De vier broers amersfoort

Geplaatst op: 13.01.2021

Ontdek wat wij organiseren voor uw speciale dag. Dat betekent dat het BBQ-seizoen weer inzicht is!

Beoordelingen filteren. Danielle v. Had wel op sommige momenten een tikkeltje sneller gemogen, maar dat mag geen smet op de avond zijn. Neem plaats op ons terras aan de voet van Onze Lieve Vrouwetoren, in de Middeleeuwse binnentuin, aan de bar of in ons restaurant. Wat de bediening zelf betreft een paar voorbeelden. Tot slot vind ik het eigenlijk jammer om toch behoorlijk wisselende reacties te lezen op internet.

Bier van de kaart war er niet allemaal.

Eten was goed, mooi vlees verse producten no nonsense De Volle Pot. Home You are here: Home. Privacy Statement Privacy Statement. Heerlijk gegeten.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www, de vier broers amersfoort. Heb je geen zin om te koken of heb je zin in een lekkere borrelplank.

Openingstijden

Dit wordt hem dus niet meer. Personeel was ontzettend vriendelijk en de ambiance was erg gezellig. Beoordeeld op 8 augustus via mobiele applicatie Eten is oke. Beoordeeld op 8 augustus via mobiele applicatie Koffie gedronken. Beoordelingen Bij binnenkomst prettig ontvangen.

Op 17 augustus was er Pleinbios op het plein waar dit restaurant aan grenst.

  • Geschiedenis Gevestigd aan het historische Lieve Vrouweplein kent ons restaurant een geschiedenis van ruim vijftig jaar.
  • Omdat er nog veel plek was gingen ik en mijn vriendin op het terras zitten, en moesten vervolgens best lang wachten, ondanks de matige drukte.

Home You are here: Home? Bekijk onze vernieuwde menukaart voor heerlijke kleine hapjes of een uitgebreid 3-gangen diner. Taal Nederlands? Wederom gering brood aanbod. Op 3 verschillende wijzen: de plancha, de vier broers amersfoort, houtskoolgrill en de BBQ. De hoeveelheid was zo weinig dat ik er maar een appeltaart achteraan genomen heb. Voorgerechten standaard.

Meer informatie

Charlotte 69 punten. Vanaf het opnemen, wat al ruim een half uur duurde voordat er iets genoteerd werd, tot en met het nagerecht zat er overal mega veel tijd tussen. Lees verder. Kees S.

Verschillende bieren op de tap spreekt mij aan. Na het lezen van toch wel de vier broers amersfoort beoordelingen besloten hier te eten tijdens ons weekendje amersfoort. Dat betekent dat het BBQ-seizoen weer inzicht is. Personeel was ontzettend vriendelijk en de ambiance was erg gezellig. Neem plaats op ons terras aan de voet van Onze Lieve Vrouwetoren, in de Middeleeuwse binnentuin, inrichting en beheer veranderen.

Edwin van den Bor.

Bestel nu online!

Jammer dat we 1,5 uur op ons eten moesten wachten. Service High-tea. Land: Nederland Nederland België. Meer beoordelingen bekijken. Waar is het management?

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Fijne en rustige sfeer en gastvrije bediening? Mt bier- en wijntips Het menu.

Dagje uit Wij verzorgen complete dagjes uit in de Amersfoortse binnenstad, de vier broers amersfoort. Dit wordt hem dus niet meer. Boek een diner met een citytuk tour of een bierwandeling.

Drinken verkopen is volgens mij voor horeca belangrijk. De beste attracties in de buurt Alles weergeven.

Hoe was jouw ervaring?

Veelbelovend maar zeer teleurstellend. Menu Bekijk onze vernieuwde menukaart voor heerlijke kleine hapjes of een uitgebreid 3-gangen diner. Bestel nu online!

Privacy Statement Privacy Statement. Voor 2e keer in korte tijd plaats genomen in de 4 broers. Service High-tea. Leuk 3 gangen menu.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws