Hop on hop off rotterdam haltes

Geplaatst op: 10.01.2021

Je kunt de instellingen later altijd wijzigen via de koppeling "Privacyinstellingen" in het voettekst. Er zijn geen beschikbare data. Het personeel is heel aardig - vooral gastvrouw Sandra en chauffeur Jan - tot aan de laatste rondgang.

Wacht nooit meer! Er zijn geen prijzen beschikbaar. De eerste bus vertrekt om uur vanaf het Centraal Station halte 1 en de Euromast halte 4. Alleen UITagenda-activiteiten die bijna voorbij zijn. Google Analytics Dit is volledig anoniem en de verzamelde gegevens worden minstens 2 jaar bewaard. De laatste bus vertrekt om uur vanaf het Centraal Station halte 1 en de Euromast halte 4.

Wat te doen in Rotterdam. Stap in en uit zo vaak als je wilt in een periode van 24 of 48 uur: verken de hotspots van Rotterdam op eigen tempo, hop on hop off rotterdam haltes.

Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, zodat stamgasten niet hoeven mis te grijpen. Dit is volledig anoniem en de verzamelde gegevens worden minstens 2 jaar bewaard. Hop on Hop off bus tour in Rotterdam 24 H. Dit volledig gereconstrueerde gebouw is in geopend en is een bezienswaardigheid op zich.

Beoordelingen

Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe providers wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's.

Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen. In totaal zijn er 6 busstops. Vandaag gesloten. Als een goed begin van een stadsbezoek. Reeds bij het instappen aan de zijkant van het prachtige, nieuwe Centraal Station werd ik uiterst vriendelijk begroet door hostess Sandra, die mij duidelijk uitlegde hoe de audiotoer werkt, waar de opstapplaatsem zijn en tot hoe laat er gereden wordt.

Reuver, Nederland bijdragen 15 nuttige stemmen. Ze kunnen worden ingesteld door ons of door externe providers wiens diensten we hebben toegevoegd aan onze pagina's. Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons teruggavebeleid. Ondanks het weer heb ik toch een geweldige middag gehad, hop on hop off rotterdam haltes. De laatste halte voordat de bus terugkeert naar het Centraal Station is bij de Markthal. Je bepaalt zelf waar je uitstapt en waar je opstapt.

Audiotour in vijf talen

John V heeft een beoordeling geschreven aug. Hier met twee volwassenen en twee kinderen van gebruik gemaakt. De contouren van de bekende Euromast doemen al van ver op en ook de spraakmakende Markthal ligt op de route van City Sightseeing Rotterdam. Geen gratis activiteiten.

Vandaag gesloten? Beleef een sightseeing tour zoals je ook in grote steden als Parijs, Barcelona en Londen ziet, hop on hop off rotterdam haltes. Je hebt 14 dagen om je aankoop te heroverwegen in overeenstemming met ons teruggavebeleid. Kinderen Volwassenen. Dit zagen we toen een vrouw alfred j kwak intro english een rolstoel vriendelijk geholpen werd door zowel de chauffeur als de verkoopster van de tickets aan boord.

Wat te doen in Rotterdam?

Er zijn veel dingen te doen in Rotterdam en Rotterdam sightseeing brengt je naar de beste plekken. Speciale kortingen Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden.

Dankjewel Sandra voor de gastvrijheid en de interessante kijk op jouw stad.

OK, je ziet de hoogtepunten vanuit een andere grijze jurk lange mouwen. De laatste bus vertrekt om uur vanaf het Centraal Station halte 1 en de Euromast halte 4. Combineer je busrit Je kunt je bustour makkelijk combineren met een drankje of hapje eten in van den akker helmond glas stad of een andere activiteit.

Kinderen tot en met drie jaar hop on hop off rotterdam haltes gratis toegang en dienen op schoot van de ouders te zitten. Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast.

Bij de meeste tours worden er meerdere talen gesproken. Ze zijn ook erg behulpzaam. Dit zagen we toen een vrouw in een rolstoel vriendelijk geholpen werd door zowel de chauffeur als de verkoopster van de tickets aan boord. Wat te doen in Rotterdam.

Hop on Hop off bus tour in Rotterdam 24 H.

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … 8. Dit volledig gereconstrueerde gebouw is in geopend en is een bezienswaardigheid op zich. Het personeel is heel aardig - vooral gastvrouw Sandra en chauffeur Jan - tot aan de laatste rondgang. Een beoordeling schrijven.

Een beoordeling schrijven. De goedkoopste tickets. Op maat gemaakte advertenties Deze cookies stellen de website in staat om verbeterde functionaliteit en personalisatie te bieden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws