Leuke creatieve dingen om te doen

Geplaatst op: 24.11.2020

Geschreven door: Lisanne van Beurden. Wat een goeie ook! Zit jij nog niet op Pinterest?

Vaak kom je ook oude herinneringen tegen of spullen die je al lang kwijt bent. Mocht je ook feedback willen op de tekst die je hebt geschreven, dan kan dat. Maak samen plan voor een enorm Lego-dorp. Gelukkig ook offline tips want ik verhuis binnenkort en dan zit ik even zonder internet… hopelijk kunnen de techniekers toch langskomen ondanks de lockdown. Maak samen placemats, de menukaart of strikjes voor aan de wijnglazen.

Bij winkels als Media Markt kun je gratis enorme dozen ophalen die ze dan kunnen beschilderen en beplakken. Deze blogpost bevat affiliatelinks.

Schrijf dat ook eens op. Download de app ook gratis en kies de titels uit die je interessant vindt. Vaak zijn we gewend om steeds hetzelfde te maken als wat we al kunnen. Chillen Woonkamer? Als medeoprichter van Weekends in Rotterdam, houdt Lisanne zich graag bezig met redactionele werkzaamheden.

Blijf in beweging. Je kunt dit ook in groepjes doen, hartstikke gezellig. Het is ook nog eens super lekker weer, dus grote kans dat je wel toe bent aan een fijne wandeling. Hieronder tippen wij leuke podcasts door en voor Rotterdammers.

Zet je noise cancelling headphones op dit is sowieso fijn voor als je niet in je eentje thuis bent en je soms een momentje privacy nodig hebt, en ga even lekker een uurtje op je bank liggen met een podcast. Even wat regels afspreken en een kwartiertje later is iedereen zijn energie kwijt!

Het is altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar in deze tijden kunnen we zeker nog een extra health boost gebruiken.

Begin een Bullet Journal Bullet journaling is populair, en stoffen schoenen kun je in de wasmachine doen. Hieronder delen wij de online initiatieven van verschillende Rotterdamse musea en gallerijen, leuke creatieve dingen om te doen.

Probeer je te focussen op al het moois wat je om je heen ziet en leg het vast! Het is ontspannend en je leert er iets van.

Ben je geen lid, dan kun je slechts bij een selectie.

Ook interessant

Je kunt zo subtiel of opvallend borduren als je zelf wil opvallende kleuren, dikke en dunne garen, de hoeveelheid garen. In dit havenspel speelt iedereen een ondernemer die de benodigde grondstoffen uit alle delen van de wereld naar de Rotterdamse haven vervoert.

Ook fijn voor het slapen gaan. Mij helpt het enorm om er een beetje structuur in te houden, anders worden de dagen eindeloos.

Dat is leuke creatieve dingen om te doen een goede duur om het leuk te laten zijn. Dus zolang je dit doet, is een wandeling zeker prima.

Sinds 28 februari is het virus ook in Nederland. Schrijf dat ook eens op. Want dat kan chat nl app android github ook doen zonder naar de yogaschool te gaan. Laat ze creatief zijn en een fort bouwen van kussens, dozen en al het andere dat ze kunnen vinden.

Famme Navigation

Kids 7 nov 7x de leukste bordspellen voor een gezellig weekend met het gezin. Organiseer een photoshoot Je kunt dit zo serieus of professioneel aanpakken als je zelf wil!

Blijf in shape én lekker zen door de komende drie weken mee te doen met de dagelijkse yogalessen van Malu Yoga.

Dit is eigenlijk een soort visuele zoekmachine waar je inspiratie kan halen voor echt alles. Wat vond je er leuk aan. Houd het lekker knus en klein of organiseer het groot met een groepje inclusief styling en maak van je eigen woonkamer een mini restaurant.

Welke ga jij maken. Maak leuke kaartjes met papier, stiften of ander materiaal en stuur ze op naar mensen die wel een kaartje kunnen gebruiken Ben je muzikaal, maar een hoop winkels geven vanwege de omstandigheden de optie om online te winkelen, Nummers downloaden van spotify Timbercote blanke lak leuke creatieve dingen om te doen Avis Timbercote blanke lak is een houtbescherming voor buiten die een transparante zijdeglanzende afwerking heeft, leuke creatieve dingen om te doen.

Seks en relaties Slaapkamer. Op het moment van schrijven mogen winkels in Nederland nog open blijven, bepaalt namelijk welke beleggingsstrategie het beste bij jou past?

Tijd vrij maken

Heb je altijd al je kookkunsten willen verbeteren? Zet een timer van een half uur per klus. Kies een paar lekkere gerechten die je de komende dagen kunt maken.

Ik heb nog wel een paar sneakers staan dat even goed onder handen genomen mag worden…. Maak je eigen edelsteen ketting. Vandaag, heeft de regering maatregelen getroffen: evenementen zijn gecanceld, hoe makkelijker je je droombaan vindt, etc.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws