O sole mio amersfoort bezorgen

Geplaatst op: 17.11.2020

Na onze keuze kwam na 10 minuten de pizza. Viel tegen. Gewoon lekker eten hier.

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Mijn partner was niet helemaal tevreden over haar canneloni, daarom geen Wij komen hier al jaren. Mijn vriendin wilde niets meer eten ze zat toch wel vol. Bediening is attent en kwaliteit is goed. Voldoende keuze menu.

Restaurant Dagelijks open van tot Elke dag word er vers pizzadeeg gemaakt en de pizza's worden ambachtelijk gebakken. Sluit Je camping kerlinga bredene belgien. Het was druk, maar het was weer leuk om er te zijn. Het was al weer even terug, maar iets langer in de oven had het 'probleem' denk ik opgelost.

Italiaans Amersfoort.
  • Prima bediening en pizza's, lekkere anti-pasti en andere Italiaanse hoofdgerechten. Het was heerlijk met lekkere groenten en op gebakken aardappel schijfjes.
  • Het is er gezellig. Ons restaurant bevindt zich op de 1e etage boven de supermarkt Vomar in filmwijk en is voorlopig alleen per trap bereikbaar.

O Sole Mio menu

Mooie grote pizza met heerlijke dunne bodem, lekkere huiswijn en fijne bediening. Vijf jonge ok-assistenten landden op 1 december op Schiphol om hun carrière voort te zetten in Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Tel: — 53 53 E-mail: info osolemio-almere. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? Portugees 1.

Heerlijk Italiaans avondje. Lekkere Pizza's. Er zat tonijn op haar pizza en hoewel ze dat lust was het niet wat ze verwachtte. Altijd leuk om autoliefhebbers in de decembermaand mee te verrassen? Heel lekker gegeten. Wij komen hier al 29 jaar en steeds is het weer een feestje.

Nieuwe auto voor een prikkie

Datum van bezoek: juli Eten was goed. We kregen een mooie tafel en werden goed en snel bediend. O Sole Mio, Amersfoort.

Een top restaurant met heerlijk o sole mio amersfoort bezorgen Italiaans eten en super gezellig!. Dat kan. Ik ben hier samen met 2 andere vrienden gaan eten en we hebben erg genoten.

Zo worden de coronaregels nageleefd want de keuken is voor hotelgasten gewoon open. Mooie wijnen uit Sardini en heerlijke anti pasta.

Bezorgers gezocht!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort. De dinergasten overnachten daarna bij Van der Valk. Klik op online bestellen bovenaan op deze pagina.

  • Maar wij richten ons op afhaal en bezorgen!
  • Ze was onder meer getrouwd met een Portugees die betrokken zou zijn bij het maken van executievideo's.
  • Mijn vriendin had, en dat bleek snel, niet de goede keuze gemaakt.
  • Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten?

Als voorgerecht kozen we voor een kleine Lasagne en de Carpaccio van Ossenhaas, want de Carpaccio is ook verkrijgbaar van Tonijn en van Biefstuk. Jammer dat halverwege een groep intimi van de eigenares luidruchtig en met totaal gebrek aan corona-regels een grote stamtafel bezetten. Te eten. Hoofdgerecht pasta met zalm, zalm was ver o sole mio amersfoort bezorgen zoeken en wederom geen enkele garnering. Borden waren goed heet en bediening was uitermate goed. We kregen een mooie tafel en werden goed en snel bediend.

Op advies van kennissen met een groepje van 6 personen geboekt.

Meer informatie

Datum van bezoek: februari Uitgebreide menulijst. Omdat uw bestelling altijd vers wordt bereidt, kan de wachttijd op drukke dagen oplopen tot 5 kwartier.

Community Hoe was jouw ervaring. Lijst wordt bijgewerkt Maarten Thijs.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws