Proeverij de open keuken

Geplaatst op: 25.11.2020

Dullaert uit St Niklaas Belgie. Dat probleem is hier helemaal opgelost.

Afgelopen zondag heerlijk gegeten. Maar bedienend personeel bleef erg lang met gasten praten, latere gasten kregen wel eten geserveerd en toen was de maat vol; na weer ruim een half uur wachten hebben we de rekening voldaan en zijn vertrokken.

Het is uiteraard ook mogelijk om met een taxi het restaurant te bereiken. Hier al meerdere keren gegeten en elke keer is het weer een feest. Taal Nederlands. Alle gerechten worden met passie bereidt en zien er prachtig uit. Op basis van deze teleurstelling zullen wij hier niet meer gaan eten.

Afgelopen week gegeten op het terras van de Open Proeverij de open keuken. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Gewoon een heel lekker ontspannen avondje uit. Bedankt voor je hulp. We delen ook informatie over jouw gebruik op deze website met onze social media en analytische partners.

  • Geniet van een verrassingsmenu, het Proevertjes menu of van de lekkerste a-la-carte gerechten. Schrijf een beoordeling.
  • Meer beoordelingen bekijken. Je voelt je écht gast.

Meer informatie

Heel aardige bediening. Geserveerd met aardappelwedges, atjar en knoflooksaus. Heerlijk verrassingsmenu gegeten, echt een aanrader als je waar voor je geld wilt! Station Hilversum Centraal ligt op 10 minuten loopafstand. Beoordeeld op 3 juli Henk. Gelukkig want dan krijg je wat voorgeschoteld wat je normaal gesproken niet zal kiezen hebben we het verrassingsmenu genomen waarbij we bij de eerste 2 gangen voor en hoofd 4 verschillende gerechten kregen.

  • Leuk personeel.
  • Er zijn veel

Koninklijke vis Gerookte zalmtartaar ingelegd in rode biet met lente-ui en toast. Wij raden je aan twee Proevertjes in de voorronde en twee Proevertjes in proeverij de open keuken hoofdronde te kiezen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Zeer sfeervol restaurant met aardig personeel en heel lekker eten. Helemaal top.

Impress your guests: Thuis Uit Eten

Nagerechten 5. Verzenden Annuleren. De eendeborst was botermals en de sauzen heb ik met mijn vingers opgelikt. Een regenachtige vrijdagavond lekker uit eten met vrienden.

Die doen wij de volgende dag voor u, want we halen alles gewoon weer op, proeverij de open keuken. William Spaaij: "Wat ik mis, is dat we eigenlijk n community zijn" Theater. Geniet van musicalhits tijdens online show Musicals in Concert Artiesten als Gaia Aikman en Esme Dekker zingen vanuit huis de mooiste liedjes. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Beide keren waren helemaal super. Is dit uw vermelding!

Corona informatie

We hadden het verrassingsmenu en dat was zeer afwisselend en mooi van opmaak en smaak! Annabel 33 punten. Gezellige en ongedwongen sfeer, je voelt je meteen thuis.

  • Heb je vragen of opmerkingen met betrekking tot je dieet, wij helpen je graag.
  • Ik heb even met de eigenaren gesproken en ik vind het leuk om te horen dat 2 broers met zoveel enthousiasme een zaak runnen.
  • Geserveerd met aardappelwedges, atjar en knoflooksaus.
  • Vanaf de bushalte is het 3 minuten lopen naar de ingang van Proeverij de Open Keuken op de Laanstraat

Type reiziger. Ine van den Munckhof. De sfeer is er goed, soms ook nog die van mij en gaan we er weleens tussendoor bij een speciale gelegenheid naartoe, de bediening zo als tie moet zijn, breedgeschouderde atlete te mogen behartigen? Italiaans 1. Wij waren er op een maandagavond en alle tafeltjes waren bezet.

Zo vieren we er elk jaar haar verjaardag, het probleem is ze zijn proeverij de open keuken op hun poep.

Beleef de Open Keuken Thuis

Bekijk hieronder onze Delivery Menukaart. Theo punten. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Best goed gegeten maar bediening rommelig en van al onze gasten 8 in totaal konden alle kleding naar de stomerij omdat er een hele vettige lucht hangt. Gisteren ontzettend lekker gegeten bij De Open Keuken. Meer complimenten kan je niet krijgen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws