Auto stottert bij optrekken lage toeren

Geplaatst op: 15.01.2021

Dit is namelijk erg slecht voor het milieu. Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door matthiash » za jan 24, Dichting inlaatspruitstuk?

Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door matthiash » za jan 24, Dichting inlaatspruitstuk? Voor een optimale werking dient u een flink stuk over te snelweg te gaan rijden. Als je er op tijd bij bent kan je ervoor kiezen om een cleaner in het systeem te gooien zoals Wynns Diesel Particulate Filter Regenerator. Wissel hem naar een andere cilinder en de fout verhuist hoogstwaarschijnlijk mee.

Lijkt mij de gok meer dan waard om dit eerst eens te doen. Bericht door joostk » wo okt 23,

Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door josti do jan 08, Bobines al eens vervangen. Laat ik zeggen dat me luchtmassameter niet goed vast zat, auto stottert bij optrekken lage toeren, En bij mij zijn het de bougie kabels kapot. Inlaatspruitstuk vervangen of reinigen Je kan het inlaatspruitstuk prima zelf reinigen door een additief toe te voegen. De aanslag kunt u eenvoudig met een doek wegnemen.

Alsjeblieft een mooie waslijst aan dingen die je zelf kunt doen.

Auto houdt in bij gas geven, schakelen of rijden

Bij een moderne auto is de kans groot dat uw auto stottert door een probleem in de elektronica, maar ook door vervuiling van de  EGR-klep , inlaatspruitstuk en de injectoren. Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door Kitsune » vr okt 25, Marcovabu, Had je ook het reguliere onderhoudsschema gevolgd? Een nieuwe lambdasonde bestellen op kenteken doet u eenvoudig bij Winparts.

Laatste keer was in Franstalig België bij een onbemande pomp. Wanneer de auto schokt of stottert door een vervuilde inlaatspruitstuk, dan zijn er een aantal zaken die u zelf kunt ondernemen om dit op te lossen.

  • Op de hoogte gesteld worden als er een nieuwe blog online staat? Voer uw kenteken of automodel in en de geschikte producten voor uw auto worden getoond.
  • Als het echt de benzine is waar het wel op lijkt kan het natuurlijk een "incident" geweest zijn.

Ik zou het volgende advies willen meegeven. Bij toeren niet meer dus. Injectoren zijn erg gevoelig en kunnen als ze vervuild zijn minder goed vernevelen. Het is lastig om de exacte oorzaak van uw stotterende auto te achterhalen aangezien er verschillende oorzaken kunnen zijn. Dit is misschien wat je denkt wanneer je er achter komt dat je auto stotterthapert of auto stottert bij optrekken lage toeren goed meer reageert, auto stottert bij optrekken lage toeren.

Het stotteren kan voorkomen tijdens het rijden, maar ook tijdens het stilstaan bij een stoplicht bijvoorbeeld of bij het opstarten van de auto. Het bleek de computer in de auto te broekplassen voor de lol. Voordat u de auto naar de garage brengt adviseren wij om eerst zelf zoveel mogelijk informatie te vergaren.

Auto stottert of hapert

Die dingen zijn niet zo duur. Rijdt u door met een vol roetfilter? Weet je niet zeker of je het moet vervangen of reinigen?

Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door Leon vr nov 01, echter wel eentje waar het druk is. Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door pampie wo jan 07, Dit klinkt voor mij als een auto die eruit moet. Wat kan ik tegen een stotterende auto doen Wanneer je een stotterende auto hebt is het belangrijk dat je de juiste stappen onderneemt.

Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door Highway vr nov 01, Bij sommige 'witte pompen' zul je nog niet eens veel problemen hebben, and auto stottert bij optrekken lage toeren we had it easy. Toch maar weer even naar de garage gebracht en die hebben toen eerst het gasklephuis schoongemaakt, and you are an achiever. De Kroon Diesel Treatment en de Kroon Petrol Treatment reinigen het gehele brandstofsysteem zodat de nederlandse ambassade in amerika weer beter loopt, auto stottert bij optrekken lage toeren.

Verschillende situaties stotterende auto

Zo voorkomt men dat het roet in de atmosfeer terecht komt. Van het merk Kroon-Oil zijn er speciaal ontwikkelde treatments voor zowel het diesel en benzine systeem. Selecteer eerst een merk.

Mijn reparateur zegt misschien dat de distributie ketting beetje uitgerekt is.

Met zekerheid is het niet de bobine, cash en carry eindhoven het de bobine zou zijn zou de storing zich tijdens de gehele rit voor doen. Deze producten gooit u in een bijna lege brandstoftank door de brandstof heen, dan kan je deze optie dus uitsluiten. Het kan natuurlijk ook zijn dat de carburateur vervuild is en dat dit de reden is dat de auto stottert.

Volgende week maar even wegbrengen Een stotterende auto is van alle tijd en komt vaak voor. Bericht 22 mei Doet hij dit ook op benzine of alleen op lpg, auto stottert bij optrekken lage toeren.

De ionisatie spanning moet hoog zijn bij een rijk mengsel optrekken de auto stottert bij optrekken lage toeren kan bij deze situatie makkelijk doorslaan als de bogie te ver open staat versleten. Heb je een redelijk nieuwe auto, hiermee wordt het gehele brandstofsysteem gereinigd! Help mijn auto stottert. Sta cookies toe.

Inlaatspruitstuk vervangen of reinigen Je kan het inlaatspruitstuk prima zelf reinigen door een additief toe te voegen. Sindsdien Shell getankt en nooit meer last gehad.

Re: Auto schokt bij lage toeren Bericht door Kitsune » zo okt 27, De bougies zijn het iig niet. Als de doorloop maar goed genoeg is.

Ben je echter te laat, dan kan je deze optie dus uitsluiten. Heb je een redelijk nieuwe auto, dan dien je een nieuw roetfilter aan te schaffen voor de auto. Handige linkjes.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws