Vriezer in onverwarmde schuur

Geplaatst op: 11.11.2020

Zoek dan wel goed uit of jouw vriezer hier geschikt voor is. Als dat nu º was geweest, was het duidelijker.

Binnen deze temperatuurrange voldoen zij aan alle in de brochure vermelde specificaties, zoals het opgegeven energieverbruik. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Zij hebben namelijk een minimumtemperatuur van 10 graden. Geweldig mooi ding en groot. Deze klassen geven aan onder welke temperatuur een vriezer goed functioneert en onder welke temperaturen dit hoogstwaarschijnlijk niet het geval zal zijn.

Daardoor ontdooit steevast elke winter alles vriezer in onverwarmde schuur het vriesgedeelte. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Gesoleerde schuur Niet gesoleerde schuur. De tv zou na 3 dagen geleverd worden maar dat werd een week. Was-droog combinaties Was en droog combinatie Was en droog combinatie inbouw.

Bekijk alle vriezers voor in een gesoleerde schuur.

Wat kan ik het beste doen? Kijk dan naar de klimaatklasse van de vriezer.

Wanneer de temperatuur zakt tot onder de 5 graden Celsius is de vriezer helemaal niet meer in staat om te vriezen; bacteriën verspreiden en je voorraad bederft. Kitchenettes Kitchenettes. Een samenstelling hiervan kan ook, veel Liebherr apparaten zijn ingedeeld in twee klimaatklassen.

Bedankt voor de reacties. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Maar niet elke vriezer werkt in een koude omgeving. Op een winterdag kun je dan precies zien hoe laag de temperatuur wordt.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. In dit geval is er een redelijk ruim aanbod vrieskasten en vrieskisten die je kunt kopen. Deze ruimtes zijn meestal niet verwarmd en tijdens koude winters kan de temperatuur er behoorlijk laag worden.

Bekijk alle kastmodel diepvrieskasten met FrostProtect. Als ik op de grond de isolatienopefolie leg kan ik de vriezer daar dan ook op zetten, vriezer in onverwarmde schuur.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Om zeker te weten dat de schuur niet te koud is, hang je een thermometer op. Bedankt voor de reacties. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wij hebben sinds 2 jaar een dubbele vrieskast van Siemens in de schuur staan.

Heb je een vriezer in onverwarmde schuur schuur of bijgarage. Helaas heb ik geen raampje in de schuur zitten. Het is vooral nadelig voor de levensmiddelen die je in de diepvrieskist bewaard! Ik vermoed dat hij het ene moment wel meer stroom gebruikt dan het andere, maar vriezen doet hij altijd prima en zonder problemen.

Voer het typenummer van uw huidige Liebherr apparaat in.

Is de ruimte geïsoleerd?

We hebben hem gekocht om het vlees voor onze honden in te doen. Maar goed, als het vriest, kunt u het vlees ook zo in de schuur leggen. Wanneer het in je kelder of schuur nooit kouder is dan 10 graden Celsius, weet je bijna zeker dat je schuur geïsoleerd is. Een vriezer met een minimale omgevingstemperatuur van 10 graden Celsius is dan geschikt om in jouw schuur te plaatsen.

  • Ik heb al veel op google gekeken maar vind veel tegenstrijdige berichten.
  • Paul en Maya - 27 nov.
  • Bakkerijnorm koelkasten.
  • Menu Andere producten.

Showroommodel Onlangs hebben wij een kast gekocht die in de showroom van de winkel stond. Als de omgevingstemperatuur in de ruimte nooit onder de 10 graden Celsius komt kun je stellen dat deze goed gesoleerd is.

Voor deze temperatuur bestaat nog geen klimaatklasse, vriezer in onverwarmde schuur, als het vriest. Maar goed, maar een aantal merken garanderen wel een goede werking, als het echt winter wordt. Er is natuurlijk een verschil tussen een onverwarmde ruimte en, is ingedeeld in een klimaatklasse, dan zal je het ongetwijfeld met mij eens zijn.

Wasmachines Wasmachines Wasmachines inbouw. Vaak kunnen we onderscheid maken tussen een vriezer in onverwarmde schuur en niet gesoleerde schuur of garage. Helaas heb ik geen raampje camping delle rose gardameer de schuur zitten.

Vriezers beschermd met FrostProtect: tot -15°C

Meer informatie. Mijn vriendin heeft in een onverwarmde schuur een extra vriezer en koelkast staan die normaal gesproken ook in huis staan keuken alleen de koelkast gaat in de winter uit met de koelkast deur een stukje open maar de vriezer blijft gewoon aan staan en dat gaat prima die staat al zo,n 5 jaar in die onverwarmde schuur en werkt nog perfect en geen condens vorming of roest aan de buitenkant van de kast en hij staat gewoon op de betonnen tegel vloer.

Nu het hier toch over koelapparaten in een onverwarmde garage gaat nog dit advies: Bij een koelvriescombinatie is het vooral relevant of het apparaat in kwestie 1 of 2 thermostaten heeft. In dat geval wordt de ruimte in de winter kouder dan 10 graden.

Het enigste wat wel belangrijk is is dat u het eventuele raampje van de schuur een ietwat laat open staan. Ben jij van plan om een vriezer in een koude ruimte te plaatsen. Wenst u precies te weten welke modellen voorzien zijn van No Frost.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws