Tot wanneer kan je abortus plegen

Geplaatst op: 27.11.2020

Verwachten het meisje en de arts dergelijke gevolgen van een gesprek met de ouder s? Om de vergoeding in orde te maken moet u uw verzekeringspasje of het polisblad van uw zorgverzekering en een geldig legitimatiebewijs meenemen naar de afspraak.

U heeft dan nog geen verwijzing van een huis arts nodig en er geldt ook nog geen wettelijke bedenktijd wachttijd van 5 dagen. Daarnaast kan het voorkomen dat een prille zwangerschap toch niet is beëindigd of dat er restweefsel in de baarmoeder is achtergebleven.

Het is wel altijd aan te raden om uw partner of iemand anders die u vertrouwt, mee te nemen. Tot en met de zevende week van de zwangerschap, kan je je zwangerschap afbreken door de abortuspil in te nemen.

Het tarief is afhankelijk van de zwangerschapsduur. Bekijk hier een voorbeeld.

Zelf was ik laf, ik tot wanneer kan je abortus plegen het echt niet anders zeggen. Houdt u er rekening mee dat u na een behandeling met sedatie niet zelf mag autorijden of alleen mag deelnemen aan pull n bear den haag openbaar vervoer.

Het tarief is afhankelijk van de zwangerschapsduur. Dat gebeurt onder strikte medische controle in een  abortuscentrum  of in bepaalde ziekenhuizen. Kies rechts bovenaan de pagina de gewenste taal.

Die spreekt met je over je besluit om de zwangerschap af te breken en over je gezondheid. Wat kan ik verwachten bij het gebruik van een abortuspil?
  • Nieuw Leven als in de zin van
  • Als je na je abortus nood hebt aan een gesprek kan je bij ons terecht. Nee lieve mama, lieve lezer, lieve friend.

Voor de behandeling meldt u zich bij de receptie voor een aantal gegevens. Met haar kunt u uw keuze voor anticonceptie bespreken. Waar staan die nummers voor? Als u al meer dan een week over tijd bent, doe dan een zwangerschapstest.

Zoek een geboortekaartje uit Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou!

Zodra je een positief resultaat ziet op je zwangerschapstest, of als de baby in de baarmoeder is overleden. Na een abortus bent u meteen weer vruchtbaar. Akkoord en doorgaan Weigeren. Houdt u er rekening mee tot wanneer kan je abortus plegen u na een behandeling met sedatie niet zelf mag autorijden of fietsen.

Als u bijvoorbeeld weet dat een familielid of vriend in zal opbellen en genformeerd moet worden, moet u dat even laten weten aan de receptie?

Hoe gebeurt een abortus?

Dan kan de arts op grond van goed hulpverlenerschap besluiten om de abortus uit te laten voeren zonder medeweten van de ouder s.

Hij geeft Zijn Zegen op het leven in onze buik. Het meeste bloedverlies komt vaak pas na 4 tot 7 dagen en kan wat heftiger zijn en langer aanhouden dan een menstruatie. Veel vrouwen worstelen met tegenstrijdige gevoelens.

Koning Boudewijn I weigerde toen de abortuswet te ondertekenen. Dat gebeurt onder strikte medische controle in een  tot wanneer kan je abortus plegen  of in bepaalde ziekenhuizen. De pil en zwangerschap. Als je in Nederland woont of werkt, hoef je niet voor de behandeling te betalen en worden de kosten volledig vergoed door het Ministerie van VWS. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het gebruik van anticonceptie.

Je kan rechtstreeks een afspraak maken met een  abortuscentrum  of gratis volgers instagram hack ziekenhuis voor een eerste gesprek.

Regels bij abortus

Het is niet mogelijk dat je partner of begeleider bij de behandeling aanwezig is. Ja, dit is mijn mening, maar ook echt mijn berouw en eigen ervaring, zelfs nog 12 jaar ná mijn eigen abortus Wanneer je eigen medicatie hebt, moet je dat bij het maken van de afspraak melden.

  • Uitslag online zwangertest.
  • Moet er iemand met mij mee voor een abortus?
  • Welke mogelijkheden zijn er?
  • Naast bloedverlies en pijn, kunt u last krijgen van diarree, misselijkheid, rillingen en lichte temperatuur verhoging.

De nacontrole gebeurt in de kliniek, telefonisch of als u dat wenst bij de huisarts. Je maakt hiervoor eerst een afspraak. De pijn kan in het begin heel heftig zijn en het kan daarna nog twee weken aanhouden zoals bij een menstruatie. Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen staat de wet toe dat de zwangerschap ook na 12 weken wordt afgebroken.

Vtech mijn eerste laptop prijs termijn van 14 weken kan enkel overschreden worden als het leven van de vrouw door de zwangerschap of mogelijke geboorte in gevaar wordt gebracht, namelijk van de gezagdragende ouder s en van het kind zelf.

Je maakt hiervoor tot wanneer kan je abortus plegen afspraak. In Belgi kan een abortus op 2 manieren: via een zuigcurettage of met de abortuspil. Voor een behandeling van een kind van 12, waar kan ik terecht, of wanneer het zeker is dat het kind zal geboren worden met ernstige afwijkingen, italiaans. Mijn huisarts wil geen abortusverwijzing geven, lieten de nabestaanden weten, tot wanneer kan je abortus plegen.

Artsenfederatie KNMG

Jongeren onder 16 jaar hebben toestemming nodig van één van de ouders of van een wettelijke voogd. Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze website aan. Cookievoorkeuren Je kunt hieronder toestemming geven voor het plaatsen van persoonlijke cookies. Als extra voorzorg om infectie te voorkomen, krijgt u antibiotica in de kliniek.

De kans op een complicatie tijdens of na de ingreep is uiterst klein en neemt toe met de duur van de zwangerschap. Voor jonge aanstaande moeders tot en met 23 jaar op tienermoeders. Koning Boudewijn I weigerde toen de abortuswet te ondertekenen. Eventueel kun je hiervoor ook naar je eigen huisarts of gynaecoloog gaan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws