Ipad aansluiten op oude versterker

Geplaatst op: 14.12.2020

Afbeelding toevoegen. Via bijvoorbeeld Bluetooth, Airplay of Chromecast. Je kan dus een digitale kabel gebruiken niet meegeleverd.

Update april   Airplay is een ideale oplossing voor draadloze audio. Ik had zo'n APexpress ding in mijn netwerk hangen. Bij de versterker hangt al langer een switch dus dat mag geen probleem zijn. Werk met de volgende geluidsbronnen met 3, Hi-Res, Apt-X, Bluetooth 4. Met deze handige goudkleurige lychee hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad 9.

Voor de camera de knoppen etc. Die kan je aansluiten op de koptelefoon uitgang van je ipad. De oudste methode is daarbij het streamen via bluetooth. Je aanmelding is helaas niet gelukt. Video toevoegen.

Vraag volgen. Productvariant: Size: 1.

Weet jij het antwoord?

Die kan je aansluiten op de koptelefoon uitgang van je ipad. Wat voor een kabel heb ik nodig om mijn iPad aan te sluiten op mijn stereo?

Enorme aanrader! Nu kan ik deze  verkopen voor een paar centen, of stationaire opstellen bij mijn versterker. Maak dan een account aan. Sponsor: Upgreatest.

Inclusief iRig recorder en VocaLive app.

Inruilen nu ook mogelijk. Zie de review. Als je een iPhone of iPad hebt dan is er nog een andere optie. Geschreven door Martijn Chel. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

UPDATE 2020: Multi room Audio Airplay ontvanger via wifi of DLNA

Update april   Airplay is een ideale oplossing voor draadloze audio. Wees creatief en upload foto's of plaatjes van je kinderen, Zie ook het nieuwere  artikel over Bluetooth Audio  met deze tip:  Bluetooth 4. Meer informatie over het aansluiten van apparatuur en uitgebreide aankoopadviezen vind je in onze  Homecinema Informatiegids.

Tips als Airplay stoort of stottert Check de vrije kanalen  van je wifi en stel die in. Ultradun en licht gebonden, neemt weinig ruimte in en tegelijkertijd bescherming voor uw waardevol Welke methode dan ook je voorkeur heeft, kussens en dekbedovertrekken. Maar levert dat nou de beste geluidskwaliteit op…, ipad aansluiten op oude versterker. Zie ook het nieuwere  artikel over Bluetooth Audio  met deze tip:  Bluetooth 4.

Berichtnavigatie

Nog geen kabel, maar met een paar Bose luidsprekers wat getest. Audiokabel Dubbele 6. Sinds een paar dagen heb ik een account bij Spotify aanrader! Verschillende receiver en home cinema systemen beschikken over een DLNA-certificaat.

Ik verbind met deze kabel een Ipod Touch met de home cinema. Want er zijn nogal wat mogelijkheden. Plaats reactie Inloggen. Speciaal voor jou hebben we dit prachtige Purple Flower design in onze collectie hoesjes opgenomen!

Nog een alternatief voor draadloze audio: een complete Media Player, ipad aansluiten op oude versterker. Op deze manier kun je genieten van live evenementen of van je favoriete programma's op een groter scherm.

Mijn vrouw leest ook mee. Je kan dus een digitale kabel gebruiken niet meegeleverd.

Geef een reactie Reactie annuleren. Let op de toevoeging Audio: de gewone Google Chromecast heeft namelijk geen top-geluid, dus die moet je niet nemen als het je om super-audio gaat. Smarthome 05 mei

Als er maar een digitale audio uitgang op zit. Zo is het bij ons altijd sale. Bewerkt door MacEvdZ omVeel goedkoper dan bijvoorbeeld een dure Sonos-installatie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws