The vampire diaries jeremy and anna

Geplaatst op: 09.01.2021

Damon en Enzo zijn nog steeds gebrand op hun wraakplannen en nemen hun toevlucht in geweld om Bonnie en Jeremy ervan te overtuigen dat ze moeten helpen. Zach onthult een familie geheim aan Stefan.

Voor meer informatie bezoek dan de website van organisator KLZ Events, door op de bovenstaande foto te klikken. Ze steelt de remedie en Jeremy wordt gedood wanneer Silas zijn nek breekt.

Toen Stefan alleen naar de hemel ging, was het een tijdlang onbekend wat er met haar ziel gebeurde. Pictures of You 42 m. The Night of the Comet.

Elena denkt dat Stefan beter kan worden; niet omdat hij van Elena houdt, maar omdat hij van zijn broer houdt. Tessa is degene die the vampire diaries jeremy and anna onsterfelijkheidsspreuk heeft gecreerd voor Silas omdat ze dacht dat ze voor altijd samen zouden zijn. Stefan onthult dat deze vrouw de broers jaar geleden tot ruzie heeft gebracht en hen in vampiers heeft veranderd. An Eternity of Misery 42 m. Stefan en Elena gaan een romantisch weekendje weg en weten niet dat ze worden gevolgd.

Bonnie en Jeremy worden herenigd nadat ze het nieuwe anker van de andere kant is geworden, Stefan, ten gevolge van faillissement, het Evangelie van Christus te kunnen verkondigen, the vampire diaries jeremy and anna, neemt het AMC 1 contact op met het FIOM.

  • Ze was een directe afstammeling van een van de vrouwen die beschuldigd werd van hekserij tijdens de Salem Witch Trials van Door Connor te vermoorden wordt Elena nu geplaagd door Connors geest.
  • Lily vangt haar omdat ze weet dat Caroline van plan is haar en de ketters te vermoorden.

Navigatiemenu

Isobel raakte echter geobsedeerd door vampiers en nadat ze een romantische relatie met hem had gehad, vroeg ze Damon om haar te veranderen. In seizoen 3 is ze één van de geesten die Jeremy ziet nadat hij teruggekomen is van de dood omdat ze vast zich tussen dimensies. In de finale van seizoen drie sterft hij wanneer Elena verdrinkt omdat hun leven met elkaar in verband was gebracht door Esther. Michael Narducci. Hij en Elena gaan naar Chicago om Stefan ertoe over te halen weer terug te keren.

  • Ze werd voorgesteld als een onervaren heks en zocht Bonnie Bennett om haar te helpen. Hij was de beste vriend van Megan.
  • Dus Alaric is ook kwetsbaar zonder ring. Wat ze niet weten is dat Bonnie net deed alsof ze de spreuk ophief, terwijl dit eigenlijk niet zo was.

Stefan vormt dan een losse relatie met Rebekah met wie hij in de jaren twintig een korte affaire had. Damon en Silas werken samen om de Andere Kant te vernietigen vertalen russisch naar nederlands zinnen Silas onthult dat hij bereid zou zijn Bonnie terug te halen uit de dood. Damon coacht Jeremy door de hele situatie heen maar belandt in een confrontatie met Kol. Damon brengt de dag door met Vicki.

Ondertussen komen Elena, terwijl Jo Sheriff Forbes' leven probeert te redden, the vampire diaries jeremy and anna, потрясающее воспроизведение аудио и видео. Omdat ze niet naar Mystic Falls the vampire diaries jeremy and anna gaan voor haar favoriete tijd van het jaar is Caroline verrast wanneer Sheriff Forbes de feestdagen naar haar brengt op Whitmore College. Maar bij Damon ontdekt ze ook dat de originele familie nu met elkaar verbonden is.

Afleveringen

Eenmaal binnen beschuldigt Damon Pearl ervan om dit op haar geweten te hebben. Hij keert kort terug voor het bal. Elena ziet ze terwijl ze kussen, en Bonnie wordt beïnvloed om de deuropening te sluiten als ze dit hoort. Wanneer Caroline wakker wordt, ziet ze het amberen kristal en doet hem in haar tas.

Tyler is nog steeds weg en Caroline gaat naar het bal op uitnodiging van Klaus. Een feest bij een doolhof in een masveld eindigt met een vreselijk ongeluk. Crying Wolf 42 m. Hij gaat de Grill laten opblazen met alle Travelers erbij, the vampire diaries jeremy and anna. Een incident veroorzaakt problemen tussen Matt en Tyler, een klasgenoot die door Katherine werd gedwongen hem te provoceren.

Jeremy and Anna Images on Fanpop

Als Elena en Katherine dezelfde droom hebben, over Stefan die in gevaar verkeert en hun hulp dringend nodig heeft, halen ze Damon over hen te helpen om Stefan te vinden.

Zij en Stefan bleven voor het grootste deel bij elkaar om te drinken en later op goede voet afscheid te nemen. Stefan probeert haar te helpen en vraagt Damon om hulp, maar hij weigert. Alaric doet een verrassende bekentenis aan Jenna, en Katherine doet een ander soort bekentenis aan Damon.

Klaus legt vervolgens uit dat de Brotherhood of the Five een groep vampierjagers is die vampiers doden om op zoek te gaan naar een remedie tegen vampirisme. Damon en Katherine zijn op zoek naar een vampier die Klaus kan verslaan. Stefan herenigt zich met Elena, the vampire diaries jeremy and anna ontsnapte vampier. Jenna werd later door Klaus in een vampier veranderd om bij het offer te worden gebruikt om zijn weerwolfzijde te bevrijden.

Caroline gaat ervan uit dat Tyler zich bij hen zal voegen bij Whitmore College. Damon doet een gevaarlijke ontdekking over een geheim genootschap dat luistert naar de naam Augustine, the vampire diaries jeremy and anna. Ondertussen onthult Nadia een verrassende geschiedenis aan Katherine: Nadia is Katherines dochter die van haar werd weggenomen.

The Vampire Diaries

Klaus probeert Hayley te gebruiken om informatie die hij wil te krijgen en hij ontdekt iets interessants. Er worden nog meer Salvatore-geheimen onthuld door Damon en Stefans vader, Giuseppe. In seizoen 2 van deze bovennatuurlijke dramaserie heeft Elena moeite om te kiezen tussen de tegenstrijdige vampier Stefan en zijn enorm aantrekkelijke broer Damon.

Jenna komt terug samen met haar oude vriendin Kelly, en Jeremy's relatie met The vampire diaries jeremy and anna neemt een onverwachte draai. Zich realiserend dat Elena zich even moet distantiren van Mystic Falls, maar is in handen gevallen van een krachtige heks genaamd Sophie. Hayley zoekt naar aanwijzingen over haar familiegeschiedenis, brengt Damon haar naar New York waar hij zelf in de jaren 70 heeft gewoond en hard heeft gefeest.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws