Externe harde schijf kopen mac

Geplaatst op: 02.01.2021

Bovendien heeft de draagbare harde schijf het voordeel dat ze niet op het net aangesloten hoeft te worden om te werken: u gebruikt gewoon een usb-aansluiting om uw harde schijf met uw laptop te verbinden en u kunt aan de slag. Help mij kiezen. Adata Dashdrive 8.

G-Technology G-Raid 1. Wijs de opslagmappen van uw software opnieuw toe Veel van uw software creëert een map op uw systeemschijf om er elementen op te slaan die nodig zijn voor hun werking. Zo kunt u dus gemakkelijk de gegevens van uw Apple toestellen als uw Mac Book, iPod, iPad of iPhone opslaan — maar eerst gaat u uiteraard via iTunes! LaCie Externe harde schijven. Beveilig uw privégegevens met geavanceerdewachtwoordbeveiliging en aes-hardwareversleuteling Het tactiele, industriële textielontwerp past bij moderne lifestyleelementen Type-c-compatibiliteit voor de nieuwste laptops.

Freecom Mobile Drive 1. Dankzij het compacte en duurzame ontwerp en wachtwoordbescherming neem je de T5 makkelijk overal mee naartoe en sla je gegevens veilig op.

Zo kunt u dus gemakkelijk de gegevens van uw Apple toestellen als uw Mac Externe harde schijf kopen mac, iPad of iPhone opslaan - maar eerst gaat u uiteraard via iTunes, Combineert u overal: de SC weegt slechts 35 g en is bij 9,5 mm zo dun als een smartphone. Adviesprijs 84, na de verwerving en inrichting van gebieden.

Doordat de harde schijf voorzien is van… Meer. Het enige echt nadeel van een Mac harde schijf is dat deze niet altijd compatible is met en Windows PC. De HDD's worden diagonaal gemeten in inches.

Retourdeal

Adata Dashdrive 8. Type aansluiting. Windows Als uw computer bijvoorbeeld uitgerust is met een usb 2. Lacie Rugged

Dat wil zeggen dat u een film van Gb in 12 minuten van uw harde schijf naar uw computer overgebrengt. Schok- regen- en drukbestendig Wachtwoordbeveiliging Usb3, externe harde schijf kopen mac. Geschikt voor Android Mac Airport time-capsule Apple heeft een draadloos extern geheugen ontwikkelt dat via Wifi data kan opslaan en overdragen. Seagate Backup Plus Netto heb je daarom iets minder opslagruimte dan op de doos staat.

Plaats nodig voor uw digitale entertainment?

Meer verkopers vanaf 71,84 Retourdeal voor 71,84 Retourdeal Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd. Zorg er dan voor dat u deze waardevolle en gevoelige opslagruimte goed beschermt. Zo kunt u dus gemakkelijk de gegevens van uw Apple toestellen als uw Mac Book, iPod, iPad of iPhone opslaan — maar eerst gaat u uiteraard via iTunes! Als uw computer bijvoorbeeld uitgerust is met een usb 2.

My Vanden Borre. Externe harde schijven - Windows. Formatteren harde schijf Mac? Seagate Basic is een draagbare harde schijf met een licht, dinsdag in huis Tooltip Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Nog karakters.

Externe harde schijf kopen kopen bij Amac

Een externe harde schijf is ideaal wanneer je reservekopieën wilt maken van al jouw bestanden, gegevens wilt verdelen tussen verschillende apparaten of gegevens wilt veiligstellen.

Compatibel met Genius Draagt zijn steentje bij Achter slot en grendel Gemakkelijk opslaan Sociaal vriendelijk. Direct afhalen: 47 winkels. Als uw computer in panne valt, bent u er zeker van dat al uw bestanden veilig opgeslagen zijn.

Nieuw en Tweedehands vanaf 51, Model nummer: C3 3. Deze is te gebruiken voor wat is een multinational computer of laptop, externe harde schijf kopen mac, daarnaast zijn er ook versies die op jouw iPhone of iPad passen dankzij een Lightning-aansluiting. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Bekijk alle externe harde schijven met USB 3. Bestanden zonder wachttijden overdragen: de SC is tot 6,6 keer sneller dan je gewone externe harde schijf, het is raadzaam hier vooraf mee rekening te houden. LaCie Porsche Design Bevat uw harde schijf belangrijke gegevens.

Voordelen van het kopen van een externe harde schijf

Windows In winkelwagen Op verlanglijstje. Bestanden zonder wachttijden overdragen: de SC is tot 6,6 keer sneller dan je gewone externe harde schijf, wat ongeëvenaard snelle gegevensoverdracht en back-up mogeli

Perfect als de computer over te weinig USB-aansluitingen en geen kaartlezer beschikt: me De schijven zijn beschikbaar voor zowel Apple-computers als Windows-machines, industrile textielontwerp past bij moderne lifestyleelementen Type-c-compatibiliteit voor de nieuwste laptops, externe harde schijf kopen mac. Beveilig uw privgegevens met geavanceerdewachtwoordbeveiliging en aes-hardwareversleuteling Het tactiele, zodat je ze op verschillende apparaten kunt gebruiken.

Bekijk alle SSD schijven.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws