Mooiste strand belgische kust

Geplaatst op: 11.01.2021

Wil je heerlijk bijkomen van de afgelopen roerige periode, en zoek je graag de mooiste stranden van Nederland op? Met hun bar op het strand kan je lekker blond gebruinde surfboys en rondbillige surfchicks spotten, nippend aan je derde Aperol Spritz van de dag. Het strand van Knokke-Heist staat daarnaast bekend om de vele kitesurfers die onder de juiste weersomstandigheden in groten getale aanwezig zijn.

Aan de westkust van België liggen prachtige stranden die je bezoekt tijdens een weekendje weg, een dagje eropuit of misschien wel tijdens een langere vakantie. Toch kun je hier genieten van een ontspannen vakantie in een van de vele vakantieparken in de omgeving. Dan geven we je hier alvast graag een voorproefje van de mooiste steden aan de Belgische kust.

Er worden allerlei muziekfestivals, rommelmarkten, mini-concerten en vuurwerkshows georganiseerd. De ilyllische wandelroutes brengen je langs kleine hutjes en meertjes, door groene bossages en bovenop de dijk. Party Hardy aan zee op Valentijn! Al van ver kun je de kleurrijke kites zien vliegen.

Ontvang 30,- korting. Lees mooiste strand belgische kust. Gelukkig ligt het centrum vlakbij, dus wandel je gemakkelijk naar een restaurantje in de stad. Bij Westende is het strand maar liefst vijfhonderd meter breed.

Als het zuidelijkste strand van Belgi is De Panne ook geliefd bij de Fransen, want het grenst direct aan Frankrijk.

Naast brede zandstranden kunnen de eilanden pronken met prachtige duinlandschappen, te beklimmen vuurtorens en gezellige, pittoreske dorpjes. Oostende is ook een stad waar veel georganiseerd wordt; in de zomermaanden is er iedere week wel een nieuw evenement met films en muziek.

De mooiste stranden van België

Vliegtickets Colombo. De Haan is de leukste uit dit rijtje met leukste steden aan de Belgische kust. Ga dan naar indoor zwemparadijs Aquafun. Nieuwpoort Op 2 staat Nieuwpoort: een lang strand met aan de ene kant de IJzermonding en de andere kant de duinen van Oostduinkerke.

Nieuwsbrief Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Van luxe badplaatsen tot badplaatsen met een leuk uitgaansleven en steden die ideaal zijn voor gezinnen met kleine kinderen. De Panne Het brede zandstrand van De Panne wist de 4e plaats te bemachtigen in het lijstje.

  • Los van de vele zonaanbidders die hier genieten zijn er ook allerlei sportactiviteiten te vinden.
  • Deze bekende badplaats ligt vlakbij de Nederlandse grens en laat zich in vier delen opsplitsen: Heist, Duinbergen, Albertstrand en Het Zoute. Baas boven baas!

Dus ook leuk: banaan in de ochtend een dagje in de historische stad Brugge met een paar dagen aan zee in een van deze badplaatsen.

Ooit was het een arm vissersdorpje, dat opbloeide toen grondbezitter Pieter Bortier er in een ontmoetingsplaats bouwde voor de Engelse en Vlaamse beau monde, mooiste strand belgische kust. Naast het strand van Knokke-Heist behoort ook het strand van De Panne mooiste strand belgische kust een van de meest bekende stranden in Belgi. En dat terwijl Noordwijk een van de meest bezochte badplaatsen aan de Nederlandse kust is. Het strand van Nieuwpoort is ruim en loopt nog een stuk verder door langs de Belgische kustlijn.

Kan er ook lekker gegeten worden op het mooiste strand? Ga naar Le Homard et La Moule

Met hun bar op het strand kan je lekker blond gebruinde surfboys en rondbillige surfchicks spotten, nippend aan je derde Aperol Spritz van de dag. Dan kunnen deze reistips je wellicht helpen om je vakantie te boeken. Dan kun je op de Waddeneilanden altijd wel een heerlijke plek vinden, waarop je je handdoekje uit kunt spreiden.

Denk bijvoorbeeld aan een aantal speciale bezienswaardigheden, mooiste strand belgische kust, mooiste strand belgische kust je hier strandzeilen. Reserveer een hotel via Hotelspecials:  Check hier de prijzen! Kies in Bredene voor het gemoedelijke Roompot Breeduyn Village.

Knokke-Heist Knokke-Heist is een mondaine en zeer geliefde parel aan de Belgische kust. Hier verblijf je in fijne appartementen vlakbij de jachthaven van Nieuwpoort. Zodra er genoeg wind staat, vele kunstwerken en een uitgebreide mogelijkheden als het aankomt op watersportactiviteiten.

Je vindt meer dan 30 campings verspreid over de badplaats en hoe dicht je bij het strand van Bredene verblijft is daarmee helemaal aan jou.

Kiten en surfen aan de Belgische kust

Boek dan een hotel via Hotelspecials De Haan: Geniet van het fijn en lang zandstrand De Haan is een gemoedelijke badplaats met enkele unieke kenmerken. Paradijsvogels Magazine. Rondom Westende vind je ook nog eens een prachtig duinlandschap waar je goed kunt wandelen. Meer lezen.

Onbegrijpelijk voor mij dat Mooiste strand belgische kust Haan niet in het lijstje voorkomt van mooiste stranden aan de Vlaamse kust, mooiste strand belgische kust. Slechts 67 kilometers scheiden de Nederlandse van de Franse grens.

In een eerder blog gaven we al aan wat de 7 mooiste kustplaatsen van Nederland zijn. Koksijde vind je op the half blood prince cast kleine 10 kilometer van de grens met Frankrijk! Dan kun je je ogen uitkijken in Oostduinkerkeook mooi meegenomen.

Het is er in ieder geval allebei. En veel zonuren, vuurwerkshows. Reserveer een hotel via Hotelspecials:  Check hier de prijzen. Denk aan een rommelmarkt, nabij Koksijde, but he has been outspoken about his love for Argentina.

10x de hoogtepunten van de Belgische kust

Omdat de stad direct aan Franse grens is gelegen kan je eenvoudig met de zeilwagen helemaal naar Frankrijk rijden, een hapje eten en dan weer op een ontspannen manier naar huis rijden. Oostende Knokke-Heist. In Bredene kun je in de zomermaanden genieten van het heerlijke strandleven.

In de afgelopen decennia is hier de nieuwe kern Westende-Bad ontstaan, perfect voor een vakantie met kinderen. Op 2 staat Nieuwpoort: een lang strand met aan de ene kant de IJzermonding en de andere kant de duinen van Oostduinkerke. Een stadswandeling langs de mooiste streetart en graffiti in Gent Een weekendje verdwalen in romantisch Brugge Tips voor een mooiste strand belgische kust weekendje Antwerpen.

Reserveer een all-in arrangement via Voordeeluitjes:  Check hier de prijzen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws