Restaurant landgoed wolfslaar breda

Geplaatst op: 24.01.2021

Heeft dit restaurant een parkeerregeling? Landgoed Wolfslaar is dé trouwlocatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren.

Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht Valkenburg. Waarderingen en beoordelingen 4,5  beoordelingen. Meer informatie. Top restaurant, combinatie gerechten met wijnarrangement van grote klasse.

Goede combinatie! Manon Remeijsen op 30 augustus

Aleppo restaurant Midden-Oosters. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Bedankt restaurant landgoed wolfslaar breda je hulp! U bevindt zich hier op n van de mooiste vergaderlocaties van Brabant. Echt een avond om nog lang met een fijn gevoel op terug te kijken?

Veel aandacht voor details in smaak en op het bord. We hebben heerlijk gegeten in dit fantastische restaurant wat midden in een prachtig landgoed ligt.
  • Onze gerechten worden warm en Ready to Eat binnen drie kwartier bij u thuis afgeleverd. Jammer was dat gang 6 en 7 zoet nagerecht was.
  • Alle restaurants in Breda weergeven.

Foto's van Mirjam Siregar-Kraan ×. Helaas is het weer zover. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Op de Poort Frans. Duur, maar zeker het beste. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Aan alles was aandacht besteedt.

  • Wolfslaardreef - EV Breda. Personeel draagt geen mondkapjes of face-shields, en dat hebben we op veel
  • Inloggen Account aanmaken. Chef-kok Maarten kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en producten uit de regio.

Meer talen. Ook dieet-wensen prima behandeld. Landgoed Wolfslaar is een bijzondere locatie gesitueerd in een bosrijke omgeving aan de rand van Breda. Prima service, duidelijke uitleg over de produkten en wijnen.

Aleppo restaurant Midden-Oosters. En het waren minieme hoopjes .

Smakelijk Breda Cadeaukaart

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Voldoende aandacht van de zwarte brigade maar zeker niet storend in onze gesprekken. Heerlijk gegeten waarbij de chef een geweldige variatie op zijn signatuur menu heeft gemaakt vanwege onze persoonlijke wensen en voorkeuren , geweldige wijnen met goede en leuke toelichting, prettige service, en na afloop nog een aardige attentie meegekregen.

Fantastisch 3-gangen afhaalmenu bij jou thuis!

Het met een Michelinster bekroonde restaurant staat bekend om het gebruik van regionale producten, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met restaurant landgoed wolfslaar breda dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Aan alles was aandacht besteedt. Dordrecht Eindhoven Enschede Groningen Haarlem. Waanzinnig 4-gangen bezorgmenu!

Restaurant Le Port Frans, Internationaal.

Luxe 7-gangen Signature menu

Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering? De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Meer informatie.

Landgoed Wolfslaar is de perfecte locatie voor uw persoonlijke bijeenkomsten! Landgoed Wolfslaar verzorgt zowel de afscheidsdienst als de condoleance bijeenkomst.

Tijdens de restaurantweek hier gegeten, restaurant landgoed wolfslaar breda. Meer talen. Dat is gelukt. Ook dieet-wensen prima behandeld.

WijnSpijs Wandeling in Breda.

Overige informatie

Daniël Klijn op 16 oktober Geverifiëerd. Wijnspijs Wandeling Breda De datum van deze wandeling is verplaatst van 18 oktober naar Restaurant Wolfslaar moet de deuren sluiten tot nader bericht van de Rijksoverheid. Mercure Hotel Amersfoort Centre Internationaal.

Heb je dieetwensen. Geselecteerde filters. Foto's van Mirjam Siregar-Kraan. Het had geklopt als het 1 kaas en 1 zoet was geweest.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws