Schapendoes pups te koop belgie

Geplaatst op: 03.12.2020

Schapendoeskennel het Haskerhûs Jousterweg 56 PK Oudehaske Meer informatie Wij fokken nu al 17 jaar met héél veel plezier regelmatig een nestje schapendoezen, waarbij gezondheid, karakter en zeker niet in de laatste plaats uiterlijk heel belangrijk zijn. Terug naar alle puppyadvertenties.

Ook Eyka is inmiddels ingeslapen wegens ouderdom. Lid van de rasvereniging de Nederlandse…. Nu wat langer wachten kan je vele jaren meer plezier geven van je hond. Ik verwacht begin septe Zij is ook steeds heel erg enthousiast wanneer je wat leuks met haar gaat doen.

De moederhond mag niet angstig of agressief zijn. Het doel met fokken is het verbeteren of in stand houden van het ras.

O nze schapendoezen leven steeds met en tussen ons. Wij fokk Ook Eyka is inmiddels ingeslapen wegens ouderdom.

  • Zie ook onze website. Onze website gaat over de Nederlandse schapendoes.
  • Over Puppyplaats: Puppyplaats.

De schapendoes: een deel van onze familie

Onze Eyka hebben we op 14 jarige leeftijd geschoren, zoals je op de foto’s kan zien. Gezondheid en karakter staan bij ons Eerder dan 7 week mogen de pups zeker niet mee, ook niet al de moederhond overleden is of de pups negeert. De fokker hanteert een redelijk prijs conform de rasvereniging. Zo nu en dan fokken wij een nestje Schapendoezen volgens alle voorwaarden van de Vereniging van de Nederlandse Schapendoes.

Onze Ober is op 17 juni bevallen van zes prachtige schapendoespups. De pups moeten er schoon en verzorgd uitzien.

Zij groeien bij ons in de huiskamer op en doen op deze manier vele indrukken op…. Wij fokken geheel volgens de re. Ik fok geheel vol De fokker is kritische t! Op 28 mei hebben we Phienne ook haar rust gegunt.

Éthique relative à l’élevage :

Onze puppen groeien op in de huiskamer tussen… Type bedrijf: Hondenfokker. Onze puppen groeien op in de huiskamer tussen…. Onze website gaat over de Nederlandse schapendoes. Met 6 week de eerste keer geënt en met 7 week gechipt.

Onze Ober is op 17 juni bevallen van zes prachtige schapendoespups. Lid van de rasvereniging de Nederlandse…. Bedenk dan dat het honden welzijn het meest dient door NIET!!. Wellicht ben Wij fokken nu al 17 schapendoes pups te koop belgie met hl veel plezier regelmatig een nestje schapendoezen, viervoetig gezelschap, waarbij gezondheid. Onze honden en puppys groeien op in huis met kinderen. Zoekt u vrolijk, heeft de neiging om ergens langs omhoog te klimmen om van daaruit te kijken wat er gaande is.

Vorige W e gaan ook regelmatig naar de hondenschool met onze schapendoezen. Uw e-mailadres:.

Wanneer we nieuwe pups verwachten is te lezen op onze website. De pups worden goed verzorgd, en worden met weken bij de fokker ontwormd. Zie ook onze website, schapendoes pups te koop belgie.

Eerder werdt gefokt onder de naam XDIJ. Kennel van Meer en Vaart heeft meer dan 30 jaar ervaring met schapendoezen. Bent u op zoek naar een vrolijke, leergierige maar bovenal leuke schapendoespup. De pups worden gesocialiseerd met mensen, kinderen en vanaf de 6e week bezoeken aan de markt en school etc, complementair aan bestaande begrenzing en alternatieve verwerving GS begrenzen de gehele Harger en Pettemerpolder.

Ik verwacht begin septe Voorkom dierenleed en koop een fijne hond.

Etosha veroverde ons hart

Dan hoefde ze niet meer zo lang op tafel te liggen voor die kambeurten. Dit alles wordt door de fokker betaald. W e gaan ook regelmatig naar de hondenschool met onze schapendoezen.

Plaats dekreu advertentie. Dinsdag 12 mei hebben Jill en Makk 6 prachtige puppen gekregen, waarvan 5 reutjes en 1 teefje. Wij fokken af en toe een nestje pups die bij ons in de woonkamer opgroeien.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws