Facebook gouden leeuw meerkerk

Geplaatst op: 31.12.2020

De Gouden Leeuw is gevestigd in het dorp Meerkerk in de gemeente Zederik. Naar het Marktplein.

De plek waar gastvrijheid en genieten samen komen. Keuze uit wit of bruin brood. We hebben een fantastisch programma, met voor iedereen wat wils. Bajoh parketteurs. De stand is nu dus we zijn er bijna, nog niet gedoneerd en wilt u nog doneren, het kan nog.

Onze douches en toiletten en parkeergelegenheid zijn gewoon geopend! Scootmobiel Actief. Reeuwijk Hoveniersbedrijf BV, Jaap van.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser. Voor deze overtredingen ontving de eigenaar een boete van 4.

De menukaart vindt u op onze restaurantpagina en op de bar. Lunch met soep, diverse harde broodjes, brood, beleg, een warme snack en handfruit of een uurtje met soep. Echter door de coronamaatregelen wordt momenteel bezien in welke omstandigheden dit kan gebeuren en of of het wel kan doorgaan.
  • Simon van der Veer, Organisatieadvies. Pad van Alting.
  • Honing, pijnboompitten, walnoten en rucola. De plek waar gastvrijheid en genieten samen komen.

Primary Navigation

Autobedrijf Wolterman BV. Rietveld Timmerwerken. Wij vinden het heel fijn als u ons wilt steunen tijdens deze tweede sluitingsperiode en een take away maaltijd bij ons wilt bestellen. Smits Hoveniers. Wij zijn momenteel i. Fysiotherapiepraktijk Lexmond.

  • Warme ambachtelijke appeltaart met vanille ijs en slagroom.
  • Meest gelezen. U kunt reserveren via onze website, Facebook of telefonisch of aan de deur.

Wij hopen u na deze datum weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. U ontvang een bevestiging van ons waarna u uw bestelling op de afgesproken tijd kunt ophalen. Wij zijn alle dagen facebook gouden leeuw meerkerk de week geopend maar nu even niet, facebook gouden leeuw meerkerk. Direct een melding bij belangrijk nieuws. Niet alleen financile steun, appeltaart of een borreluurtje of diner in ons restaurant na afloop!

U kunt uw arrangement naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een frisdrankenbuffet, maar ook in materile zin wordt gesponsord.

Waarvoor wilt u reserveren?

T:  - 45 23 60 E:  receptie degoudenleeuw. Welkom bij Bar- Eetcafé de Gouden Leeuw. U gebruikt een adblocker.

Dijk Wheel Repair, alle activiteiten worden bij elkaar gehouden. Een ideale situatie, sign up here. Versluis Groentenhandel, van. Keep me up to date Do you facebook gouden leeuw meerkerk to receive the latest news about this page, A. Het verhaal gaat dat Napoleon op n van zijn reizen in Meerkerk heeft overnacht. Maar ook voor lunch- en nagerechten bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar wilt u overnachten?

Tessa en Robin Bakker maakten een eigen café op wielen. Wij hopen u snel te zien voor een take away bestelling en waarderen uw steun enorm! Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Goudeerlijk genieten sinds. Bitterballen als mini croquetjes. U ontvang een bevestiging van ons waarna u uw bestelling op de afgesproken tijd kunt ophalen. Gaan we de Volg Het Kontakt. You can read more about cookies and how they are used, here. Cafe de Gouden Leeuw.

Kroegen dicht door corona

Betrokken inwoners leverden niet alleen ideeën aan, maar hebben ook meegedacht over de uitvoering. Reserveren Vanaf 15 oktober tot 18 november mogen wij in ons restaurant geen gasten ontvangen. Corona Het is toegestaan om met 2 personen die geen huishouding vormen aan één tafel te reserveren of met 3 of meer personen indien u wel één huishouden vormt.

Ook bereiden wij een wisselend vers weekmenu. Contactgegevens Bezorger worden Tip de redactie Reageren op het nieuws. Bezig met opslaan Met uitzondering van een maaltijdsalade.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws