. Sculpturen   Beeldjes. Op 26 mei hielden Elly en Rikkert een reünie ter gelegenheid van het jarig bestaan van de 'Fountainkoren' voorheen 'In de Ruimte koren' waar ze al al jaren platen mee opnemen. Daar begonnen ze weer wat meer maatschappijgerichte teksten te schrijven. Wij aanbidden hem       Een registratie van dit concert werd op 12 april uitgezonden door Omroep MAX.

  • Op 26 mei hielden Elly en Rikkert een reünie ter gelegenheid van het jarig bestaan van de Fountainkoren, waarmee ze al jaren kinderalbums opgenomen hadden. De Rivier met tekst!
  • In de jaren 90 hadden we hetzelfde verhaal al met groot succes als musical in diverse theaters opgevoerd, samen met Jan Borger en Peter van Essen.

Gummen   Puntenslijpers. Aan uw voeten heer   met tekst. Who is the king of the jungle   met tekst. Een registratie van dit concert werd op 12 april uitgezonden door Omroep MAX. Spiksplinternieuw kinder-cd. Talita deed de cordinatie voor EMI.

Extra informatie

Zeg mamma       De ark van Stekeltje gaat op reis kinder-cd. In een scheepje

Opwekking   met tekst. De grappige hoestekening is van Michel de Boer. Daarna stopten ze met optreden. Herman Boon. In t heetst van de strijd       Hun eerste kinderalbum was getiteld Vertel het aan de mensen.

Ze vonden opnieuw een huisje in het noorden van Nederland, in Paasloo.

Ähnliche Songtexte

De ark van Stekeltje gaat op reis… De tweede cd over Stekeltje, de Rode buurvouw en de dieren uit de ark. Tijdens de huwelijksplechtigheid van communevrienden bekeerden ze zich tot het christendom rond Jezus ik wil u bedanken. Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten.

Opwekking Ook Alles is vrij uit januari haalde de Top 40 niet. Weet je dat de lente komt. Voor de allerkleinsten kinder-cd! Wat was ik zonder liefde Hij is Koning! Je bent bijzonder   met tekst. Opwekking met tekst. Deze keer doen ook meester Prikkebeen en Arthur mee.

Zeg mama Songtext

Elly Zuiderveld-Nieman. Wikimedia Commons. Français Koppelingen bewerken. Nieman en Zuiderveld trouwden in in Amsterdam, gingen steeds meer optreden als duo en verhuisden al spoedig naar Tuil , een dorp in de Betuwe, waar hun eerste zoon werd geboren.

Elly en Rikkert zijn een Nederlands echtpaar dat voornamelijk christelijke liedjes zingt, bestaande uit Elly Zuiderveld-Nieman en Rikkert Zuiderveld.

Al snel volgde ook hun eerste album als duo beiden hadden al een soloplaat op hun naam staan. De koop van een digitaal product kan niet ongedaan gemaakt worden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws