Karin aan de haak deken

Geplaatst op: 11.01.2021

Alvast beste dank en vriendelijke groeten,Els. E Strea Chikitu 1 maart om Hoi karin super mooie deken en stylecraft zo mooi garen ik heb het ook haakt zo lekker weg maar ff wat anders de deken is net ff leuker met die 2 schatjes erop wilde ik ff kwijt en ja ik ga hem ook maken met st dk dank je wel voor je mooie patroon en de schatjes.

Congrats, Karin! Wat een super mooie deken De laatste vaste maak je die in de 2e losse of in het laatste stokje? Bedank weer voor deze inspiratie. Groetjes, Diana. Wat een pracht.

Miriam de Vries 1 maart om I would love to try your blanket. Hij komt zeker op mijn lijstje to do. MP 8 januari om Vlijtige Handjes 30 november om. Ik maak deze met 9 kleuren en telkens 8 toeren.

Do you follow the American or English format? Karin 31 oktober om Fräulein KidsliKids 25 december om

Welkom! Welcome!

Maar ja ik heb er al best heel wat. Deze deken van jou ziet er heel mooi en lekker warm uit. Studio 92 designs 30 november om Weet niet of je op Instagram bent, daar vind je tegenwoordig meer van mij. Karin 25 november om MultiVroon 2 december om

  • Het hele Coronagebeuren kruipt niet in onze kouwe kleren.
  • Fijn weekend. Labels: dekens , haken.

Doe ik iets verkeerd. Groetjes, Ik ben ook met deze prachtige deken begonnen. Jacq 30 november om Je deken is geweldig mooi. Nu maar beginnen met een groter formaat. Hey Karin, Renske.

Anoniem 24 januari om Congrats, Karin! Karin 25 november om Sandra 30 november om

Audrey 30 november om Dit kan je bijna in je slaap, zo makkelijk is het? Maak eerst een proeflapje om te zien! Die vertaling van dat prachtige patroon vind je hier! Wat een mooi patroon om te haken?

Mijn dochter liet me weten dat ze graag een deken wil en mijn zus leidde me naar jouw blog. En idd ik vind het altijd fijn om ergens een deken op de pen te hebben liggen. O wat een mooie deken!

Ook deze deken is weer geweldig mooi geworden. Ook mijn randen zijn niet helemaal wel recht wel recht maar met kleine golfjes. Ik heb de deken ook gehaakt, zo makkelijk is het. Angeline 6 december om Ik vind alle soorten dekens haken leuk, maar soms wil ik gewoon een patroon wat lekker weg haakt. Grtz, is super geworden.

De deken of de bank :-P. Dit kan je bijna in je slaap, Chris. Pippa's Hus 1 maart omkarin aan de haak deken.

Dit is inderdaad een supermooie deken, ik heb hem in een kleiner formaat gemaakt voor mijn stoere kleinzoon en ja ook in de retro kleuren en hij is super geworden.

Jouw manier van haken kan vragen om een andere. Abonneren op: Reacties posten Atom.

Ik hou maar een enkeling zelf. Frances 1 maart om Ik heb nog een paar projecten die eerst af moeten, maar ik hou 'm zeker in m'n achterhoofd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws