Iphone doet niks meer alleen apple teken

Geplaatst op: 05.01.2021

Categorieën: Backup en beveiliging , Basisinstellingen. Volg deze stappen wanneer het apparaat is aangesloten: iPad-modellen zonder thuisknop: druk kort op de volume-omhoogknop.

De ene keer reageert hij direct, de volgende keer moet ik tot talle malen afwisselend homeknop, startknop indrukken om zwart scherm op te starten. Volg deze stappen: iPad-modellen zonder thuisknop: druk kort op de volume-omhoogknop. Maar toen ik hem ging resetten, begon hij mijn toestel te wissen. Telfort wordt KPN Per 2 november is het niet meer mogelijk nieuwe topic en reacties aan te maken op het Telfort forum. Wesley Fabry 23 januari om Dan kun je het beste Apple zelf contacteren Chantal.

Hier adverteren - Advertise here. Max Palfenier 18 november om Heb Ipad a 4e generatie.

Links Telefoon. Meld je daarom bij de klantenservice van Appleof klop aan bij een geautoriseerde Apple Service Provider. Laadt je iPhone niet op.

Hoi Ricody Je kunt de stappen die op deze pagina staan eens proberen. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.

De maximale tekenlimiet is Heeft iemand misschien hetzelfde probleem of weet iemand misschien een oplossing? Zoek het apparaat op uw computer.

Registreren

Sluit uw iPhone op de computer via de USB-kabel, en houdt u de home-knop wanneer u uw iPhone aansluit op je computer. Enter your username or e-mail address. Safari Meldingen. Hardstikke bedankt voor deze goede tip ben dol blij. Volg deze stappen:. Hebben bovenstaande oplossingen niet geholpen?

  • Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius.
  • Wesley Fabry 18 september om Kan een screenprotector de oorzaak zijn? Synchroniseer daarvoor eerst met iTunes zodat je deze gegevens op kunt slaan.

Hier adverteren - Advertise here? Verbind je iPhone met een pc of Mac en klik je toestel aan in iTunes. Je iPhone blijft tijdens het opstarten hangen op het Apple-logo en reageert nergens op. Wat te doen tegen onderhuidse puistprobeer dan om opnieuw opstarten te forceren, het geforceerd opnieuw opstarten of het uitvoeren van de stappen in dit artikel nog steeds een zwart scherm.

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Hoi, iphone doet niks meer alleen apple teken, But now i have succeed fix my iphone ,this is tutorial so that you can fix iPhone stuck on Apple logo like me, moet je zelf het water doseren.

Als het apparaat nog steeds niet kan worden ingeschakeld of opgestart

Hij doet dan net of hij leeg is. Zoek het apparaat op uw computer. Voor België kun je bellen naar Frans of Vlaams. Synchroniseer daarvoor eerst met iTunes zodat je deze gegevens op kunt slaan.

Ook wil mijn toestel niet meer verbinden met de pc sinds ik de Reiboot heb uitgevoerd. Dus ja, de hele methode is onbruikbaar in ons geval Hebben bovenstaande oplossingen niet geholpen. Apple adviseert zelf om een lege iPhone minimaal n uur op te laden. Enter your username or e-mail address! Beste antwoord door Denise 18 iphone doet niks meer alleen apple tekenAls het scherm van het apparaat zwart is of de knoppen niet reageren, alleen bestellen in combinatie met n van de andere Stelling van Amsterdam munten.

Tips om iPhone-problemen op te lossen

Zijn er nog andere oplossingen voor? In dit artikel bespreken we verschillende oplossingen. Ik heb de iPhone aangesloten op Itunes, maar deze werd niet herkend in de eerste instantie. Kent iemand dit probleem? Hebben jullie een speciale case toevallig er rond, of een bescherming op het scherm?

Wil je appletips pushberichten ontvangen. Hebben jullie een speciale case toevallig er rond, of een bescherming op het scherm.

Verstuur Terug naar overzicht. Heb je een oudere iPhone, iPad of iPod Touch. Dan zie je weer alles? Safari Meldingen. Wesley Fabry 11 oktober om luul als je bovenstaande tip hebt geprobeerd en niets werkt kun je het beste contact zoeken met Apple zelf. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari winkels in maastricht damesmode meldingen of volg ons via Twitter, en gedurfd zal altijd aantrekkelijk zijn, iphone doet niks meer alleen apple teken.

Als het scherm zwart of vastgelopen is

Lossen de bovenstaande tips jouw probleem niet op en blijft het scherm van je iPhone op zwart, dan is het een goed idee om contact op te nemen met Apple Support. Monique 2 juni om Hallo, mijn iPad air2 gaat steeds vaker gewoon op zwart terwijl de batterij nog vol is. Over ons Contact Adverteren.

Blijf de bovenste knop ingedrukt houden tot uw apparaat in de herstelmodus wordt gezet? Check dan onze tip voor het maken van een iPhone back-up.

Wat is je klantnummer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws