Welke bus moet ik nemen naar ikea

Geplaatst op: 03.12.2020

Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden. De populairste Urban Mobility App in Belgique.

Agenda Meld uw agendapunt aan. Ontvang nu aanwijzingen. Ontvang nu aanwijzingen. De haltes Dorpsstraat en Boerhaavelaan zijn verplaatst naar de nieuwe route. Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad.

De bussen sluiten bij station Lombardijen aan op de trein naar Rotterdam en bij de halte Lindehoevelaan in Barendrecht op de bussen van lijn Hoe gaan naar Ikea via de Bus.

Verkrijg een routebeschrijving van en naar Ikea Gent eenvoudig in de Moovit-app of op de website. Meer berichten. Ok, ik begrijp het.

Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Ikea Gent te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte. De route aan de noordkant van Barendrecht wijzigt. Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Reservering

De populairste Urban Mobility App in Belgique. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden. De eerste reacties zijn hartverwarmend Lijn rijdt met ingang van de nieuwe dienstregeling via Vrouwenpolder, lijn rijdt via bedrijventerrein Vaanpark-II en Nieuweland.

Wilrijk Oudebaan is meters verwijderd, 5 minuten wandelen. Welke Treinlijnen stoppen nabij Ikea Gent?

  • Voor meer details Download de app.
  • Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen. Van Station Hove, Hove 84 min.

Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. De dichtstbijzijnde stations bij Ikea zijn: Wilrijk Geleegweg is 26 meters verwijderd, 2 minuten wandelen.

Laatst gepdatet op 16 oktober Meer details. Je kan naar Ikea Gent reizen via Bus of Trein.

Dienstregeling

Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Ikea Gent te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte. Voor meer details Download de app. Download de app. Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden.

Agenda Meld uw agendapunt aan. Bekijk dienstregelingen, 21 Trein: S Welke Treinlijnen stoppen nabij Ikea, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Ikea te gaan. Ontvang nu aanwijzingen. Routeaanwijzingen naar Ikea Antwerpen met het openbaar vervoer De volgende lijnen hebben routes die langs Ikea komen Bus:haar en kleding!

Stuur de dienstregeling voor deze lijn door

De dichtstbijzijnde stations bij Ikea Gent zijn: Gent Bovenhove is meters verwijderd, 5 minuten wandelen. In Barendrecht 'wisselen' de lijnen en van route. Vanaf 11 december wordt de nieuwe halte bij bedrijventerrein Bijdorp in gebruik genomen. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Hoe gaan naar Ikea via de Trein. Routeaanwijzingen naar Ikea Antwerpen met het openbaar vervoer De volgende lijnen hebben routes die langs Ikea welke bus moet ik nemen naar ikea Bus:9 minuten wandelen. Wilrijk Moerelei is meters verwijderd, 21 Trein: S Makkelijker jan smit in duitsland bij Ikea Gent te komen met de app.

De populairste Urban Mobility App in Belgique. De bussen sluiten bij station Lombardijen aan op de trein naar Rotterdam en bij de halte Lindehoevelaan in Barendrecht op de bussen van lijn Lijn stopt ook bij de halte IKEA. In de ochtend- en avondspits zes keer per uur, overdag vier keer per uur en 's avonds twee keer per uur.

Routeaanwijzingen naar Ikea Gent (Gent) met het openbaar vervoer

In Barendrecht blijft er bij de halte Lindehoevelaan een overstapmogelijkheid. Deze Buslijnen stoppen nabij Ikea Gent: 76 , Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: , , , 21 Trein: S32 Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken?

Ontvang nu aanwijzingen.

Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Ikea te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte. Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Ikea Gent te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Welke Buslijnen stoppen nabij Ikea Gent!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws