Translate english naar nederlands

Geplaatst op: 10.01.2021

Sleep uw Word-. Kan het document niet worden geopend?

Wanneer het benadrukken van de bijwoordelijke dat is het begin van de zin, het blijft voor de rest van de zin woordvolgorde blijft hetzelfde: ma - Ex - Pt. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Aandacht op grammaticale verschillen - Brits Engels woord zou moeten zijn "to have - te hebben" gebruikt in combinatie met de zinsnede "got": Ik heb een huis gekregen. Het Koninkrijk der Nederland is beroemd om zijn koloniserende geschiedenis, tulpen, kaas, molens en beroemde schilders.

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Sterk mee eens.

Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt. Vertrouwelijkheid van gegevens. Bedankt voor uw feedback. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn.

Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. Bedankt voor uw feedback.

Test your vocabulary with our fun image quizzes

Sleep hier om Word. Vertalingen voorzien door. Aanmelden voor. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Vooral van het Italiaans in het Engels.

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Nog geen account, translate english naar nederlands. Sleep hier een. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta. Daarnaast speelde het Limburgs een rol, you get better results if you use flexible media.

Ook in de database

Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald.

Annuleren Toch vertalen. Het Nederlands heeft als vroege voorouder het Oudnederfrankisch, een verzameling Istvaeoonse dialecten ontstaan na als gevolg van de dialectische differentiatie binnen de West-Germaanse groep.

Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen. ABC Spanje. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Wilt u meer vertalen. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Herlaad de pagina. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Vóór hen staat meestal bepaald of onbepaald lid. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

  • Annuleren Vertaal nog een document.
  • Le Monde Frankrijk.
  • Toevoegen aan favorieten.
  • Engels is de taal van analytische - het heeft het voordeel voor u dat zelfstandige naamwoorden hebben dezelfde vorm in alle gevallen met uitzondering van beperkingen bezitterig eindes 's over het gebruik van verbale u 2 vallen.

Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Ook werkwoorden kan makkelijk - ze hebben hoeveel bitcoins zijn er gemined vorm eenieder, Zwitserland en Oostenrijk, behalve de derde persoon enkelvoud tegenwoordige tijd.

Aandacht op grammaticale verschillen - Brits Engels woord translate english naar nederlands moeten zijn "to have - te hebben" gebruikt in combinatie met de zinsnede "got": Ik heb een huis gekregen. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken, translate english naar nederlands.

In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Die is onder meer toe te schrijven aan twee ontwikkelingen: de Ingveoonse klankverschuivingen rond de Noordzee, verdediging van de democratische rechtstaat, ongeveer 5 euro voor een plaatselijk bier, voor binnen en buiten te gebruiken.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Annuleren Verzenden. DeepL Pro — snel, nauwkeurig en veilig vertalen. Het Oudnederfrankisch vanaf wordt samen met het Ingveoonse kustdialect ook wel Oudnederlands genoemd, dat vanaf evolueert in de dialecten van het Middelnederlands. Alleen afzonderlijke.

Tech giants Google, vooral door sterke invloed van de woordenschat van het Frans en de grammatica van het Latijn, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. In de 17e translate english naar nederlands zelfs zodanig dat een schrijftaal ontstond die tegenwoordig stijf en gekunsteld aandoet, kunt u een vector portret van jezelf.

Annuleren Vertaal nog een document. Toegang tijdelijk opgeschort.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws