Hoe download ik een app op mijn tv

Geplaatst op: 16.02.2021

Ik ga het nog eens proberen. Dus daar zit het niet goed. Dat kun je testen door vanaf een andere PC via de browser het IP-nummer in te tikken van de PC waarop je webserver draait.

Dank voor het ip adres en het hosten. Bevestig je wijziging. Selecteer een app die je wilt downloaden. Zodra er een nieuwe versie is, de App gewoon opnieuw installeren. Jammer genoeg mis ik hier de ondertitels, wat ik op mijn pc wel zie. Op deze pagina lees je hoe je dit in 9 stappen doet.

Niels schreef:. Precies wat we zochten. Dat is nou net het probleem, en vervolgens hangt de Blu ray speler al, kon het zo snel niet opschrijven? De apps kun je op 3 plekken vinden: De startbalk. Gerelateerde artikelen.

Er volgt in ieder geval geen apart icoon terwijl er wel keurig een publieke-omroep-uitzending-gemist icoon in de lijst staat. Dank voor je reactie!
  • Ik heb dit opgelost door het IP-adres van de webserver weer uit de TV te verwijderen en dus niet door de watchdog uit te zetten.
  • Ja Nee.

In het kort

Open de Apps optie Stap 4. Ben ik bezig met alle voorbereidingen zoals account.. Alle oplossingen hierboven uitgeprobeerd, maar weigert te installeren. De verschillende standaards app geactiveerd en doorgelopen, ook diverse werden succesvol bijgewerkt.

Heb je bij het wijzigen van de XML file wellicht per ongeluk iets anders ook gewijzigd?

Hierdoor ga je naar de pagina van de app. Puntje 1 en 2 staan goed omschreven maar puntje 3 mist nog 3. Ik erger me al jaren aan die beperkte appstore van Samsung! Na de installatie staat de app tussen alle andere functies in het beginscherm. Kies dan de Klaar optie die boven de apps staat.

Stap 1: open het beginscherm

In het kort Wat gaan we doen? Als de app niet gratis is, zie je hier de prijs van de app. Hallo ik heb de app geinstalleerd en hij werkte, nadat ik mijn blue ray had uitgezet en daarna weer gebruik wilde maken van de app. Je bent nu in het app menu.

Pak je afstandsbediening en open het beginscherm door op de Home knop te drukken. Selecteer de App Store en tik op het aanraakscherm van je afstandsbediening. Iemand een oplossing?. Alles ging goed, dan heb je waarschijnlijk het IP-nummer niet goed ingesteld.

Gisteren heb ik geprobeerd het op te lossen door een update.

Apps installeren op je LG smart tv

Ook de webbrowser werd bijgewerkt. Voor Blader door de apps. Nu wel. Carlo schreef:.

De TV crasht nog steeds. Stap 4: zoek een app. Wat doe ik nog fout. Het IP-adres van je webserver in je TV ingesteld. Start de TV opnieuw op en start Internet tv met de netwerk kabel er nog uit. Hoe stel ik de apps van mijn LG smart tv in. Nu is de APP hoe download ik een app op mijn tv op te starten. Ik heb een buitenlands model en kon de npo app niet vinden in de smart hub dus dat deze app er is en zo mooi werkt is fantastisch.

Stap 1: verbind je smart tv met internet

Henri schreef:. Het formaat van de NPO site verandert net zoveel als het weer in Nederland. Type tv is UE55ES

Arie schreef:. Hoi, Hartelijk dank voor de top app. Barry schreef:. De App Store laadt standaard de 'Featured', waar je populaire apps ziet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws