t shirt vader dochter in de pap En er is nog niets te merken Van het dagelijks harde werken Want dat lichaam staat in bloei bij het blijde moederschap." />

Paul van vliet het lichaam van een vrouw

Geplaatst op: 19.12.2020

Je hebt gebaard, je hebt gevoed, Je hebt gesjouwd, je hebt getroost, Wat gebeurt er in een leven veel met het lichaam van een vrouw. Aún no tenemos el cifrado de esta canción. Toen mijn moeder was gestorven Heb ik de dekens weggeslagen Van haar bed in 't ziekenhuis en stil staan kijken in de nacht Naar dat magere oude lichaam Het was net een mooi dood vogeltje Zoals ze moegestreden maar tevreden voor me lag.

Envíanos una revisión. Borrar playlist Cancelar Guardar. Ik heb haar toegedekt En daar nog wat gezeten Ik dacht: Dit is de eerste keer dat ik nadenk over jou Je hebt gebaard, je hebt gevoed Je hebt gesjouwd, je hebt getroost Wat gebeurt er in een leven veel met het lichaam van een vrouw. Maar de jaren die verstrijken En er komt steeds meer voor kijken Om te zorgen dat het allemaal eruit blijft zien zoals toen Wat vaker naar de kapper En de schoonheidsspecialiste En de plastische chirurg kan ook nog heel wat voor je doen.

Dime Cómo Quieres part.

Ik heb haar toegedekt En daar nog wat gezeten Ik dacht: dit is de eerste keer dat ik nadenk over jou! Cancelar Salir sin guardar. Enviada por Fernando! Dime Cmo Quieres part.

Je hebt gebaard, je hebt gevoed, Je hebt gesjouwd, je hebt getroost, Wat gebeurt er in een leven veel met het lichaam van een vrouw. En er is nog niets te merken Van het dagelijks harde werken Want dat lichaam staat in bloei bij het blijde moederschap.
  • Normal Velocidad 0.
  • Playlists relacionadas.

¿Estás buscando la traducción?

Wim Sonneveld. Maar de jaren die verstrijken En er komt steeds meer voor kijken Om te zorgen dat het allemaal eruit blijft zien zoals toen Wat vaker naar de kapper En de schoonheidsspecialiste En de plastische chirurg kan ook nog heel wat voor je doen.

En voortaan van dat moment af Moet dat lichaam zich beschermen tegen hebberige blikken en tegen handtastelijkheid en altijd weer proberen Om het evenwicht te vinden Tussen ongewenste en gewenste intimiteit. Maar de jaren die verstrijken En er komt steeds meer voor kijken Om te zorgen dat het allemaal eruit blijft zien zoals toen Wat vaker naar de kapper En de schoonheidsspecialiste En de plastische chirurg kan ook nog heel wat voor je doen.

Todos Pop Reggaeton Rock Más.

  • Aún no tenemos el cifrado de esta canción. En elke botte macho Die dit niet kan bevatten En het lichaam van de vrouw niet met respect verwent Die moet zich met zijn maten In de kroeg maar gaan bezatten Daar heb ik maar een woord voor, en dat woord is Impotent.
  • En elke botte macho Die dit niet kan bevatten En het lichaam van de vrouw niet met respect verwent Die moet zich met zijn maten In de kroeg maar gaan bezatten Daar heb ik maar een woord voor, en dat woord is Impotent. Paul van Vliet Volgend gedicht Terug naar de gedichtenindex Home.

Herman Van Veen. Disminuir el video Aumentar el video Pantalla completa. Cancelar Borrar. Media Player Winamp. Desktop Google Chrome Windows 8.

Plugin W. Maar de spiegelbeelden leren: Het getij is niet te keren Dat lichaam heeft z'n werk gedaan Het is oud. Axé Kris de Bruyne. Todos Pop Reggaeton Rock Más.

Plugin W. Envanos una revisin. Paul van Vliet. Dime Cmo Quieres part. Borrar playlist Cancelar Guardar. Mais acessadas de Paul Van Vliet!

Aún no tenemos el cifrado de esta canción. Dan komen de mooie jaren Van zwanger en van baren Volle wiegen, volle dagen en veel vingers in de pap. Ik heb haar toegedekt En daar nog wat gezeten Ik dacht: Dit is de eerste keer dat ik nadenk over jou Je hebt gebaard, je hebt gevoed Je hebt gesjouwd, je hebt getroost Wat gebeurt er in een leven veel met het lichaam van een vrouw.

Outros vídeos desta música. Todos Pop Reggaeton Rock Más.

Maar de spiegelbeelden leren: Het getij is niet te keren Dat lichaam heeft z'n werk gedaan Het is oud. Enviada por Fernando. Toen mijn moeder was gestorven Heb ik de dekens weggeslagen Van haar bed in 't ziekenhuis en stil staan kijken in de nacht Naar dat magere oude lichaam Het was net een mooi dood vogeltje Zoals ze moegestreden maar tevreden voor me lag. Recomendar Twitter! Gerard Cox. Garage huren amsterdam nieuw west Kris de Bruyne.

Compartir en Facebook Compartir en Twitter! Playlists Artistas lbumes Notificaciones Amigos pendientes.

Mais acessadas de Paul Van Vliet

Toen mijn moeder was gestorven Heb ik de dekens weggeslagen Van haar bed in 't ziekenhuis en stil staan kijken in de nacht Naar dat magere, oude lichaam Het was net een mooi dood vogeltje Zoals ze moegestreden maar tevreden voor me lag.

En voortaan van dat moment af Moet dat lichaam zich beschermen tegen hebberige blikken en tegen handtastelijkheid en altijd weer proberen Om het evenwicht te vinden Tussen ongewenste en gewenste intimiteit. En elke botte macho Die dit niet kan bevatten Die het lichaam van de vrouw niet met respect verwent Die moet zich met zijn maten In de kroeg maar gaan bezatten Want daar heb ik maar een woord voor En dat woord is: Impotent!

Desktop Google Chrome Windows 8. En voortaan van dat moment af Moet dat lichaam zich beschermen Tegen hebberige blikken en handtastelijkheid En altijd weer proberen Om het evenwicht te vinden Tussen ongewenste en gewenste intimiteit.

Enviada por Fernando.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws