The voice of holland live op internet kijken

Geplaatst op: 28.12.2020

Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Met de rapper is de coach-samenstelling diverser dan ooit tevoren en is de strijd tussen de coaches verrassender dan Nederland ooit gezien heeft. Nu komt het erop aan: wie mag mee naar die felbegeerde liveshows?

Reacties 0 reactie s. The Battles 4. De coaches geven tijdens de liveshow van The voice of Holland aan alle talenten een cijfer, maar ook de mensen thuis kunnen een cijfer geven via de RedRoom App. Indien je met je muis over de tv-programma's in getoonde lijst gaat, zie je een tekst verschijnen met informatie over het bewuste tv-programma.

Joël Lokaal 11 november RTV Drenthe Live. Koffietijd Vandaag

RTL Nieuws Eergisteren In dit seizoen is coach Jan Smit voor het eerst te zien. NOS het vragenuurtje Gisteren NOS Jeugdjournaal Vandaag TV Nederland. Achter Gesloten Deuren Gisteren .

In het achtste seizoen van The voice of Holland keert de veelbesproken coach Anouk weer terug in de rode stoel naast Ali B, Sanne en Waylon. Wie het laatst lacht
  • Er zi
  • TV Vraag het een rabbijn 15 november Publieke Omroepen.

Meest gelezen

TV Vaartuig. GameMeneer 16 januari Meer Jongeren. Slechts negen van de twaalf talenten uit de eerste show zijn volgende week te zien in de tweede liveshow. Hip voor nop 1 juli Gerard Joling en Gordon zijn dit jaar te zien als coachduo in de seniorenversie van The voice of Holland. Daarna volgen er vier liveshows.

  • In de finale strijden de laatste vier talenten tegen elkaar voor de winst.
  • Doe mee en win! De coaches proberen de deelnemers zo hoog mogelijk te laten scoren.

Meer Reis. TV Voetbal. TV Spelletjes. Vandaag Meer Kinderen! RTL Nieuws Eergisteren .

The Voice of Holland gemist

TV Natuur. The Voice Of Holland Uitzendingen. RTL GP 14 november NOS Jeugdjournaal Vandaag

Dat is te veel en dus is het tijd voor 'The Knoc Tijdens het programma-onderdeel The Battle liep het aantal kijkers van 3,7 miljoen naar 3,1 miljoen terug.

Behalve de gezamenlijke opening van de vier overgebleven talenten en hun eigen gloednieuwe single, zingen. TV Nederland. Live NPO 1 Live.

Begint aan jubileumseizoen

Omroep Zeeland Live. Opsporing verzocht Gisteren The Voice of Holland Aflevering 2 x bekeken NOS Gesprek minister-president met gebarentolk 13 november De concurrentiestrijd tussen de coaches barst vanavond weer in volle hevigheid los.

  • NH Nieuws Live.
  • Nederland zingt 14 november
  • Blind Auditions 6.
  • TV Informatief.

De jury is genadeloos en draait voor de laatste kandidaten die megaan naar de battles. Het is tijd voor de laatste battles van dit seizoen. Reacties 0 reactie s. AFC Ajax Vandaag Coaches Ali en Sanne zijn aan Het belooft weer een spannende aflevering te worden.

Read more.

Net binnen

NPO 2 Live. Halve Finale. De coaches geven tijdens de liveshow van The voice of Holland aan alle talenten een cijfer, maar ook de mensen thuis kunnen een cijfer geven via de RedRoom App.

TV Mensen. Meer Gamen. TV Ondernemen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws